UAOTZYV.COM

Волчья хижина отзывы

Адрес Хмельницький, Chubyns'koho Lane 2/6 Khmel'nyts'kyi Khmel'nytskyy
Телефон +380 (96) 128-85-73
Рубрики Полупансион
Оценка 3.4 5 отзывов
Похожие компании в категории
DREAM Hostel Khmelnytskyi (Hotel) — Хмельницький, вулиця Проскурівська, 32

Полупансион Волчья хижина отзывы

5
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Vlada
01 марта 2024 в 3:43

Святкували тут день народження. Заїхали близько 20: 00, бронювали на 24 години, вже без чогось 10 нас розбудили та сказали закругляйтесь, зі словами: «Такий готельний час», це зрозуміло, але ж не за такі гроші (Мало того, близько 3-тьої години ночі, чоловік прийшов та сказав: «Закругляємось з басейном», чому? Незрозуміло (ми не шуміли та вели себе виховано). В будиночку було холодно, ми підійшли до чоловіка, аби спитати чи є якесь опалення, на що він сказав: «На вулиці ж тепло, вам що холодно? » На вулиці на секундочку було 0 градусів. В кінці кінців він дав нам малесенький дуйчик, який на таку велику кімнату не нагрів нічого! Будиночок, зовсім не такий, як мав бути на фото. Мало бути 8 ліжок, по факту було тільки три, тому спали, як шпроти в банці). В загальному про відношення до клієнта: приїхавши ми відчували себе так, ніби ми щось вині власнику, зустрів нас так, ніби ми приїхали до нього додому безкоштовно і ще щось просимо. Хоч по факту так і є, чоловік весь час був у сусідній кімнаті, тому ніякого комфорту теж не було… Басейн дуже холодний, на стільки, що як заходиш у воду на ногах та руках хватають судороги. Обіцяного чану теж не було, чоловік сказав: «Чан доступний, тільки якщо бронювати будинок на два дні», звичайно ж про це ніхто не попередив) А також за 5 ломачок, аби розпалити сауну ми заплатили додатково 250 грн. Отож, сервіс не відповідає своїй ціні. Якщо вирішите сюди приїхати подумайте тричі, а краще всього не їдьте!

Вика
24 ноября 2023 в 22:02

Хотіла запитатись за будинок, так вони нахамили, обізвали. Сервіс жахливий. Не раджу!

Оксана
29 сентября 2023 в 2:57

Чисто. Дуже комфортно. Затишно. Стильно. Не гірше ніж закордоном. Рекомендую.

TETIANA
20 сентября 2023 в 23:24

Дякую за теплий прийом та затишну атмосферу, місце - з душею, у яке завжди всі повертаються, бажаю розквіту та щедрих гостей

Алена
27 сентября 2021 в 5:20

Отличное и очень атмосферное место. Номер был очень чистый, весь из дерева. Интерьер продуман до мелочей! Очень красивый сад с прудом с лилиями, где плавают много рыбок. Подойдёт абсолютно всем: и молодёжи, и семьям с детьми. Есть сауна, мангал, а ещё я видела, что строится бассейн;)

Добавить отзыв