UAOTZYV.COM

Zagata bar отзывы

Адрес Кам'янець-Подільський, вулиця Гагаріна, 63
Телефон +380 (68) 173-33-52
Часы работы
вторник18:00-23:30
среда18:00-23:30
четверг18:00-23:30
пятница18:00-23:30
суббота18:00-23:30
воскресенье18:00-23:30
Сайт www.instagram.com/zagatabar
Рубрики Бар
Оценка 4.8 16 отзывов
Похожие компании в категории
Команда / Beer Team — Кам'янець-Подільський, вулиця Домiнiканська, 2Б
Вина України — Кам'янець-Подільський, Кам'янець-Подільський, Хмельницька обл., 32301, вулиця Данила Галицького, 13
Шинок Чумацький Шлях — Колибаївка, вул. Центральна 188, село
Диканька №1 — Кам'янець-Подільський, вулиця Пушкінська, 46

Бар Zagata bar отзывы

16
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Игорь
07 декабря 2023 в 3:03

В принципі це кращий бар в місті. Так, іноді тут збирається черга за пивом на стійці і обслуговують спочатку знайомих, а потім тебе, або влітку може бути душнувато, або хтось ще до чогось доколупається, але музика файна, пиво чудове, термінал є, чого ще бажати?

Kostia
14 июля 2023 в 18:56

Дуже розраховував на даний заклад у скоупі подорожі Хмельниччиною. Меню непогане та добрий вибір вітчизняного крафтового пива, саме тому і обрав його для чудового завершення вечору. Але обслуговування та персонал - це був ШОК для мене. За десяток років подорожей різними країнами, в тому числі і нашою чудовою ненькою, та сотні сотень відвіданих крафтових локацій - такого відношення до себе ще ніде не заслуговував. Проблема була вирішена замовленням таксі та відвідуванням іншого пабу - пабу здорової людини, а не курильщика, де зараз допиваю чудовий sour ale та пишу ці строки. Можливо, ризикну ще раз відвідати Вас, років через 10, але поки бажання геть на нулі.
Доповідь закінчив.

Comfy
19 марта 2022 в 11:44

Сьогодні вперше відвідала цей бар. Серед молоді він користується популярністю. Тут дуже стильно, але водночас і затишно. Є досить місць як для великої компанії так і для малих. Тут можна взяти книги почитати, є багато настольних ігор. У цьому барі проводяться дегустації пива від виробників, де можна попробувати різне крафтове пиво. Є закуски до пива: м'ясо, сири, горішки й т. П. Дуже пристойне місце. Рекомендую!

Слава
19 января 2022 в 0:08

Вкусное пиво, и отличные закуски к нему) большой экран. И настольный футбол)
В целом очень дружеская атмосфера, легко заводить новые знакомства.

користувач
31 декабря 2021 в 17:23

Найкращий паб, в якому я була. Неймовірні коктелі, дуже смачне пиво, привітливий персонал. Все на найвищому рівні.

Ярослав
30 декабря 2021 в 12:40

Хороший бар со своей уникальной атмосферой. Большой выбор пива разных вкусов, есть крафтовое пиво. Мы были во время не совсем большой активности и некоторых сортов пива из меню не было, тем не менее бармен не растерялся и предлагал интересные варианты. Дают дегустировать. Рекомендую

Олег
27 декабря 2021 в 1:20

Кращий паб у місті! Своя душевна атмосфера, особливі люди і все для комфортного і веселого проведення часу з друзями. Пиво і напої - фішка закладу. Рекомендую!

Дарья
19 декабря 2021 в 11:02

Загатка очень уютное место где всегда можно встретится с классными ребятами, вкусно покушать, выпить хорошего пива или коктейльчик, посмотреть фильм или послушать хорошую музыку, а ещё научиться играть в настольный футбол
Спасибо вам что вы есть ️

Валерия
08 ноября 2021 в 1:29

Любимый бар в городе! Хожу сюда с 2019 года) Фалафель персонал матчи фильмы
Чемпионаты по настольному футболу!
Лучшей барной атмосферы нет нигде в городе, рекомендую к посещению

Іра
18 октября 2021 в 23:05

Обожнюю цей заклад за крутий вибір крафтового пива. Також раджу сробувати щось з коктейльної карти, там є чим посмакувати. Коктейлі сучасні і незаїжджені в порівнянні з іншими закладами. По кухні також запитань немає, все завжди швидко, свіжо і смачно! Також подобається, що бармен завжди має що розповісти чи то про обране пиво чи то просто потеревенити як зі старим другом:)
Але окрім якісного продукту варто відмітити атмосферу закладу. Це шось з чимось…відчуваю себе тут як вдома, тут ніби своя тусовка але при цьому сервіс на рівні. Концерти, фільми, стендапи, музика на винілових пластинках - це любов. Раджу однозначно!

Влад
18 октября 2021 в 0:11

Пиво найкраще у місті Дуже приємно, що не пропускають актуальні футбольні трансляції, за що їм дуже вдячний

Олена
29 августа 2021 в 2:04

Чудове атмосферне місце для зустрічі з друзями, посидіти комфортно і без напрягу. Правильна музика, пиво топ, хороше обслуговування, миттєва подача напоїв і грамотна консультація бармена.
Рекомендую спробувати бургер, в Кам‘янці ніде смачнішого не їли а взагалі приходимо часто сюди заради їхнього пива.
Заклад однозначно вартий уваги

Марина
11 июля 2021 в 23:42

Очень крутое заведение, вкусное свежее! Крафтовое Пиво, замечательный персонал, атмосферно) Лучший паб в городе, рекомендую)

Саша
05 июля 2021 в 7:09

Якщо ви шукаєте в місті «бар» або «паб», а не тільки вивіску з такою назвою, вам однозначно сюди. Був, є і буду частим гостем або ж навіть частинкою цього місця, тому що там панує дружня і тепла атмосфера. Особливо після «дегустації» хмільного крафтового і розливного пива, а може і чогось міцнішого:)
Регулярно проводяться вечори кіно, показу спортивних подій, живої музики, та подібного роду зібрань. А якщо вам цього замало, то завжди можна знайти спільну мову на будь яку тему з барменом, який також може провести персонально для вас не одну лекцію, по темі алкоголю, звісно:)
Варто віддати належне і інтер’єру, який повністю відповідає цьому місцю!
Приємний молодий колектив, сервіс на рівні,
розумні ціни, якісний продукт, рекомендую!

Варвара
23 июня 2021 в 5:44

Чудове місце для зустрічей з друзями і для одиноких вечорів. Кожен знайде щось на свій смак. Великий бонус це кіно вечори або жива музика. Хороше крафтове пиво чи віскі на любий смак. Хороша кухня та приємний персонал.

Nastia
10 июня 2021 в 8:36

Обожнюю цей бар! Тепле атмосферне місце, де стабільно відбуваються якісь івенти, концерти, кіно і великий вибір крафтового пива, яке щотижня змінюється. Великий проектор для перегляду фільмів і трансляцій футболу і завжди дуже кайфова музика!

Добавить отзыв