UAOTZYV.COM

Віанор / Шинний Центр Vianor

Адрес Шепетівка, вулиця Митрополита Шептицького, 65Б
Телефон +380 (98) 743-66-06
Часы работы 08:00-20:00
Сайт vianor.ua
Рубрики Ремонт и обслуживание автомобилей, Магазин автозапчастей, Магазин батарей и аккумуляторов, Автосервис, Магазин шин
Оценка 3.3 8 отзывов
Похожие компании в категории
Avtoservis Автосервіс-автомийка X-DRIVE — Шепетівка, вулиця Митрополита Шептицького, 10
Дизель-сервіс — Шепетівка, Старокостянтинівське шосе, 20
Шинний центр 5 Колесо — Шепетівка, вулиця Митрополита Шептицького, 50

Віанор / Шинний Центр Vianor отзывы

8
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Валентина
27 июля 2023 в 17:39

Доброго дня. Вже рік минув, як я звертаюсь в центр Віанор по обслуговуванню мого авто. Дуже задоволена іхньою працьою, персонал чемний, тактичний, відповідальний. Мені подобаеться те, що разу звернення сюди, мене обслуговували без упречно. Всім рекомендую! Діагностика на вищому рівні. Чемно дякую всьому персоналу! Також є чудова зона відпочинку, що також не свяке СТО мае.

Оmega
26 июня 2023 в 20:11

Заїхав на шиномонтаж на військовому тягачі
Спитав місцями змінити 4шини

Спочатку почув відсутність бажання це робити

Коли сказав що я не прошу безкоштовно, ціна була озвучена 2000грн (500за одну, за 6гайок)

Артур
06 ноября 2021 в 23:06

Доброго дня, не можу рекомендувати дане СТО, тому як мій колега там декілька разів ремонтувався і наслідки не заставляли себе чекати, при заміні піддона задній болт переплутали та вкрутили довший тим самим продавили задній сальнік колінвала, майстер який робив своєї вини не визнав, тому як був дуже самовпевнений, Масляний фільтр закручавав не промастивши ущільнюючої ризінки, тим самим ми вже викручуючи фільтр зламали сйомнік, при замовленні деталей потрібно одразу розуміти що щось зі списку точно прийде те що не підходить на авто, коротше кажучи я задоволений роботою лише комп'ютерного діагноста дійсно круто видно що людина розуміє свою роботу, а в іншому готуйтесь що за перший раз вам проблему не усунуть.

Андрей
11 июля 2021 в 5:20

Доброго времени суток. Нужны были летние шины на Форд Фиеста. Знакомые посоветовали этот шинный центр. Заехал. Посмотрел. Хороший выбор. Персонал приветливый. На все мои вопросы дали ответы. Узнал о шинах много нового. Посоветовали какие брать. Самое интересное, что не впаривали самые дорогие. Рассказали о всех плюсах и минусах, как дешовых, так и дорогих. Сравнил цены. Сдесь дешевле. Приехал через два дня. Выбрал шины. Очень быстро переобули авто. Бесплатно. Прибором проверили работу датчиков давления. Дали карточку на скидку. Работой центра очень доволен. Рекомендую.

Андрей
06 июля 2021 в 15:45

Під час подорожі виникли проблеми з авто, відкликнулись на допомогу! Діагностика і поради майстрів допомогли. Рекомендую

Юрий
26 мая 2019 в 5:46

Напевно найкращий шиномонтаж міста. Хлопці роблять все швидко та якісно. Є правда куди розвиватись, наприклад нема куди дітись коли тобі роблять колеса, треба зробити невелику зону відпочинку для клієнтів.

Jokeerrr
21 мая 2019 в 16:35

Обслуживание понравилось все на лучшем уровне, персонал приветливый, обратил внимание на то что даже у всех форма фирмы, это уже говорит про какой то статус.

ігор
23 ноября 2018 в 15:51

Дужи хреново роблят колеса мені збалансіровали дажи старі грузіки не сняли в загалі не майстри

Добавить отзыв