UAOTZYV.COM

Я в шоке!

Адрес Хмельницький, Львівське шосе, 33
Телефон +380 (68) 837-75-50
Часы работы 08:00-21:00
Сайт yavshoke.ua
Рубрики Все для Интернета
Оценка 4.6 48 отзывов
Похожие компании в категории
Мегаспорт / MEGASPORT — Хмельницький, ТРЦ Оазис, провулок Степана Бандери, 2а
Эпицентр К — Хмельницький, вулиця Зарічанська, 11/4
ПОДІЛЛЯ КАБЕЛЬ-1, ТОВ — Хмельницький, вулиця Красовського, 5/1
Комп'ютерний центр Нейрон — Хмельницький, вулиця Свободи, 53, оф.4, оф.6

Я в шоке! отзывы

48
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Ольга
06 сентября 2023 в 14:15

Замовляла набір на подарунок, телефонувала і попереджала, що упаковка має бути непошкодженою. Пакувальний матеріал неушкоджений, тобто продавець бачив що відправляє неякісний товар. Відношення до клієнта на три з мінусом, наплювательське. Просила указати іншого отримувача, але продавцю начхати, вказали мене.
Зателефонували і запропонували варіанти компенсації. То ж можу поставити тверду 4.

Тимофей
25 июля 2023 в 16:49

Заказывал в этом магазине плед патриотический 3D Пес Патрон со скидкой. Красивый, все как указано в описании, печать качественная, я уже проверил его даже стиркой. Не кошлатится, ткань качественная, сам рисунок яркий и соответствует картинке на сайте. С размером тоже все ок. Доставка быстрая, за день получил в отделении почты. В общем, советую магазин! У них много скидок и акций, что тоже радует.

Другая
04 июля 2023 в 22:54

«Замовляла чохли на стільці. Нажаль вибраного мною кольору вже не було у необхідній кількості, тому замовила у двох відтінках. Дуже сподобалося обслуговування, швидко, ввічливо і без жодних проблем. Якість на свою ціну. Виглядають дуже гарно, старі стільці стали як нові. Дякую. Вже порекомендувала ваш магазин своїм подругам. »

Алекса
25 апреля 2023 в 12:16

Отримала сервіз і чашечки. Перш за все дуже сподобалось пакування, дякую можна замовляти посуд не хвилюючись за те що щось по дорозі розіб'ється. Сервіз доповнив мою колекцію посуду саме цієї серії, дуже вишукана серія, просто і зі смаком. Чашки теж зручні і гарні. Дякую

Alz
03 мая 2022 в 11:23

Все супер! Консультували, повідомили про прибуття посилки, відповідно до скляного товару запакували

Марина
15 апреля 2022 в 16:01

Ціна, якість, швидкість відповіді, ввічливість працівників - все на високому рівні. Рекомендую! Купувала карнавальні шляпи, залишиламь дуже задоволеною покупкою!

Валентин
10 апреля 2022 в 18:32

Цілком задоволений роботою магазина. Швидко зв'язалися та відправили замовлення. Рекомендую всім.

Сергей
07 апреля 2022 в 14:27

Через "Розетку" они продали мне бракованный товар. Заменить отказались.
Обходите десятой дорогой, Они-мошенники.

Отзыв изменяю.
Прошло 30 дней с момента покупки.
И следует сказать, что сегодня мне товар заменили на правильный.
Заменили, теперь все работающее.
спасибо

Ольга
18 марта 2022 в 23:47

«Спасибо огромное за чудесную чашку с ложечкой-единорожкой! Работники магазина вежливо отвечают на все вопросы, товар упакован очень тщательно, доставка быстрая. Магазин рекомендую. ».

Ольга
16 марта 2022 в 13:22

Очень довольна заказом! Брала плюшевый плед с далматинцами, просто бомба! И двухспальной поликотоновое одеяло, качество супер!

Elena
10 марта 2022 в 7:43

Купувала Брелок Гарри Поттер Бузинная палочка і Палочка Гарри.
Роботою магазину залишилась задоволена, швидко зв’язались, чітко відповіли щодо товару, реальні терміни відправки, все як домовились. Рекомендую!

Вікторія
07 марта 2022 в 18:09

Рекомендую магазин: обслуговування швидке, якісне, професійне. Дуже приємно обслуговуватись, товар якісний, гарно запакований, ролети на вікна, дуже вдячна.

Женя
02 марта 2022 в 10:48

Огорчена полученной посылкой от магазина "Я в шоке" Менеджер обещала отправку в течении 2-3 рабочих дней, но отправили заказ на 5й день, после настойчивых просьб. Предупредила, что заказываю наборы судочков на подарки, просила тщательно осмотреть на предмет дефектов. Итог: получила заказ не вовремя, при осмотре обнаружила что крышки в наборчика и царапины, сколы на дне (фото сделала, готова предоставить), итог: испорченное настроение, я без подарков к нужной дате, зря потраченное время. Очень жаль. Хотелось бы пожелать компании более ответственно относиться к своей работе. Заказ отправила обратно. Справедливости ради, хочу заметить, что цены действительно низкие, но н кто не предупредил, что за эту цену я покупаю товар с дефектами. Увы.

Женя
19 февраля 2022 в 22:37

Рекомендую! Быстрая реакция, вежливое и профессиональное обслуживание, своевременная доставка, отличное качество. Заказала четыре подушки декоративные «Силиконовая подушка от украинского производителя 50х50 см 54785». Все супер. Благодарю! »

Марі
12 февраля 2022 в 0:45

Замовляла набір салатників «авокадо», швидко оформили і відправили. Посуд гарної якості, а на додаток ще і естетичний! Менеджер приємний і ввічливий, а одне із переваг - які я ціную, це те що вільно володіє українською мовою. Тому рекомендую, і надалі буду робити замовлення!

Юля
08 февраля 2022 в 5:45

Замовляла скляний глечик, оформили замовлення швидко, але за відправку прийшлось нагадати, обіцяли вкінці одного дня а відправили наступного. Упакували супер надійно за що окрема подяка) Впринципі покупкою та сервісом задоволена)

Саша
24 января 2022 в 0:03

«Замовляла ""Электропростынь LUX 120x155 - Турция""
Плюси: зв'язалися миттєво; відправили замовлення одразу після здійснення оплати;
менеджер вічливий;
Мінуси: замовляла товар певного кольору, про що і було обговорено але після здійсненої оплати повідомили, що даного кольору немає.
Від замовлення не відмовилася і взяла товар іншого кольору (завдяки вічливому, спокійному та культурному менеджеру). Впринципі не шкодую, даним замовленням задоволена. Щойно зробила ще одне замовлення.
Рекомендую!

Екатерина
21 января 2022 в 10:10

Мне все понравилось. Заказывала детям маскарадные костюмы, качество хорошее, ткань тоже. Быстро перезвонили и отправили посылку тоже быстро. Спасибо большое!

Владимир
16 января 2022 в 18:05

Замовлял на подарунок декілька календарів-трансформерів різних кольорів та розмірів, накшталт конструктора Lego. Після розміщення замовлення швидко передзвонили та надали реквізити для оплати. Надійно запакували та швидко відправили. Надійшло все як замовлял, якість сподобалась, Дякую.

Анжелика
12 января 2022 в 17:55

Доброго дня! Дякую за швидке виконання замовлення і роботу працівників (приємно спілкуватися). Магазин рекомендую! ».

Добавить отзыв