UAOTZYV.COM

Юс / Регионально Технический центр Ю Сервис - Авторизированый сервисный центр Panasonic, Samsung, LG

Адрес Хмельницький, вулиця Проскурівського Підпілля, 117
Телефон +380 (67) 380-43-86
Часы работы
понедельник10:00-18:00
вторник10:00-18:00
среда10:00-18:00
четверг10:00-18:00
пятница10:00-18:00
суббота11:00-16:00
Сайт www.facebook.com/rtcservice.khmelnytskyi
Рубрики Ремонт бытовой техники, Ремонт кондиционеров, Ремонт аудио- и видеоаппаратуры, Ремонт мобильных телефонов, Ремонт телевизоров
Оценка 3.3 18 отзывов
Похожие компании в категории
Прелюдія — Хмельницький, вулиця Чорновола, 23
Електронік — Хмельницький, 83/1, вулиця Шевченка
Орбіта-Ікстал — Хмельницький, Молодіжна вулиця, 7
СЦ Радіодонор — Хмельницький, вулиця Чорновола, 62

Юс / Регионально Технический центр Ю Сервис - Авторизированый сервисный центр Panasonic, Samsung, LG отзывы

18
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Катя
08 ноября 2023 в 18:58

Це просто жах (
Мені за 3 тижні ніхто не подзвонив, іине зремонтував гриль
Не раджу, бережіть свої нерви

Андрей
12 сентября 2023 в 20:22

Заміна матриці в телевізорі, ремонт виконали швидко і якісно, ціна правда немаленька, але роботою і сервісом цілком задоволений

gamE
06 марта 2022 в 8:37

Простий ремонт техніки, ремонтують якісно,
але тяжко обяснити людині яка не дуже добре знає місто

олег
16 сентября 2021 в 20:30

Здавал в ремонт хлебопечку Панасоник в марте сейчас уже сентябрь. Все кормят завтраками. Что будет двигатель заказали. Карантин. На складе уже есть. Но так и нету. Ждите еще год.

Женя
24 июня 2021 в 22:50

Дякую персоналу сервісу. Звернувся по ремонту пральної машини Samsung
по гарантїї. Відповіли на запит швидко, і вже на наступний день інженер приїхав в Славуту та швидко і якісно виконав ремонт.

Сергей
28 апреля 2021 в 4:36

Дорослий персонал дуже чудові та гарно працюючі люди. Но чому три зірочки? Томущо є молодий "парєнь" В якого чсв зашкалює та гаваріт па русські. Зробив зауваження так і недопомогло (прикро що такі персонажі в гарній компанії

Марія
15 марта 2021 в 21:02

Дуже сподобалось, що швидко та якісно відремонтували телефон.
Персонал ввічливий, доброзичливий і чуйний до свого клієнта.
Побільше вам клієнтів і гарних відгуків.

Паша
08 марта 2021 в 4:40

Навчіть своїх працівників культури спілкування по телефону! Таке враження, що вони роблять дуже велику послугу спілкуючись з клієнтом по телефону!

Константин
12 февраля 2021 в 1:06

Дуже сподабався цей сервіс, при здачі телефону у ремонт видають інший гаджет для користування до завершення ремонту вашого телефона
Послуга безкоштовна
Ні за що не платив гроші

Andre
25 января 2021 в 0:52

Дуже довго роБили телефон! На прийомці працюють на мою думку не компитентні люди! Запитували чи мій телефон вживає там шось,) Це не сервіс, а шарашкіна контора! Люди збережіть свої телефони та нерви не обслуговуйтесь в цьому СЦ!

Александр
29 апреля 2020 в 16:14

Ребята молодцы, знают своё дело
Рекомендую
Ремонтировали телефон по гарантии и стиральную машинку
Все быстро и качественно

Виталий
14 января 2020 в 4:43

Отличный сервис, отзывчевый персонал. Обратился с нерабочим телевизором по гарантии. Очень приветливо поговорили, назначили день, когда могу приехать забрать технику. Мастер все детально рассказал, никаких денег не брали за ремонт. Быстро. Вежливо. Качествено. ИТОГ: ОСТАЛСЯ ДОВОЛЕН, РЕКОМЕНДУЮ!

Лариса
01 января 2020 в 14:50

Доброго дня! Неодноразово зверталась в сервісний центр "ЮС" з приводу гарантійого та післягарантійного ремонту, дуже задоволена сервісом! Менеджери компетентні, ремонт швидкий та якісний. Дякую за якісь та оперативність виконаних робіт! Всім рекомендую.

Sergiy
24 декабря 2019 в 1:11

Рік тому мав справу з цим сервісом. При прийомі виробу на гарантійний ремонт (в наявності був і чек, і упаковка) приймальник замість гарантійного ремонту помилково вказав не гарантійний. Два тижні про ремонт ні слова - довелося йти самому аби дізнатися, що виріб не готовий. Через три тижні (що є перевищенням терміну з боку СЦ) знову навідався до них. Дізнавшись, що це не платний ремонт, а гарантійний випадок (а виріб який був у ідеальному стані вже пошкодили) мені видали цілу лекцію, що це ніби-то не гарантійний випадок і майстер не буде плати свої гроші за ремонт, хоча у іншому СЦ Panasonic куди я зателефонував пізніше мені сказали, що виріб підлягав гарантійному ремонту). В результаті, вирішив не псувати собі нерви ремонт зробив сам за 15 хвилин (нехай і не ідеально виглядає, але все працює). Я розумію, що майстер не мільйони заробляє і не хоче платити за помилку свого колеги який приймав товар, і я розумію що кожен може помилитися але я не розумію, чому не можна було просто вибачитися та пояснити ситуацію замість того, щоб дурити клієнта. Продукцію брендів які обслуговує лише цей СЦ більше не купуватиму - не хочу більше мати справ з "совковим" сервісом.

Сергей
02 декабря 2019 в 0:49

Здав пилосос на ремонт. Через 10 днів ніхто не зателефонував, тоді зателефонував я сам. Сказали, що ще не дивились, але через годину передзвонили. Повідомили, що згорів мотор, новий китайський коштує 600грн + робота по заміні, вийде ремонт 1000грн. Я відмовився і купив новий пилосос, а цей забрав. Заплатив за діагностику 100грн.
Мій знайомий вирішив розкрутити його, виявилось, що там тільки кабель відпаявся. Запаяв - пилосос працює!
Я завіз його назад в юс і запитав: "Ви полосос хоч розкручували" у відповідь невнятно відповіли, що щось там ніби перевіряли, якось продзвонили.
Я сказав повернути 100грн, сервісник не дуже хотів та подумав, що я змінив мотор. Далі він розкрутив, побачив що з ним все ок і мотор старий та повернув гроші. Але вибачився, що так вийшло.
Не розумію, як можна так діагностувати, брати за це 100грн і навіть не розкрутити пилосос?
Я витратив кошти на купівлю нового, а цей доводиться продавати як б. У.
Через це, не хочу нікому рекомендувати цей сервісний центр!

Андрей
05 ноября 2018 в 12:26

Ремонт монітора. Обслуговування на рівні совка. При прийомі замовлення - ми вже розпочинаємо завтра над ним працювати. Через 3 дня - коли ми будемо проводити діагностику невідомо, треба було оформлювати термінове замовлення (про яке з самого початку і мови не було), замовлень багато, якщо щось не до вподоби шукайте інший сервіс. Схема, як я зрозумів працює, так як директор навіть у ситуації не розбирався. ЗІРОЧКУ ПОСТАВИВ ДЛЯ ТОГО ЩОБ БУЛА МОЖЛИВІСТЬ ПУБЛІКАЦІЇ.

Сергей
03 ноября 2018 в 20:30

Хороший сервис центр, и вообще-то один из немногих официальных в городе. Так-что не жалуйтесь. Сдавали туда телевизор с брендшопа.

Сергей
23 октября 2018 в 23:32

Довелось здавати на ремонт фотоапарат Samsung. Зламалися якісь направляющі оптики. Обслуговування мені сподобалось. Все розказали, показали. В середу віддав, а в четвер вже все відремонтували. Дякую за оперативність.

Добавить отзыв