UAOTZYV.COM

Вілла Дві Ріки / Вилла Две Рики

Адрес Хмельницька обл., Велика Слобідка
Телефон +380 (96) 767-64-06
Рубрики Полупансион
Оценка 3.6 26 отзывов
Похожие компании в категории
7 Днив — Кам'янець-Подільський, вулиця Соборна, 4
Стара Русь — Кам'янець-Подільський, вулиця Iвана Франка, 6а
Гостиница - Мотель Пани Анна — Смотрич, вулиця Героїв Майдану, 31
Садиба — Кам'янець-Подільський, вулиця Героїв Майдану, 10a

Вілла Дві Ріки / Вилла Две Рики отзывы

26
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Оксана
05 ноября 2023 в 17:53

Хочу залишити відгук по отелю « Дві ріки»! Дуже вдячна цьому закладу! Дуже затишне місце, доброзичливий колектив! Велика вам подяка за чудове літо та осінь! Ви найкращі!

Женя
19 августа 2023 в 14:02

Рекомендую, чудовий готель обслуговування на хорошому рівні. Чисто прибрано люди знають що роблять

Ольга
06 августа 2023 в 9:20

Відпочинок сподобався. Тихе, спокійне місце для сімейного відпочинку, якщо хочете відволіктися від рутинного життя. Можна відпочивати з тваринами. Персонал привітний та доброзичливий. Пляж облаштований, галька, є лежаки, парасольки, катамарани, сап дошки, скутери та моторні човни. Єдина проблема, можливо сезон, павучки.

Тетяна
02 августа 2023 в 6:28

Бронировали номер по одной цене, в итоге по приезду сумма уже больше. За раннее никто не предупредил. Ехали за сотни км с маленьким ребенком

Лариса
01 августа 2023 в 13:13

Відпочивали два рази. Обидва рази напутали з бронюванням, замовляли номери в новому корпусі з видом на річку, по приїзду поселили в старому з виглядом на стоянку (Не вибачилися, а просто сказали, що наплутали і можете відмовитися. Це в них вже система. Власникам байдуже враження про їх заклад. Все одно людей багато. Залишився неприємний осад.

Ольга
27 июля 2023 в 16:24

ЦЕ ЖАХ! Готель НЕ рекомендую.
1) Величезні павуки в середині штор в НОМЕРІ, це означає що сиділи вони там давно, і ніхто навіть їх не торкався, кімната прибрана погано, по кутках пил та бруд;
2) Бруд, пил, пташиний послід, павутина, павуки на балконі;
3) Маскітних сіток на вікнах немає, кондиціонера теж немає, комарі шалені;
4) Погано випрані рушники, які вже давно готелю бажанобуло замінити;
5) Гарячої води у вихідні не вистачає суттєво;
6) Інтернетав номері майже немає;
7) Ресторан для таких порцій та меню задорогий;
8) Персонал байдужий, покоївки смачно та голосно сварились прямо на поверсі;
9) Сніданок включений, АЛЕ, порції маленькі, а за додаткову ще вимагали доплату) ;
10) Вхідні двері в номер покосились так, що з'явився отвір, через який навіть можна побачити коридор, відповідно шумоізоляція нуль;
з позитивного тільки пляж, але на мій погляд він автономний від готелю, так що краще просто приїздити на 1 день туди відпочити, і яскравих емоцій буде набагато більше)

Юлия
27 июля 2023 в 10:21

Персонал пляжу - хамовиті дядьки. До відвідувачів ставляться так, ніби ті прийшли до них додому, та ще й без запрошення. «Плати гроші тоді заходь» - це відповідь на фразу « Добрий день, можна до вас? ».
І ми не перші з ким так розмовляли.
Їжа -так собі. Вартість входу на пляж 200 грн з дитини не виправдано.
Гучна музика з весілля + гучна колонка з бару = головна біль до кінця дня.

Наталія
22 июля 2023 в 20:55

Постіль порвана, шар пилу під ліжком, гнізда ластівок і гніздо голубів на балконі і дуже грязний, холодильник дуже маленький і майже не робить нічого холодним. Пляж нормальний

Катя
22 июля 2023 в 4:20

Рекомендую! Хороший готель, обслуговування чудове. Номер чистий, покоївки добре роблять свою роботу, молодці. Задоволена.

Вероніка
26 июня 2023 в 11:05

От є готелі куди ти хочеш повертатися, і повертаєшся, але це явно не про цю віллу. Звісно територія просто шикарна, гарний ландшафтний дизайн і масштаби вражають. Але говорячи з самого початку, то коли ми приїхали нам просто дали ключі від номера, а знайти його серед такої великої території ви маєте самі. Потім сприводу номеру, він був брудним, шар пилу під ліжками, брудна і порвана постільна білизна, брудний санвузол. Там є лише пляж, щось типу мілкого басейну для дітей нема. Кухня. Вона потребує суттєвого покращення, вибір страв дуже маленький, і навіть так ціна-якість не відповідають.

Леонид
14 ноября 2021 в 17:07

Прекрасне місце, мальовничі краєвиди, чудові комфортні номера, велика площадка для паркомісць (навіть великогабаритних автобусів), смачна кухня, чиста і з гарним смаком облаштована територія, аккуратний і доволі просторий пляж, професійний і ввічливий колектив обслуговуючого персоналу! Хто має бажання відпочивати в цій місцевості — то ТІЛЬКИ на базу відпочинку «ДВІ РІКИ», не пожалкуєте, а отримаєте велику массу задоволення та приємних вражень! А колективу щира подяка і ще кращих успіхів! Нехай ВАМ щастить!

Костя
13 октября 2021 в 2:33

Готель гарний, і пляж, і номери. Але є деякі але. Номери прибираються недостатньо, були павуки та пилюка. Також було б добре розширити меню сніданків. Але загалом враження хороші за 2 дні проживання у цьому місці

Николай
22 августа 2021 в 18:40

Зроблено доволі непогано, крутий пірс, з мінусів можу відмітити що дуже людно. Вода прозора лише зранку коли людей небагато. Можна взяти лежаки в оренду, і мангал також.

Никита
15 июля 2021 в 12:54

Чудове мальовниче місце! Звісно ж "придертись" є до чого (в плані чистоти, санітарії і тд), але природа покриває усі недоліки!

maxfelix
12 июля 2021 в 15:48

Усе просто і зі смаком). Вода чиста, пляж обгороджений та підготовлений. Шезлонги, парасольки, столики. В готелі широкий асортимент номерів. Для невибагливого відвідувача місце підійде.

Mykyta
29 июня 2021 в 23:20

Готель файний, милий персонал, чиста терріторія.

- сніданок 2 опції (яєчня, млинці входять до ціни)
- інтернет є й добрий (важливо бо зв‘язок відсутній)
- музика на любітєля (російське, лєпс й тп …)
- є магазин навпроти з водою й морозивом

Був ремонт під час відпочинку а загалом добре

Олександра
08 сентября 2020 в 10:15

Відпочивали родиною у серпні 2020 року. Знайомі відпочивали у цьому готелі 4 роки тому, тому порекомендували нам. Враження дуже неоднозначні. На рахунок природи, то місце просто казкове: краєвиди неймовірні. Також видно, що власники вклали багато коштів у це місце, тому територія гарно та дорого оформлена: є багато альтанок, лавочок, щоб можна було насолоджуватися красотами Дністра. Але на рахунок сервісу та культури обслуговування, то це рівень СССР. Адміністратор (дівчина) при нашому поселенні щось буркнула і навіть не показала куда потрібно пройти у свій номер, вхід до якого знаходився з іншої сторони комплексу. Під час нашого перебування в обслуговуючого персоналу ми не побачили жодрного разу привітного обчиччя та усмішки, а відчуття, що ми заважаємо їм працювати не залишало нас протягом всього періоду перебування. Пізніше стало зрозуміло, що незадоволення працівників скоріше за все викликано малою кількістю обслуговуючого персоналу, тому фактично той же адміністратор був змушений і зустрічати гостей, і робити каву на сніданок тощо. Можна ще багато написати і про інцендент п'яного гостя, який протаранив нам машину на паркінгу (благо, що даний конфлікт вдалося владнати), і про бульйон з домашньої курки, який виявився зовсім не домашнім, і про паутину, точніше безліч паутин, які були присутні у всіх без винятку будівлях комплексу тощо. Всі ці недоліки можна було би прийняти, якби готель себе позиціонував як економ і вартість була відповідна. При вартості за номер 1500-2000 за добу вважаю, що обслуговування повинно бути на порядок вище.

Саша
23 января 2019 в 4:33

Відпочивали групою з 20/07 по 22/07-2018р. Місце чудове ; персонал ввічливий;кухня смачна. Велике дякую адміністраторам Сергію та Оксані. Рекомендую відпочинок. Обіди для групи краще замовляти комплексні - швидше і дешевше. Обов"язково приїду ще.

Андрій
13 января 2019 в 16:31

+
1) мальовнича природа
2) привітливий персонал
3) комфортні номера
4) чудовий вид з номерів
-
1) доізд жахливий (дороги в жахливому стані)
2) кухня бажає кращого (неважна) але це кухня в готелі не в ресторані!

Павел
26 декабря 2018 в 16:23

Досить непоганий заклад з гарним краєвидом, нормальне кафе та ресторан, до офіціантів та адміністратора претензій немає, завжди все слухали та допомагали. Впринципі на території та в номерах чисто, видно що прибирають. Єдине побажання на майбутнє це кондиціонер не тільки в люксі; щось придумати з ластівками, бо на балкон нереально вийти; ну і павуки таки були в номері і на балконі, причому величезні. А так в загальному гарне та романтичне місце, рекомендую

Добавить отзыв