UAOTZYV.COM

24 Print отзывы

Адрес Київ, просп. Науки, 1/5
Метро Деміївська 0.44км
Телефон +380 (67) 247-24-27
Часы работы 00:00-24:00
Сайт www.24print.ua
Рубрики Полиграфические услуги, Копировальный центр, Печать этикеток на заказ, Цифровая печать, Услуги цифровой печати
Оценка 3.6 42 отзыва
Ближайшие филиалы компании
24Print - сервис полиграфических услуг — вулиця Івана Франка, 25/40
24Print — вулиця Ярославська, 10
Похожие компании в категории
Оперативная полиграфия VRM. м. Олимпийская, центр — Велика Васильківська, 63, офіс, 10
DPI — вулиця Нововокзальна, 8
Vizitka.com Інтернет-типографія — вул. Васильківська, 28 метро Васильківська, вхід з вулиці, 1, й поверх
Визиточка / Візиточка — Лабораторний провулок, 1, 220

24 Print на Науки отзывы

42
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Наталья
06 июня 2024 в 12:44

Ви найкращі!
Перший раз, коли зламалось обладнання, не встигли зробити мої сертифікати, то прислали мені їх додому на таксі.
Другий раз, коли я не помітила одразу розмитий шрифт на сертифікаті, а потім виявилося, що розмитий шрифт був на моїх зразках, швидко відреагували і переробили моє замовлення.
Я дуже задоволена, ви молодці!

Оля
17 мая 2024 в 22:24

Рекомендую 24Print. Друкувала фото, якість дуже гарна, планую роздрукувати ще! Особливо виручили в ситуації, коли забула роздрукувати важливі документи, згадала про це вночі, а вони потрібні були вже на ранок. Менеджер швидко відповів майже о 12 ночі, прийняв замовлення і рано вранці я змогла його забрати. Працювати 24/7 дуже тяжко, особливо, в такий складний час. Дуже дякую за вашу працю і за дійсно якісний друк!

Антонина
02 декабря 2023 в 20:11

Друкувала фотокниги у цій компанії. Наче довго вела перемови і просила перевірити чи вірно все у макетах. Прийшли книги, всі надруковані не вірно. Номер сторінки біля зшивання, фотографії перемішані. І головне ніхто не відслідкував. Це було виявлено коли книги надійшли до мене - закордон. За декілька днів в мене мала бути подія, де я мала ці книги представляти. Це було дуже боляче і багато втрачених не тільки грошей, але в сил. Ми наче домовились, що вони передрукують і відправлять нові. Сьогодні я отримала нові книги і не менш боляче від того як сильно на мені зекономили. Якість друку, мабудь найдешевша, сторінки тонкіші, обкладинка більше не матова як було у першому замовлені. І це за те, що мені видалось пережити і витратити? Таку вже свиню підклали.
Не рекомендую до співпраці.

(На першому фото якість передрукованих книг. Зліва новий друк, зправа перше замовлення. На другому фото перший перемішаний друк з сторінками всередину)

M Petrovsky
19 ноября 2023 в 4:10

Всі позитивні відгуки - очевидно проплачені.
Тут вам не дадуть жодних гарантій, що ваше замовлення взагалі буде виконано.
Раджу обходити стороною, якщо не хочете щоб вас підставили

Inga
23 октября 2023 в 1:32

Двічі стикнулась з поганим сервісом на одному й тому самому замовлені.
Друга ситуація стала останньою краплею, частину мого замовлення не могли знайти, а потім відправляли з іншого відділення на таксі і замість 30 хвилин очікування — півтори години.

Олександр
21 сентября 2023 в 14:38

Замовляв бірки для юв продукції, чорного кольору, менеджер уточнювала чи будемо ми писати по ним гелевою ручкою. Уточнював що потрібен матовий папір, в ідеалі як звичайний ватман, сказали що буде крейдований, по ньому все хорошо пише. Перший паз прислали з покриттям софттач, ручка на нім не тримається, другий з однієї сторони софттач, з іншої глянець, на якому ручка не тримається. Ціна партії 1000 шт - 1750 грн, у інших 700, але ріжуть не того розміру що потрібно, тому звернувся до цих некомпетентних ушльопків. У підсумку 1750 грн в сраку. Не рекомендую. Абсолютно.

Vados
31 июля 2023 в 10:36

24Print, сучасна поліграфія з високим рівнем сервісу. Все роблять швидко, якісно. Дякую ща вашу роботу. Я отримав якісний продукт по гарній ціні. Тому, рекомендую.

Сабина
23 июля 2023 в 13:24

Працювала з компанією кілька разів. Завжди була задоволена. Замовила продукт на велику суму. Через некомпетентне ставлення отримала в іншу країну з переплатою за міжнародні доставки марний продукт.

Повернула (знову заплатила) на редагування. Вартість редагування склала понад 50% від початкової суми.

Після цього пообіцяли зробити знижку, оскільки це зайняло час, ціни на матеріали зросли і ця корекція вийшла за вартістю більш ніж на 50% дорожчою.

Компанія не відповідала ще 11 днів, знову ціна зросла.

Не зручне використання бота. Постійно якісь вимоги. Протягом кількох місяців залучені кілька людей, по колу виконуємо безглузді дії. Це дорого і не зручно.

Тим часом цей матеріал зупинив мене у реалізації моїх проектів на кілька місяців.

Я почуваюся обдуреною. Компанія не несе матеріальної відповідальності за свої помилки і не компенсує збитки клієнта.

Більше звертатися не буду і не раджу тим, хто цінує свої ресурси. Так як робота компанії не націлена на досягнення позитивного результату для клієнта.

Сервіс має бути доступним та швидким. А це більше не відбивається на роботі

Гроші на замовлення повернули.

klaipedosport
06 июня 2023 в 23:19

Дякую за прекрасне та якісне виконня замовлення — невеликого тиражу книг! Окрема вдячність Савріловій Галині за терплячість та високий рівень професіоналізму!
Звернуся за поліграфічними послугами ще не раз.

Ілля Вейллін
22 июля 2022 в 22:00

Менеджеры разводят клиентов, это и есть способ заработка фирмы 24принт!? То, что на рынке стоит 600грн. Менеджеры по телефону говорят 2100грн, я ушам не поверил и переспросил весь заказ, и всё правильно, расчёт на РАЗВОД КЛИЕНТА! Ув. Клиенты 24принт, не ленитесь мониторить Ваш заказ в других фирмах! Сэкономите свои деньги в три раза и нервы! Услуги фирмы 24принт НЕ РЕКОМЕНДУЮ!

Ganna
11 марта 2022 в 20:55

Із плюсів. Цей сервіс цілодобовий. Це дуже круто. В цьому сервісі можна друкувати «на зараз». Особливо для термінових замовлень. Просто супер. Мабуть, що ця поліграфія дорожча ніж інші на ринку, але тут комфортне приміщення і знову ж таки доступність 24 години на добу. Біля поліграфіі не запаркуєшся. Можна зручно оформити замовлення через ТГ. і взагалі, ніби все добре з сервісом, але при кожній взаємодіі виникають якісь «неполадки» в комунікаціі, або виконанні замовлення. Це не створює особливого дискомфорту. Я завжди ці «недопрацьовки» списую на втомленість персоналу через цілодобовий графік)

Александр
11 февраля 2022 в 9:11

Быстро. Качественно. Адекватные цены, могут оказать квалифицированную помощь как лучше сделать печать для получения наилучшего качества
Спасибо!

Алёна
15 января 2022 в 12:21

Прекрасная компания! Не первый раз уже выручают. Очень быстро и оперативно. Так держать. Отличный сервис)

Женя
18 декабря 2021 в 7:58

Замовляли друк корпоративних іміджевих матеріалів, а саме подарункові пакети та папки. При оформленні папок були обмежені у часі, зробили замовлення ввечері, але на ранок отримали готовий результат. Менеждер допоміг обрати дизайнерський картон та проконсультував щодо можливих варіантів виготовлення.
При виготовленні пакетів виникло непорозуміння, але працівники компанії оперативно виправили його та доставили наше замовлення належної якості та вчасно.

Женя
05 декабря 2021 в 1:35

Оч плохой сервис! Не советую сюда обращаться. Распечатать обычный А4 целая проблема. Приемка заказа ниже плинтуса. Долго и не вежливо.

Мария
23 ноября 2021 в 5:46

Замовляла друк візитки, сертифікатів та оракалу на двері, окрім невиконання замовлення у бажані строки, з затримкою у 4 години 10 хв без будь-яких попередження про не вкладання в зазначені строки я отримала замятий оракал і змушена чекати ще 20 хвилин, щоб його передрукували. Не вперше стикаюсь з таким сервісом та якістю виконання замовлень! Зазвичай не пишу таких відгуків, але вже не втрималась!

Константин
07 ноября 2021 в 18:24

За восемь листов односторонних ксерокопий взяли 47 гривен. Больше 8 гривен за страницу. Вся процедура заняла 14 минут. Дорого как по мне

Полина
17 октября 2021 в 11:22

Супер ребята! Максимально быстро включаются в работу и главное делают все качественно и для клиента
За день сделали важный большой заказ

Катерина
28 августа 2021 в 14:32

Выглядят все хорошо организованно внутри и комфортно. Но я заказала печать одного фото на документы и пришлось ждать 45 минут!
Я понимаю что очередь, но изначально девушка сказала что ожидание будет до 30 минут, что тоже слишком, но хотя бы предупредили. Подошла на 35 минуте и сказали что ещё минимум 15.
Разве не должно быть отельной очереди для мелких заказов? Это не ок! Предупредили бы заранее - была бы возможность уйти в другое место. Очень расстроили

Оксана
11 августа 2021 в 21:19

Потребовалась срочная печать визиток и листовок, только открылись и хотелось прорекламировать свой магазин как следует. Обратились в 24Print, очень убедительно смотрелся их сайт, да и начиная с первых минут общения, поняла, что это профи в своем сегменте услуг. Объем заказали большой, чтобы изготовить такой тираж потребовалось время, но справились вполне быстро. Качество бумаги, шрифты, дизайн, все очень понравилось. Еще обратимся, думаю, не раз!

Добавить отзыв