UAOTZYV.COM

Врублевцы, Отель Ксенья на берегу Днестра. / Ксения

Адрес Врублівці, провулок Джерельний, 4а
Телефон +380 (67) 750-01-07
Сайт xenia.com.ua
Рубрики Отель, Конференц-центр, Общественный плавательный бассейн, Дворец бракосочетания/ЗАГС
Оценка 3 53 отзыва
Ближайшие филиалы компании
Ксения — Кам'янець-Подільський, Жванецьке шосе, 3
Похожие компании в категории
У реки — Кам'янець-Подільський, 5 Онуфріївська
Центр деловых встреч ХАЭС — Нетішин, вул. Енергетиків
Тарас Бульба — Кам'янець-Подільський, вулиця Старобульварна, 6
Reikartz Каменец-Подольский / Optima Collection Кам'янець-Подільський — Кам'янець-Подільський, вулиця Старобульварна, 2

Врублевцы, Отель Ксенья на берегу Днестра. / Ксения отзывы

53
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Ирина
22 октября 2023 в 15:37

Суперовий краєвид і більше нічого! Сервіс відсутній! Обслуговування ніяке! Їжа дорога і не смачна! НЕ РЕКОМЕНДУЄМО!

Funny
01 октября 2023 в 18:14

Місце классне, АЛЕ - власники забили на чистоту номерів і території! Оскільки альтернативи немає - люди вимушені «хавати» шо є. Набудували доміків- наплодили номерів - ладу дати їм не хочуть. Щодо зауважень нижче по харчуванню - сніданок включений у вартість - якщо прийти о 8й - все є і все круто, смачно, нарікань немає. Місце классне - рекомендую, але якщо готові до всього описаного вище.

Taras
21 сентября 2023 в 15:46

Готель - жах. 2000 грн за те, щоб нюхати сморід з каналізації. Готель залишився у 2002 році, чи коли він там побудований, обслуговування - 0. «Шведський стіл» - ніби знову перенісся у санаторій із батьками. Дорога до нього - ніби ніколи не ремонтувалась. Краєвид не компенсовує зовсім цього пздца. Якщо хочете собі зіпсувати час проведений з половинкою чи дітьми - вам сюди.
НЕ РЕКОМЕНДУЮ.

Вадим
21 сентября 2023 в 15:09

В готелі Ксенія дуже красиві краєвиди та природа навколо, але це всі плюси цього комплексу.

номери не прибираються, територія брудна, персонал не привітний та не зацікавлений у вирішенні ваших питань/ прохань, їжа жахлива, столові прибори брудні, чай на сніданках гріють той, який залишився з попереднього дня

NEP1X
20 сентября 2023 в 14:06

Це просто найгірше, що могло б бути. Більше того, у номерах всяких жуках, павуках і т. Д. Неможливо спати. З досок жуки виходять. Місцезнаходження красиве, але отель просто дічь.

Vladyslav
19 сентября 2023 в 22:06

Гарний вигляд, природа і на цьому ВСІ!
Власники комплексу, організувавши бізнес, не маю відношення до краси природи. Це не їхня заслуга.
Приїхали заселятися – жахливі номери, купу номерів переглянули, будь-якої категорії, найдорожчі просили показати – але на жаль повна. Меблі дешеві, все старе, запах вогкості, номер маленький. Чи не обґрунтована ціна за номери.
Не розумію власників, які гребуть гроші нізащо і не хочуть вкладати у покращення. Номери ніякі, як у хостелі, за 3 тис грн на добу… невже не можна зробити невеликий ремонт у номері та освіжити меблі? !

Присіли поїхати - обслуговував дуже молодий чоловік, що меню не принесуть через пів години-це одне, хлопчик зовсім не компетентний. Кинув жменю приладів на стіл.
Їжу яку принесли – ні про що. Шашлик згорілий, смак ніякий.
Все інше по їжі що замовляли, ніяке, так, поїсти та забути як страшний сон. Але ціни як у гарному ресторані у місті…
Вбиральня на території – морок! Смердюча, крани бридко відкрити, іржаві, смердючі…
Категорично не рекомендую
Місце не варто відвідувати.
Дорога – для джипа, на седані краще не їхати.
Але вище перерахувала більше суттєвих мінусів, ніж дорога.

Елена
15 августа 2023 в 3:35

Жахливий персонал по бронюванню.
Ціни на сайті і в готелі відрізняються. Забронювали номер підвищеного комфорту з кондиціонером. При заселені, по-перше, вони не коректну з нас взяли передоплату за три номери. А по-друге, один із номерів виявився без кондиціонера і вікна. На питання де підвищений комфорт відповіли, що це те що у ньому менше ніж 10 років назад робився ремонт, у порівнянні із старими савдеп номерами. І сказали що у системі він у них значиться як з кондиціонером, а по факту його там немає … вікна навіть немає … При проханні зміни номер на відповідну категорію до оплаченою - відмовились. Знизити ціну, чи іншим чином проявити клієнтоорнтованість для загладження свого провтику відмовились чи хоча б вибачитись. Більш того тупо розвернулись і пішли.
Такого сервісу ще ніде не зустрічали. Чи приїдемо ми сюди ще раз - однозначно ні

Olha
18 июня 2020 в 3:10

Наскільки прекрасне місце розміщення готелю, настільки жахливий сервіс і якість номерів.
1. Звуко ізоляція 0. Ми жили в номері 71, то ми чули як розмовляють у сі сусіди, грюкають двері вхідні в корпус. Окрім того після 22.00 год почали гасати і пищали діти, які коли ти виходив зробити зауваження тікали і ховались постійно. В результаті я вийшла ввечері надвір за ними, щоб попросити бути їх тихіше, через не освітлену територію впала і розбила собі коліна! Коли чоловік намагався близько 23 знайти хоч когось з аптечкою, щоб продезінфікувати рани. Все що знайшлось то на кухні ресторану прострочену баночку перекису водню.
2. Коли ми хотіли повечеряти, то не могли знайти нікого з персоналу ресторану щоб прийняв замовлення. Спочатку сказали виберіть з меню і можете сісти де захочете, враховуючи альтанки біля води, до вас підійдуть. Почекали 15 хв, так ніхто не підійшов. Коли повернулись в ресторан, спитали в магазинчику поряд хто може прийняти замовлення, то отримали відповідь, сядьте поближче до кухні можливо у вас візьме хтось замовлення або ні. Ціни дорожчі ніж в львівських ресторанах!
На фініш вас ніхто і не спитає як вам відпочинок. Якщо ви не ВІП гість то готуйтесь, що до ваших потреб всім буде байдуже! З плюсів гарне дуже розташування. Класні чани. І з голоду нам дозволила не померти дівчина з кафе. Але піца і бургери не найкраща вечеря.

Саша
05 апреля 2020 в 7:58

Місце дуже мальовниче, але далеко від цивілізації. Мобільна мережа взагалі не ловить, ще й поганий вай-фай на території

Isabell
27 февраля 2020 в 15:57

Місце дуже живописне, можна покататись на кораблику та катамарані, басейн був дуже дуже холодний, ніхто не купався, купались у Дністрі, номер чистий, в беседках та ресторані грязно, трішки не слідкують за цим, куча павутини і павуків, було страшно сидіти за столом, їжа на любителя, повернулась б твльки заради краєвиду!

Анна
16 февраля 2020 в 23:29

Дуже мальовниче і затишне місце. Приїздили з дітьми на святкування Нового року. Все сподобалось. Смачна кухня і гарна організація свята. Привітний колектив. Дякуємо за гостину)

Наталия
02 февраля 2020 в 8:36

Дуже класне місце для відпочинку, вікенду! Тут добре і компаніям і сім'ям з дітьми. Умови хороші, є два басейни, чани, банкетні зали, альтанки. Чудова природа, повітря, краєвид, розваги

Надія
06 января 2020 в 13:45

Обслуговування жахливе чекали довго грубили просто жах сиділи на вулиці за грізним столиком бо закінчився сизон, на вулиці стояла температурою +22

Виталий
26 декабря 2019 в 7:55

Дорога заслуживает отдельного рассказа. Если решите сюда приехать то рекомендую ехать не спеша дабы сохранить машину в целостности. Место хорошее но хаотично застроено. Если ищете тихое место для отдыха то вам не сюда. Гости шумные пьянки каждый вечер. Приезжаю на шашлыки со своей музыкой и каждая компания пытается перепеть друг друга. В номерах отвратительная шумоизоляция и не везде есть вайфай. Вода очень мягкая мыло с рук долго смывается.
Не рекомендую брать номер 72 и 69 ;-)

Kat
23 декабря 2019 в 0:49

Место красивейшее, но сам отель и персонал совсем грустно (
Как вариант переночевать 1 ночь можно, но без претензий на сервис, чистоту и тишину (много шумных, пьяных компаний).

Елена
12 декабря 2019 в 18:48

Відсутність конкуренції спричиняє завищені ціни. Дорожче за будиночки чи апартаменти в Італії. Природа та кухня - так, варті уваги. Інтер'єри номерів - пострадянські. Ціни - захмарні.

Зоряна
12 декабря 2019 в 5:59

Почнемо з того, що доїзд до готелю важкий+ми були зимою, ресторан не опалюється так як не сезон, тому сніданок був холодний +є джакузі, чани, бані, соляна кімната (в неї ми не попали, так як там був ремонт) можна поплавати на катері а от природа порадувалаа також дуже приємний персоналрекомендую для літнього відпочинку, хоча в зимку є також переваги особливо, якщо Ви полюбляєте тишу

Олена
29 октября 2019 в 21:34

Все гарно, добре відпочивати. Але для цього закладу задорого. У вбиральні не чисто, теплої води небуло, бармен не вічлива, кімнати для матері і дитини немає. Бісетку яку ми замовили непідготували (були столи з залишками їжі, та бокалами від пива). Та ще сиділи люди. Але дуже гарна природа, відпочили душею.

Pasha,
29 октября 2019 в 11:19

Отдыхали тут с семъёй всё понравилось обслуживание не плохое-но и не хорошее, но есть одно но-откуда такие космические цены-руководство откуда такая эйфория? Сами из Беларуссии дороги нет к отелю, особенно прекрасен Днестр, виды шикарные но на этом долго не протянешь, руководстао если читаете отзывы делайте отдых для людей а не для космонавтов.

Анна
20 октября 2019 в 22:53

Отдыхали пару недель назад. По телефону при бронировании говорили одну цену за номер (а оказалась по факту в 2 раза дороже), администратор грубиянка. Если бы не на столько тяжёлая и долгая дорога, то мы бы не остановились там.
Дорога с Каменец-Подольського до с. Врублеыювцы ещё нормальная, но с ямками, а далее она отсутствует.
Цены на номера оказались космические. У нас был трехкомнатныц номер с двумя спальнями БЕЗ ОКОН! Было очень душно и как в "гробу" без малейшего лучика света.
Как ранее писали, все платное. Где бы не присел, везде плати. Дрова платные, и они не горят! Цены на супы от 85грн, детское меню от 80грн.
Природа красивая, а впечатление об отеле ужасное. Это была первая и последняя поездка в те края.

Добавить отзыв