UAOTZYV.COM

ВОГ / WOG

Адрес Хмельницька обл., а/дорога Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знам`янка, 251км+520м Шаровечківська
Телефон +380 (800) 30-05-25
Часы работы 00:00-24:00
Сайт wog.ua
Рубрики АЗС
Оценка 2.3 15 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Воґ / АЗС WOG — Ружичанської, в смузі відводу а.д. Н03 Житомир-Чернівці
Вог / АЗС WOG — Хмельницький, вулиця Західна Окружна, буд. 1/а
WOG — Хмельницький, Староконстянтинівське шосе, буд. 2/1н
ВОГ / АЗС WOG — Хмельницький, Вінницьке шосе, 1
Похожие компании в категории
УКРНАФТА — Хмельницька обл., Е50
Веста — Хмельницька область
АЗС АМІК Енергія — Хмельницька обл., М12
АЗС SMART (Катіон) — Хмельницький, Львівське шосе, 61/4

ВОГ / WOG отзывы

15
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Женя
02 сентября 2023 в 14:59

Жахлива АЗС.
Дві величезні стіни та кууучу місця в жіночому туалеті та не повісити пеленальний столик? Це хамство справжнісіньке до маленьких гостей.

У чоловічому туалеті мила немає руки помити.

General
26 марта 2022 в 7:10

Не рекомендую.
Дуже довге обслуговування.
Оптимізації 0. Автоматизації 0.

Чекали 30 хв в автомобільній черзі, потім ще 30 хв біля самої колонки (бо треба відстояти ще чергу на касі). Працює тільки одна каса. Всьому персоналу на тебе плювати: ходять, як сонні мухи, хамлять, бубнять під ніс.

Каса хот-догів взагалі повинна бути окремо від людей, яким потрібне тільки пальне. Це ж не довбана придорожня забігайлівка на трасі, а бензоколонка, в першу черу. Люди хочуть продовжити шлях на вашому пальному, а не чекати, поки хтось купитьвсі пункти з меню.

1 година часу в нікуди. Просто абсурд якийсь.

Оптимізуйте своїх робітників і процеси. Бо відчуття, що в 2000-й потрапив, а не в 2022.

Більше сюди ні ногою.

Николай
20 января 2022 в 3:32

Зробили з заправки їдальню! Пів години треба чекати щоб заправитись, поки персонал хот доги робить!

Олександр
01 октября 2021 в 6:54

У туалетах немає води, працює одна кабінка. Просто заправити авто не можна поки каву не поп'ють пасажири автобуса. У асортименті відсутні страви заявлені онлайн.

Наталия
17 августа 2020 в 10:00

Здається вони забули, що вони АЗС, на прохання заправити, відповідають: «почекайте, мені потрібно хот-доги зробити». Чекати не стали. Якщо ви кафе в першу чергу, то так і кажіть.

Сергей
08 июля 2020 в 11:00

Это был последний раз когда я заправился в сети этих заправок, топливо одно из самых дорогих, с литражом всегда проблемы, а именно на этой заправке пистолетчик и кассир один, оба потерянные, очередь как в мавзолей! Полная противоположность ихнему лозунгу! НЕ РЕКОМЕНДУЮ!

Богдан
27 апреля 2020 в 2:36

Прибиральник самий справжній ХАМ! Підлога мокра, прибиральник не виживає швабру! Миє підлогу лише для вигляду (как говорят на отъе**сь), бо графік то вимагає. П’ю куву, став повитирати вологими салфетками каплі від калюжі на чорних ботінках. Хоча і підлога після мене залишилась чиста. Прибиральник накричав, що поводжу себе як вдома, виганяв мене на вулицю, та гарно послав на всі сторони. Початок дня, а настрій вже встигли зіпсувати! На секундочку усім знайомій мережі заправок «WOG». Кава 3/5.

Vitos
17 октября 2019 в 20:30

Постійні черги. Щоб заправитись, потрібно чекати поки касир комусь зробить ходдог.
Не АЗС а кухня!

Glycera
28 июля 2019 в 4:42

Гарна заправка. Дуже смачна кава і приємне обслуговування на касі. єдине, хотілось би трошки щоб чистіше було в туалеті.

Женя
24 апреля 2019 в 22:53

Най гірша заправка з усієї мережі, постійно чогось не має (молока в кавомашині, сосисок.) Постійно крутиться в середині якиєсь не адекватний напівбомж, котрий пристає до водіїв. Мені не одноразово, коли я йому відмовляв, бажав "недоїхати", обзивав жлобом. На звернення до працівників щоб вони з ним щось вдіяли, вони відповідають, що нічого зробити з ним не можуть забороняє керівництво.

Богдан
12 апреля 2019 в 5:28

По дорозі додому заїхали на автозаправку ВОГ, де приємні продавці запропонували нам кави та чаю, ну а я із своїми друзями не могли їм відмовити та випили гарячі напої в такий холодний листопад)

Вадік
10 ноября 2018 в 5:21

Четвірочка. Більше рука не піднімається поставити. І ось чому:
Заправка зручна та чиста. Бензин якісний. Дуже радує затишне кафе і міні маркет. Як перевалочний пункт по дорозі - саме то! Персонал привітний. Їжа смачна.
Але ціни! Я звичайно все розумію, прибуток там, маркетинг, все таке. Але коли їдеш і з однієї сторони 32грн/л а з іншої такий же бензин по 27, ну тут вже вибачайте.
У WOG мабуть найвищі ціни серед усіх автозаправок. В кафе також.

Женя
01 ноября 2018 в 1:25

Заправка європейського рівня. Все чітко, швидко надійно. Навіть якщо ви з дитиною, то для неї є всякі цікаві товари в магазині. Ну і звісно ж, що важливо в подорожі - чиста вбиральня.

Александр
13 октября 2018 в 15:56

Заправка, ничего особого как сотни других. Цены выше среднего, что соответствует вогу. Туалет есть, бесплатный. Магазинчик небольшой и выбор тоже соответственно невелик, но все необходимое ЕСТЬ! Внутри чисто и постоянно убирается. На заправке есть бесплатная подкачка шин. Взади заправки есть уютные столики на улице под зонтиками, где очень приятно перекусить купленный в магазине хотдог. Воздух очень чистый, и пыль не летит когда кушаешь наулице застоликом. Появилась заправка ГАЗа пропан. Плохого сказать ничего не могу, но одно время у них не было мелочи на здачу, доставляло немного дизкомфорт, хотя сейчас этого незамечаю. Сам здесь заправляюсь часто. Качество бензина ХОРОШЕЕ. Отзыв не заказан, а написан из личных наблюдений.

Popeye
09 марта 2018 в 7:16

Звичайна заправка, ті хто пише "європейського рівня", просто не були в Європі (вона різна, як і кількість країн в ній, не гоже порівнювати заправку в Болгарії чи Польщі, з заправкою в Німеччині, для прикладу).

- З плюсів, наявність невеликої крамнички і туалету, є маленька парковка.

- З мінусів, туалет без води (в пісуарі) та не робочий електрорушник, невиправдано дорога кава з автомата, стакан +/- L в ціною майже один долар (зауважу звичайна пенсія в Україні 40-50$ в місяць), сервіс так собі, на прохання до особи за прилавком, допомогти зробити каву, тому як автомат не зрозумілий в перший раз для використання, зауважила, "Що ви не вмієте робити каву? ", сказати що був в шоці це нічого не сказати, але я попросив вдруге, зауваживши, що таким апаратом ще не користувався і тому попросив про допомогу, зазначу - інших клієнтів на той час, це було годин +/- 20: 00 вечора, не було, тому на зайнятість моє прохання не впливало. Кава виявилась не достатньо гарячою та смак, був такий як і обслуговування, не добрий.

Фото не робив, було хододно.

Примітка: тут відгуки пишуть про враження, а не "попестити" заправку. Зауваження доречніші, щоб вплинути на якість сервісу і покращити його.

Добавить отзыв