UAOTZYV.COM

Ваш зір

Адрес Хмельницький, Кам'янецька вулиця, 60
Телефон +380 (67) 400-66-77
Часы работы
понедельник09:00-18:00
вторник09:00-18:00
среда09:00-18:00
четверг09:00-18:00
пятница09:00-18:00
Сайт panokulist.com
Рубрики Офтальмологический центр
Оценка 4 6 отзывов
Похожие компании в категории
Очний центр Ясний Погляд — Хмельницький, Старокостянтинівське шосе, 2/1б
Центр Відновлення Зору Анатолія Совви — Хмельницький, вул. Льва Толстого, 7

Ваш зір отзывы

6
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Женя
10 апреля 2021 в 3:47

Уже два роки з дитиною ходимо на консультацію до окуліста (Басова С. О.). Завжди привітний персонал, підберуть зручний час прийому.

Tania
07 апреля 2021 в 20:36

Дуже вдячна лікарю, Анатолію Петровичу, за детальну консультацію. Одразу видно, що лікар уважний, компетентний. Рекомендую, в кого є проблеми, не затягувати, а одразу ж звертатись за КВАЛІФІКОВАНОЮ допомогою, саме в цю клініку!

Роман
30 марта 2021 в 9:14

Пройшов комплексне повне обстеження очей у професіонального фахівця на сучасному обладнанні. Сподобався підхід: зрозуміло, по суті, оперативно і з роз'ясненнями на мові, зрозумілій моїй бабусі. В спілкуванні з фахівцем - відчув індивідуальний підхід до моєї справи. Завели он-лайн мою картку. Тут же: вибрав лінзи і купив нову оправу.

Танюша
10 марта 2020 в 4:32

Відгук стосуються професійності надання послуг у Вашому Зорі, що саме розташований у м-н Озерна за такою адресою: вул. Панаса Мирного 18-б.
Вибачте, але сказати прізвище та ім'я лікаря я не можу. Адже, з самого початку нам навіть не представились. Метою нашого візиту (ходила я разом з донькою, якій 19 років) було провірити зір та підібрати контактні лінзи. Жіночка, яка нас обслуговувала, одразу не проявили бажання до співпраці, відправляючи нас до дитячого лікаря. Коли ми їй сказали, що вже давно не обстежуємось у дитячого окуліста, вона все ж таки взялась до обстеження. Спочатку ми провірили зір на апараті, далі сіли дивитись на дошку і називати букви. І то це було так "скільки ви рядків бачите? " і все. Лікар одразу нам почав говорити, які потрібні лінзи. Виникла підозра, бо вони були дуже сильні, порівняно з окулярами, які носить донька. Ми все ж таки пробували дізнатись, що вона там нам назначила, як раптом у жіночки почали здавати нерви. На додачу я ще сказала поради, які нам дав лікар з поліклініки. Я хотіла почути пораду та зворотню адекватну відповідь, а натомість вона нас почала виганяти зі слова "ідіть до свого лікаря та лікуйтесь". Але ми ж все таки залишились. Лікарь почав розказувати зовсім інше, говорячи, що потрібно прийти в інший день до лікаря. Вибачте, а хто ця жіночка і чому вона взялась лікувати? Загалом склалось таке враження, що вона не має ніякі освіти, бо нормальне спілкування з клієнтами у неї явно відсутнє!

Юлия
09 февраля 2020 в 9:49

Думала там тільки жінка оглялає, а потрапила до якогось чоловіка, ще й поводиться "не професійно". Вроді ж не гола прийшла, а в штанах в 30' жари Не розумію такої реакції.
Огляд в 2 рази дешевший, ніж мав бути, фото сітківки не зробили. Йшла сюди по хорошій рекомендації власного чоловіка, і тому, що тільки тут роблять фото сітківки. ХЗ які враження) Почуваюсь телепнем) Треба було одягати паранджу, таку щоб тільки очі було видно. Через пів року відредагую цей відгук, сходжу до жінки і + за фото

Анжелика
25 января 2020 в 3:19

Отличный центр. Ходим к Войцеховской. Самый лучший детский офтальмолог. Точно определяет зрение. Не только по таблице, есть современное оборудование. Заказывайте очки в Оптике Камянецкая 60, рядом. Там стекла 3 в 1. В одной линзе одновременно и диоптрии и защита от компьютера и 380 от солнца. Сервис стоит своих денег.

Добавить отзыв