UAOTZYV.COM

Варикоз Центр (Varicose center)

Адрес Хмельницький, провулок Степана Бандери, 2/1а
Телефон +380 (97) 530-01-00
Часы работы
понедельник09:00-20:00
вторник09:00-20:00
среда09:00-20:00
четверг09:00-20:00
пятница09:00-20:00
суббота09:00-17:00
Сайт varicosecenter.com.ua
Рубрики Медицинская клиника, Кардиолог, Медицинский центр, Невролог, Пластический хирург
Оценка 4.9 17 отзывов
Похожие компании в категории
МЕДИЛОР — Хмельницький, Кам'янецька вулиця, 78
Клініка здоров'я — Хмельницький, Кам'янецька вулиця, 63
Медпрактика здоровья — Хмельницький, Кам'янецька вулиця, 63
Діагностикум, мед. Центр — Хмельницький, вулиця Проскурівського Підпілля, 112

Варикоз Центр (Varicose center) отзывы

17
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Валя
01 декабря 2023 в 5:04

Хочу висловити слова величезної вдячності «Варикоз Центру», а особливо лікарю Коцуру Віктору Ігоровичу. Я кілька років шукала клініку для вирішення проблеми варикозного розширення вен і, тільки потрапивши на консультацію до Віктора Ігоровича, - вийшла звідти з абсолютною впевненістю, що саме цьому лікарю я точно довірю здоров’я своїх ніжок:) Віктор Ігорович - лікар від Бога, справжній професіонал своєї справи та Людина з великої літери.
Лазерне видалення вен на нозі пройшло успішно, у легкій приємній атмосфері. Персонал клініки надзвичайно приємний та уважний.
Реабілітація пройшла теж легко, швидко і вже можу знову бігати:).
Хоч дана проблема в мене проявляється і на іншій нозі та потрібно періодично проводити профілактичний огляд, але тепер я абсолютно спокійна, адже знаю, що мої ніжки тепер під надійним професійним доглядом найкращого лікаря у цій сфері.
Я дуже щаслива, що потрапила саме в цю клініку, і саме до цього лікаря. І усім, в кого є проблема з варикозним розширенням вен – раджу не боятися, не зволікати, а звертатися у «Варикоз Центр» до Коцура Віктора Ігоровича. Ви точно залишитеся задоволеними, і з гарними, здоровими ніжками:).

Мария
26 ноября 2023 в 20:44

Звернулася в «Варикоз центр» і залишилася дуже задоволена!
Щиро дякую Тручковському Володимиру та його команді за професійну, детальну консультацію та подальшу операцію! Все пройшло швидко, безболісно та в чудовій атмосфері! Рада, що в нас є такі хороші спеціалісти!

Вячеслав
08 ноября 2023 в 9:05

Дякую Віктору Ігорович за успішне проведення лікування, все сподобалось, чуйний лікар та його асистент Марина! Звертайтесь не зволікайте!

Наталія
01 ноября 2023 в 2:51

Хочу поділитись враженнями про "Варикоз Центр". Звернулась з такою проблемою, як варикозне розширення вен обох н/кінцівок. Було проведено лазерне видалення вен одразу на обох ногах. Велике дякую, лікарю Коцуру Віктору Ігоревичу, за проведення успішної операції, за уважне ставлення та такі докладні рекомендації. Реабілітація дійсно легка, на операції відчувається тільки легкий дискомфорт. Думала, що буде набагато складніше. І ще сама атмосфера в клініці приємна та спокійна, усе організовано, немає поспіху. Пройшло пів року і я повністю задоволена результатом.

Инна
20 октября 2023 в 20:45

Хочу подякувати лікарю Тручковському Володимиру Віталійовичу за високий професіоналізм і якісно проведену операцію та медсестрі Валентині. У липні цього року мені було проведено лазерне лікування варикозу на правій та лівій нозі, дуже задоволена результатом, зникли болі та сині вени, які постійно турбували до операції. Щиро рекомендую при даній патології звертатись до Хмельницького Варикоз Центру, а саме до кращого судинного хірурга Володимира Віталійовича Тручковського. Це дійсно лікар з великої літери та професіонал своєї справи.
Дякую, Вам за красу моїх ніг.

Дмитро
02 ноября 2022 в 11:04

Дякуємо дякуємо дякуємо дякуємо Дякуємо дякуємо дякуємо дякуємо Дякуємо дякуємо дякуємо дякуємо Дякуємо дякуємо дякуємо дякуємо

Елена
13 марта 2022 в 12:21

Вдячна лікарю Коцуру Віктору Ігоровичу, хороший спеціаліст, у лікаря золоті руки, результатом проведеної операції задоволена повністю!

Ксеня
11 марта 2022 в 4:54

Найкраща клініка в Хмельницькому по лікуванню варикозу (маю з чим порівняти)! Дуже крута атмосфера, кваліфіковані лікарі, сучасне обладнання і найнижчі ціни! Щира подяка Володимиру Віталійовичу Тручковському за терпіння (бо не кожен мене витерпить) та високий професіоналізм (дійсно операція пройшла безболісно, а наступного дня вже й забула, що там було якесь втручання) ️. Щиро рекомендую Варикоз Центр всім, хто ще вагається та знаходиться в активному пошуку

Наталія
11 марта 2022 в 0:33

Рекомендую! Висока компетентність та професіоналізм! Сервіс на найвищому рівні, компетентне та дуже гарне ставлення до пацієнтів.

Саша
06 января 2022 в 2:10

Козюк Оксана Степанівна поставилася до мене дуже уважно і як лікар-кардіолог, і як людина, комплексно підійшовши до вирішення моєї проблеми. На всі мої запитання Оксана Степанівна дала вичерпні відповіді на високому професійному рівні. Прийом у цього лікаря залишив дуже приємне враження і впевненість в тому, що моє здоров'я в надійних руках, і все буде добре. До таких лікарів хочеться звертатися. Дякую Вам!

Саша
16 декабря 2021 в 10:32

Рекомендую Вариноз Центр і лікаря Віктора Ігоровича Коцура. Молодий, але дуже талановитий лікар. Дуже довго не могли залікувати рани на ногах. Лікування, яке призначали другі лікарі не допомагало. Звернулись у Варикоз Центр до Віктора Ігоровича та він відразу узявся за лікування. За 4 місяці досягли дуже гарного результату - рани на ногах загоїлися. Дуже дякуємо за допомогу. Рекомендуємо Варикоз Центр і лікаря Коцура Віктора Ігоровича! Також дякуємо усьому персоналу Вариноз Центру. Успіхів вам у подальшій роботі!

Марія
18 сентября 2021 в 3:23

Можливо комусь допоможе моя публікація, знаю, що багато людей як і ми не так давно, є у відчаї та не знають, що їм робити. Кілька місяців тому, нас спіткало лихо, чоловіку ампутували ногу. Вже багато років мій чоловік хворіє на цукровий діабет, атеросклероз артерій нижніх кінцівок, серцеву недостатність. У нього почала набрякати друга нога та самовільно виділятися лімфа (почала текти нога), багато численні рани вкривали ногу, пальці почали синіти. На сідниці була глибока рана (діра). Ми зверталися до багатьох фахівців, лікарі почали розводити руками, ніхто не хотів братися за такого хворого. Була загроза ампутації другої ноги. Саме коли в нас опустилися руки, нам порадили звернутися до "Варикоз центру", що у Хмельницькому, а саме до лікаря- хірурга Коцура Віктора Ігоровича. Взявшись за лікування, Віктор Ігорович, проводив консультації різних фахівців, зокрема кардіолога. Робота серця покращилася. Використовуючи сучасні методи лікування, через два тижні, рани на ногах заживали, набряк зійшов, нога стала теплою, почала відновлюватися. Тому наша родина висловлює щиру подяку Варикоз центру і цьому спеціалісту Коцуру Віктору, лікарю з великої літери. Ви лікуєте не тільки тіло, а й даєте надію людям. Цього лікаря РЕКОМЕНДУЄМО усім. Дай Боже Вам світла у порятунку людей та міцного здоров'я.

Віта
23 июля 2021 в 17:25

Чудові лікарі, які люблять свою справу і пацієнтів, яким не шкода витраченого часу для людини. Дякую за високий професіоналізм, людське ставлення, увагу та привітність. P. S Дякую велике за батька, що врятували його життя

користувач
16 июля 2021 в 17:15

Нещодавно отримала опіки. Звернувшись у лікарню і лікуючи близько тижня. Ніяких змін не було тим більше стало гірше. А з понівеченою рукою якій не дають гарантій нормального загоєння ходити не хочеться. Тому вирішила звернутися до приватної клініки різниця відчувається одразу, буквально за пару прийомів у лікаря Віктора, болі які не припинялися і постійний дискомфорт у руці став не помітним, загоєння ран стало швидше, одразу розумієш що працює високо кваліфікований лікар і на першому місці стоїть саме комфорт пацієнта. Тому з впевненістю РЕКОМЕНДУЮ.)

Любов
30 июня 2021 в 11:19

Щира вдячність лікарю Варикоз Центру Коцуру Віктору Ігоровичу за високий професіоналізм в роботі, уважність при проведенні діагностики та професійне якісне оперативне втручання, яке допомогло врятувати життя моєму чоловікові.
Він справжній професіонал своєї справи. Неймовірно талановитий лікар, який чудово виконує свою роботу та дбає про пацієнтів.
Тож, якщо здоров'я дає збій, ні в якому разі не впадайте у відчай - в ВАРИКОЗ ЦЕНТР вам точно допоможуть. Рекомендую усім.

Саша
28 июня 2021 в 6:00

Я рідко залишаю відгуки, але саме відгуки інших людей допомогли мені обрати клініку Варикоз Центр, а саме Коцура Віктора Ігоровича. Багато людей мені радили саме цього хірурга, який вже багато років успішно оперує. Скажу чесно, рішення робити операцію по видаленню вен на двох ногах одночасно далось мені не легко, було багато хвилювань, але тепер можу твердо сказати, що хвилювалась даремно. Операційна обладнана не тільки сучасною апаратурою, але й величезними панорамними вікнами з яких відкривається розкішний вид на Бівденний Буг. Сама операція пройшла зовсім безболісно (шрамів теж ніяких не має), а зразу з операційної можна йти гуляти торгівельним центром Монблана. Хочу ще раз подякувати Віктору Ігоровичу за допомогу та високопрофесіалізм.

Виктор
24 июня 2021 в 13:34

Дякую лікарю Віктору Ігоревичу, за лікування моєї мами. Рани на її ногах кровоточили та негоїлись. Лікар провів ефективне лікування і регулярно виконував перев'язки на дому. Дякую за Ваші золоті руки!

Добавить отзыв