UAOTZYV.COM

Ветеринарна клініка Vitae Vet

Адрес Кам'янець-Подільський, вулиця Суворова, 16а
Телефон +380 (98) 455-58-97
Часы работы 09:00-18:00
Рубрики Ветеринарная лечебница
Оценка 3.7 34 отзыва
Похожие компании в категории
Клініка Ветеринарної Медицини Фауна Сервіс — Кам'янець-Подільський, вулиця Пушкінська, 29Б
Управління ветеринарної медицини в м. Кам’янець - Подільському — Кам'янець-Подільський, просп. Грушевського, 68
Bravo Vet — Кам'янець-Подільський, Нігинське шосе, 41 Б

Ветеринарна клініка Vitae Vet отзывы

34
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Елена
05 июня 2024 в 13:03

Лікарка-ратолог спеціально вийшла на роботу у свій вихідний, бо моєму шиншилі треба було терміново допомогти, за що їй величезне дякую! І власне те, що ратолог є в цій клініці - великий плюс, бо в решті клінік куди я змогла додзвонитися, спеціалістів по шиншилах немає.

Серега
19 мая 2024 в 3:10

Дуже гарна ветклініка! Приємні та кваліфіковані спеціалісти (лікарі). Жодного разу не відмовили у допомозі та лікуванні домашнього улюбленця, навіть за кілька хвилин до закриття. Приємно вражений сервісом, буду й надалі звертатись лише до Вас)

Любов
12 ноября 2023 в 0:02

Читаю в фейсбук негатив, і здивована.
Ми свого улюбленця, песика Сімбу, лікуємо і обстежуємо тільки тут
Привітний персонал, професійно вилікували нам гострий панкреатит.
Чудові молоді спеціалісти. Всім рекомендую.
Але, якщо тваринка не вакцинована, невідомо чим харчується і гине через агресивні віруси, це не вина персоналу.
Тваринка, як і дитя, вимагає догляду і опіки.

Катя
04 октября 2023 в 11:31

Сама погана клініка. Викачка грошей. Собака зайшла туди сама, а від них я її виносила. Довели майже до смерті. Не рекомендую. Краще в суд подати на таких недолікарів

Женя
02 сентября 2023 в 8:54

ЖАХ, приїхавши за допомогою почула відмову від персоналу! Навіть не оглянули тварину!
Майте на увазі, тварину зможуть оглянути лише в сильно критичному стані, так як персоналу потрібно встигнути до закриття!

Ганна
13 августа 2023 в 8:08

Приходили сюди, коли кішці було погано.
Зробили аналізи, дуже детально все розказали що до чого, і продіагностували кішку.

Тепер здорова і щаслива, дякуючи спеціалістам в цій ветеринарній клініці

Amas
14 мая 2023 в 23:46

Персоналу забагато, а на дзвінки не відповідають. Також цього "коридорчика" явно замало для обслуговування улюбленців. Ввічливості також не помітили. Не раджу.

Дима
21 февраля 2022 в 2:04

НіКоли не звертайтесь до таких ідіотів. їх начальник Віталій Сергійович дуже зазнався. Вони не професіонали а просто викачка грошей

Саша
29 января 2022 в 6:38

Ми обслуговуємось на цій клініці вже 4 роки, і ні разу ніякого прикрого інциденту в нас не виникало. Не дивлячись на юний вік співробітників, які мають (вищу освіту), вони є професіоналами своєї справи і індивідуально мають підхід до кожного випадку. Читаючи ваші відгуки, як ви всі не задоволені віком лікарів, схаменіться після інституту не випускають 40+, а в цих юних спеціалістів все ще попереду. Рекомендую усім.

Женя
22 января 2022 в 10:20

Побажання. Відповідь пацієнту по телефону має бути добрим голосом та правдивішою. Дякую за розуміння

Женя
19 января 2022 в 15:08

Ніколи не звертайтесь в цю клініку. Пишуть що працюють до 20.00 але в 18.40нам відмовили в допомозі. Наші собаці було дуже погано але нам навіть не вислухали. Найгірша клініка в місті

Женя
04 января 2022 в 2:46

Не люблю писати відгуки, але цей має бути тут, тому що я вдячна. До цієї клініки звертаємось другий рік поспіль. Маю котика віком 1,5 роки. За цей період були зроблені саме тут всі планові щеплення, 2 операції. В лютому кастрація (все шикарно, на другий день кіт вже бігав по квартирі і грався, без всяких побічних ефектів. Правда тяжко виходив з наркозу, але на наступний день забули за цей факт взагалі). Друга операція була планова. В котика заворіт нижнього віка на одному оці, почався кератит. Було повне передопераційне обстеження (узі, аналіз крові) так як всі боялись що може не вийти з наркозу. Кіт великий і має задишку. На узі виявили вроджену серцеву недостатність, кров показала початок ниркової дисфункції. Підлікувались таблетками і сиропами в 2курси. Операція була вчора в 9ранку. В 15.00 мені дозволили забрати його. Відійшов від наркозу краще ніж перший раз! В 17.00 він навіть поїв. Дуже якісно та АКУРАТНО зроблена пластика віка. Дякую хірургу Віталію! Всі ЗАВЖДИ дуже ввічливі, уважні, людяні та саме головне все ПРОФЕСІЙНО, що було видно і при першій операції, так і при наступній. Проблему кіт мав пів року, ми не могли змиритися з тим що треба різати як зразу казав Віталій. Оббігали купу ветеренарів в Кам'янці. Нам назначали то кремики, то капельки, то масажики і все не допомагало і тільки Віталій зразу сказав на відріз що треба операція. Послухали б його зразу, то не було б кератиту у кота. Рекомендую!

Karena
17 октября 2021 в 3:53

Привітній персонал, хороше обслуговування, ходимо тільки сюди, дуже гарна якість надання послуг, ціни доступні, рекомендую

Olena
29 августа 2021 в 5:02

Неприємний осадок, собака помер в клініці. Наш собака - Німецький вівчар, його нам подарували нацгвардійці коли їхали в АТО, 8 місяців почав погано їсти, думали жара, на 3-й день зранку блював ми зразу відвезли у клініку, зробили аналіз на кліщ- немає, сказали потрібно зробити аналіз крові, але то тільки може бути завтра, так як в них немає своєї лабораторії, і поки немає тестів в наявності, щоб оприділити чи "ентеріт чи чумка" але студентам потрібні гроші - давайте зробимо крапильничку з вітамінами на якій стоїть ціна 45, а з нас взяли 400 гривень. Далі сказали, якщо просто отруєння, то нам повезло, а як буде блювати і оправлятися з кров'ю, то це "чумка або ентеріт". Такі сталося він зразу після крапильниці пішов з кров'ю, на другий день його знову привезли до клініки, розповіли як він себе неважко вів, що блював і оправлявся кров'ю - так зрозуміло від чого лічити, але платіть 515 гривень за аналіз крові, залишайте пса, так, як результат аналіза буде через декілька годин, то ми ще зробим крапильницю від зневоднення. Через декілька годин подзвонили і сказали шокуючу новину-пес помер. Запитую, чому? Піднялася висока температура, почалася асфіксія, на жаль. Враження - безконтрольність керівництва, некомпетентність та безвідповідальність студентів. Дуже погано.

Ирина
24 августа 2021 в 18:51

На выходных за час до закрытия не берут трубку, привозили уличных котят, не очень хотели принимать, нормального лечения не назначили.

Марина
08 августа 2021 в 9:25

Дуже сподобалося відношення працівників, за огляд котика ми нічого не платили, це було дуже дивно і в одночас приємно. ДЯКУЮ!

Знак Якостi
25 мая 2021 в 15:35

За результатами дослідження і аналізу оргкомітету Компанії «Знак Якості» Ветеринарна клініка «Vitae Vet» в місті Кам’янець-Подільський стала Переможцем Конкурсу "Найякісніші послуги і товари 2021 року" в категорії: ветеринарні центри!
Маємо велику честь нагородити «Vitae Vet» почесним Кубком та Дипломом «Знак Якості» та вручити маркувальний знак «Гарантія Якості», як відзнаку за якість.
Вітаємо! Ваша робота потрібна і важлива в усі часи в будь-яких куточках світу. Ви працюєте і вдень, і вночі, завжди поспішаєте на допомогу до хворої тварини. Ви допомагаєте нашим чотириногим братам. Дякуємо за вашу складну, відповідальну роботу!

Вікторія
14 апреля 2021 в 17:57

Вбили собаку!
хто піклується про своїх домашніх улюбленців, не вздумайте! Ні за що на світі!
Поступили ми з рвотою, взяли всі аналізи, сказали що все буде добре! Потім крапельниці день за днем, аналіз на кліщів взяли (противоядія не дали) сказали вірус і з кожним днем було все гірше і гірше! А ветеренари сказали, ну почекайте 3 дні і все буде добре

Ярик
01 июля 2020 в 19:17

Шановні власники домашніх тварин якщо не хочете втратити своїх улюбленців то ніколи не звертайтесь в дану клініку. Невірно поставлений діагноз став причиною загибелі нашої собаки. Прийоми ведуться некваліфікованими працівниками- студентами (поставте собі клізму протягом трьох днів і зробіть ренген мозгів.) в собаки був "Пироплазмоз "

iaroslav
29 мая 2020 в 7:41

Шановні власники домашніх тварин якщо не хочете втратити своїх улюбленців то ніколи не звертайтесь в дану клініку. Невірно поставлений діагноз став причиною загибелі нашої собаки. Прийоми ведуться некваліфікованими працівниками- студентами (лікування тривало пару днів і було таким міряли температуру та ставили клізми) " в собаки був Пироплазмоз "

Добавить отзыв