UAOTZYV.COM

ЯБКО Apple Store

Адрес Хмельницький, 32, вулиця Проскурівська
Телефон +380 (67) 777-67-51
Часы работы 10:00-20:00
Сайт jabko.ua
Рубрики Магазин электроники, Магазин бытовой техники, Салон сотовой связи, Магазин модных аксессуаров
Оценка 4.5 30 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Ябко — Хмельницький, вулиця Проскурівська, 1
Ябко Apple Store — Хмельницький, провулок Степана Бандери, 2а
Ябко — Старокостянтинів, вулиця Ессенська, 11
Ябко Apple Store — Кам'янець-Подільський, просп. Грушевського, 23
Похожие компании в категории
Радиокомпоненты — Хмельницький, Старокостянтинівське шосе, 26/1
Чіп-сервіс / Мережа магазинів цифрової техніки — Хмельницький, вулиця Свободи, 48
ЮностьТВ — Хмельницький, Львівське шосе, 55/1
Мережа магазинів цифрової техніки ЧІП — Хмельницький, вулиця Соборна, 15

ЯБКО Apple Store отзывы

30
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Лера
25 мая 2024 в 3:24

Дякую за консультацію щодо підбору телефону та зарядної станції до інших девайсів Apple. Чудова якість та гарантія.

Марінка
22 мая 2024 в 11:28

Дуже крутий магазин. Ціни не реально низькі. Сервіс на висоті. Хлопці дуже швидко та якісно допомогли мені. Дякую. Однозначно рекомендую

Яна
31 января 2024 в 6:38

Чудовий персонал, приємне обслуговування. Завжди великий вибір та допоможуть визначитись, якщо маєте сумніви.
Дуже вдячна Владиславу за консультацію та чудове обслуговування!
Все на найвищому рівні

Ліза
27 января 2024 в 22:08

Особливо сподобався консультант Богдан, все безкорисно пояснив та допоміг у проблемі, побільше таких доброчених працівників, більше чим задоволена сервісом

Максим
26 января 2024 в 8:42

Богдан та два Владислава чудові консультанти, допомогли розібратись в проблемі, сервіс топ

пользователь
18 сентября 2023 в 13:28

Постійно купую лише в цьому магазині. Обожнюю атмосферу, привітність та професійність консультантів. Завжди підберуть саме те, що мені необхідно для мене. Завжди є великий асортимент та якість. Всім рекомендую, так як негативних вражень не було)

Карина
12 августа 2023 в 17:28

Після вашого ремонту прийшлось ремонтувати в іншому ремонті.
Намок телефон, перестав працювати Face ID. Звернулась до сервісу на Проскурівській.
Ваш прайс не відповідає майстерності спеціалістів які там працюють. Після сушки телефону перестали працювати мікрофони. Майстер почав завіряти що мікрофон не працює після вологи, але коли він перевіряв перший раз, то не побачив цього. Тому що він працював.
Звернувшись до іншого сервісу, майстер одразу побачив сальні відбитки пальців на платі, які попередні майстри не прибрали за собою. Замінили мікрофони і Face ID. Все працює чудово. І загальний прайс втричі вийшов менший ніж у вашому сервісному центрі.
Шановні, якщо ви оцінюєте роботу свого сервісу так «високо», то знайдіть «професіоналів» у своїй справі. Перш за все ваш магазин має відповідати за якість!

Андрій
03 августа 2023 в 0:01

Вам написати реальний відгук а не підставний?
Купив я в них Б У за 14500 грн 11 айфон в січні місяці цього року. Прикупівлі був повідомлений що була заміна акумулятора без чіпа. Ну думаю бог з ним. Купив ще чохла, скло по мена цінах, ну таке. Все сказали так телефон в ідеальному стані.
Реально по факту
Непрацює фейс аді взагалі, тобто все.
Телефон не обновляється взагалі, йому вже нічого не зробиш, все міняне китайське скло …
Просто торгуют ГАв. Ном. Я не перевіряв на місці бо повірив, не міг подумати що мене так кинуть. Просто наживаються на довірливих громадянах … Щоб ви ті гроші і мали.

Вадим
08 ноября 2021 в 13:25

Вкрай обурений підходом! Враження, що вибачте скористались ситуацією і вирішили наїбати, скинувши з себе гемор за продажу мого старого телефону. Придбав Xs, здав 7+. Був вихідний, майстер в понеділок мав оглянути і визначитись з вартістю доплати. Не визначитись, чи вони його візьмуть, а визначитись з вартістю плюс мінус 10-30 дол! Я в неділю оплатив телефон свій XS повністю, залишив свій 7+ щоб подивився майстер, і в понеділок мені заявили, що вони його взагалі не можуть взяти бо в ньому щось робилось. Що цілком логічно в 3-4 річному телефоні. І вішенка на торт - XS, який я в них придбав, виявився, що теж розбирався, і в ньому міняний мікрофон був! Ось такі от подвійні стандарти і формальність їхньої "перевіреної техніки". Рівень незадоволення зашкалює!

Женя
26 сентября 2021 в 22:52

Купив свій перший Айфон. До цього часу з ними справи не мав, погано уявляв що до чого. Прийшов в магазин на Проскурівській, консультант Олександр доступно пояснив, показав, розказав переваги і недоліки різних моделей, допоміг вибрати і купити, перекинути файли, контакти, відео зі старого телефону на новий. Пояснив ази керування дисплеєм. На третій день виникли нові питання, я йому подзвонив, і він по телефону чітко і ясно все розповів, пояснив. Дякую персоналу за професіоналізм. Рекомендую)

Саша
02 сентября 2021 в 1:18

Дуже сподобалось обслугововання!
Приємні консультанти)
Зробили все швидко і качествіно
Дуже задоволений

Женя
30 июля 2021 в 10:05

Дякую магазину Ябко за якісне обслуговування. Продавці не намагались «втюхати», а дійсно допомогли підібрати те що потрібно. Однозначно рекомендую!

Саша
17 июля 2021 в 13:38

Хороша техніка, приємні та високо кваліфіковані консультанти, які знайдуть підхід та допоможуть визначитися будь якому клієнтові, навіть такій капризній як я)

Юля
12 июля 2021 в 23:56

Вже в котре купую тут техніку,
жодного разу не було проблем.
Ні з технікою, ні з обслуговуванням.
Сервіс на високому рівні.
Дякую, прийду ще!
Всім раджу)

Илона
24 июня 2021 в 17:52

Дуже сподобалось обслуговування в вашому магазині. Дякую Ірині та Віталію за професіоналізм та якісну роботу і позитивні емоції)

Дима
09 июня 2021 в 0:38

28.05.20 придбав мобільний телефон марки “iPhone 11 64 gb” в магазині «Ябко» за адресою м. Хмельницький вул. Кам’янецька, 21 за 744 $, попередньо замовивши його в інтернет - магазині «Ябко», при огляді телефону перед покупкою ніяких дефектів не було виявлено, заводська обгортка телефону не знімалася так як телефон був на подарунок, прийшовши додому, знявши заводську захисну плівку на телефоні під прямим світлом під кутом була виявлена вертикальна подвійна тріщина по висоті телефону (візуально яка знаходиться під склом телефону). Помітивши даний дефект, я повідомив одразу оператору даного інтернет - магазину, який порадив звернутися в магазин за місцем покупки. 29.05.20 вранці я приніс телефон в магазин, де продавець сфотографував данний дефек і повідоми, що такі випадки траплялися, телефон мають замінити на новий, але потрібно відправити його в м. Львів для огляду технічними працівниками. Наступного дня я зателефонував менеджеру інтернет - магазину і він повідомив що данний дефект - волосина, і що, для вирішення цієї проблеми зімною зв’яжуться 01.06.20, через те що постачальник вихідний. 01.06.20 зімною зв’язався менеджер і повідомив що: «Під час діагностики пристрою виявлено: Потертість / подряпину екрану. Дане пошкодження несе візуальний характер, не впливає на працездатність пристрою та є наслідком зовнішніх факторів (експлуатації). Даний недолік не являється заводським браком. І також що магазин готовий надати безкоштовне захисне скло, щоб даний недолік не повторювався та не спричинив дискомфорту при користуванні» Те що телефон в загальному від сили був 5 хв в руках і ним не користувалися, він не був в експлуатації менеджера не цікавить. Виходячи з гіркого досвіду не рекомендую зв’язуватися з інтернет - магазином «Ябко», їм байдуже на клієнта, уразі схожих випадків вони будуть захищати свої інтереси!

Лариса
09 мая 2021 в 2:46

Дуже гарний магазин, комфортне розташування. Продавці привітні, гарний сервіс і якісне обслуговування. Рекомендую!

Олександра
04 мая 2021 в 15:02

Обслуговування супер)
Підібрали чехол, якісно поклеїли захисне скло)
Чудові приємні консультанти)

Віталія
29 апреля 2021 в 16:26

Дуже сподобалось обслуговування, прийшла за AirPods, отримала цікаві поради та корисну інформацію, дякую Ірині та Віталію, дуже привітні та щирі консультанти

Катерина
16 апреля 2021 в 2:45

Хороший магазин та дуже привітні консультанти, обслуговування дуже швидке. Все якісно та доступно)

Добавить отзыв