UAOTZYV.COM

зоомагазин MasterZoo

Адрес Хмельницький, вул. Кам'янецька, 17 ТРЦ Квартал
Телефон +380 (98) 939-77-95
Часы работы 10:00-20:00
Сайт masterzoo.ua/ua
Рубрики Зоомагазин, Магазин для аквариумистов, Птичий магазин, Магазин кормов, Товары для животных
Оценка 3.9 11 отзывов
Похожие компании в категории
Колибри — Хмельницький, Львівське шосе, 16
Акваріум+ — Хмельницький, вулиця Староміська, 7
Магазин Все для тварин — Хмельницький, Кам'янецька вулиця, 109
Зоосалон Happy Dog — Хмельницький, вулиця Володимирська, 38

зоомагазин MasterZoo отзывы

11
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Андрій Мілих
02 апреля 2024 в 18:07

Дякуємо за якісний товар та швидку доставку. Замовив нову клітину для хом'яка - виглядає дуже зручно та естетично. Ваш магазин - наш вибір номер один!

Марина Л.
28 марта 2024 в 16:37

Дякуємо за чудовий вибір і якісні товари для наших пухнастих друзів. Замовили новий вольєр для кролика - він виглядає стильно та зручно. Співпраця з вами - це завжди радість!

Наталя
08 января 2024 в 19:57

Відчувається, що кожен продукт обирається з любов'ю. Мій пес і кіт просто в захваті від своїх нових здобутків. Дякую за радість у їхніх очах!

Алена
10 июля 2021 в 8:14

Привітні та чемні продавці, можуть надати консультацію по виникнення питаннях, в магазині завжди чисто і коло твариною теж.

Ukraine
06 июня 2021 в 22:44

5 липня 2020 року придбали у даному магазині корелу, як стверджували консультанти він молодий не більше 6 місяців, проте будь-які документи були відсутні на даного птаха, оскільки ми люди у даному питанні не досить досвідчені (в плані встановлення віку у птаха) - повірили, в подальшому на просторах інтернету знайшли усю необхідну інформацію з приводу визначення віку папуги, і як виявилось на продали дуже старого птаха, встановлено це було по хохолку який був більший ніж у молодих особей, лапках з великою кількістю сірих чешуйок, клюв який теж був сірий, а також хвіст який був довший ніж у молодих папуг, на контак ніколи не йшов постійно шипів і нападав, близько місяця тому помер, в подальшому у цьому ж магазині придбали іншу породу птаха, у цей раз як не дивно на нього були усі документи (паспорт), через день після того як птах потрапив додому у нього почались проблеми з диханням, зателефонувавши у магазин мені повідомили що нічим допомогти не зможуть у зв’язку з тим що недосвідчені у цьому…

Yours
26 мая 2021 в 1:22

Персонал на двієчку. За весь час лише одна продавчиня була уважною та приємною. Гарно знала асортимент та могла порадити. Хлопці ж працюють жахливо. Якщо питаєш про корм то сунуть найдорожчий, аби впихнути. Про білку дегу якій "місяці два" взагалі чудова історія. Але то наша помилка, що дали себе надурити. Білці виявилось по словам ветеринара мінімум півроку, а тварина в такому віці вже не стає ручною. Як ви берете на роботу людей які ні на грам не обізнані в цій сфері? Привітності та кваліфікації нуль. Хоча магазин сам по собі має чудовий вибір, мало не найкращий у місті.

користувач
24 мая 2021 в 14:22

Магазин неплохой, ассортимент достаточно большой. Если бы не одно НО. Покупаю регулярно ящерице зоофобусов, продаются поштучно. В предыдущий раз решила дома пересчитать - на 8 шт меньше положили. В последний раз - на 7 шт меньше. Не исключаю что и предыдущие разы было точно также. Как-то не очень приятно чувствовать, когда тебя намахивают (

Cвета
16 июля 2020 в 16:53

Дуже люблю магазини, де продавці ненавязуються). Прийшли, запитали і якщо не потрібно нічого. Відійшли)

Dark
16 июня 2020 в 11:37

Мне очень понравился данный зоомагазин. Персонал приветлив, добр, бережно и с теплом относится к животным. Всегда помогут и про консультируют по интересующим вас товарам или вопросам

Товары качественные, не однократно в этом убедился лично, так как часто покупаю корма и препараты для моих любимцев. И ни разу не пожалел, никаких прецедентов нет и не было.

Цены, соответствуют качеству товаров, достаточно приемлемые. Так же бывают приятные скидки на те или иные товары.

В общем, смело рекомендую всем данный зоомагазин. Всем ю у есть свои питомцы и нет) 5*

Maryna
18 мая 2020 в 11:07

Супер приветливые продавцы, угостили собаку вкусняхами, помогли померять пару комбезов) Хороший выбор кормов, лежаков, ошейников и прочих аксессуаров.
Из минусов - охранники ТЦ разрешают заходить только если собака на руках, но можно постучаться и откроют вход в магазин с улицы ;)
На фото комбез, который выбрали:)

Татьяна
27 октября 2018 в 15:35

Отличный магазин-большой выбор товаров, ухоженные зверушки, доброжелательный персонал! Рекомендую!

Добавить отзыв