UAOTZYV.COM

У Домінікана / Готельно-ресторанний комплекс Udominicano, ресторан Jazz bar and Grill

Адрес Кам'янець-Подільський, вулиця Домiнiканська, 2А
Телефон +380 (67) 384-03-20
Сайт udominikana.com
Рубрики Отель, Паб, Ресторан
Оценка 4.3 18 отзывов
Похожие компании в категории
У реки — Кам'янець-Подільський, 5 Онуфріївська
Тарас Бульба — Кам'янець-Подільський, вулиця Старобульварна, 6
Reikartz Каменец-Подольский / Optima Collection Кам'янець-Подільський — Кам'янець-Подільський, вулиця Старобульварна, 2
Максіма — Кам'янець-Подільський, просп. Грушевського, 41б

У Домінікана / Готельно-ресторанний комплекс Udominicano, ресторан Jazz bar and Grill отзывы

18
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Маша
02 ноября 2023 в 23:37

Окреме дякую Джаз Бару за офіціанта Івана. Приємна людина! А загалом у закладі демократичні ціни та смачнющі страви. І, йомайо, дайте Івану премію! Заслужено! Дякую ще раз за приємні враження від закладу

Евгений
14 октября 2023 в 7:10

Чудове затишне місце, дуже смачна кухня, доброзичливий персонал, комфортний номер з гарним дизайном. Якість і комфорт перевищує ціну. Знаходиться в атомосферному старому місті Камянець-Подільська неподалік фортеці. Рекомендую відпочинок в У Домінікана після відвідування фортеці!

Юлія
14 сентября 2023 в 1:58

Чудовий готель, відпочивали в номері сімейний напівлюкс, номер світлий, просторий і чистий. Привітні адміністратори, були готові заселити нас раніше, а після виселення дозволили залишити багаж. Однозначно рекомендую.

Елена
27 июля 2023 в 16:52

Дуже задоволена перебуванням в цьому готелі. Гарний сервіз і неймовірне місце розташування. Саме серце міста. Довершило перебування в Кам'янці-Подільському.

Олег
28 июня 2023 в 10:48

Гарний готель, все чисто, прибрано. Привітний, персонал. Охайні, чисті номери, комфортні для проживання.

Сергій
23 февраля 2022 в 15:31

Дуже зручне розташування. Самий центр міста. Зручно діставатися до фортеці. Привітний персонал. Поселили раніше заявленого часу. Є невеличка своя парковка для авто. Не вистачає дрібниць для зручності: одноразові капці, чайнік. Номер 6 з балконом виходить мансардними вікнами на площу, де кипить нічне життя, а звукоізоляція не на високому рівні. Сам балкон виходить на бічну сторону, закриту іншими будівлями.

Галинка
03 декабря 2021 в 13:00

Знайшли це місце випадково, коли думали, де припаркувати авто, щоб погуляти центром містечка.
Власники - дуже приємні люди. В номері чисто, охайно і сам номер досить великий. У нас навіть невеликий балкончик був:)
Рекомендую!

Евгения
23 ноября 2021 в 4:01

Третий год в Каменце и третий год в этом отеле!
Место чудесное с таким же замечательным персоналом. Комфортно очень и приятно. Всегда чистые номера, чистые постели и полотенца, никаких посторонних запахов. Доступная цена, номера просторные и тёплые. Уникальное расположение - в 2 метрах от Доминиканского собора.
Хоть отель в самом центре старого города - всегда тихо.
В номерах есть всё необходимое, администратор очень внимательная и заботливая - всё расскажет, подскажет, спросит комфортно ли нам.
Есть Вода питьевая в диспансерах в общем коридоре/доска гладильная с утюгом. Уютно очень!
Рекомендую всем к посещению!
Буду рада посетить снова это приятное место!

користувач
13 ноября 2021 в 12:24

Отель в старом городе, центральней не придумаешь. Не новый, но чистый. Удивил размер санузла, это еще один номер:), метров 15-20. Может не все по правилам отельного бизнеса, может чего то и не хватает, но нам было вполне комфортно. На первом этаже очень симпатичный ресторан. Мы там только завтракали, но меню очень достойное.

Владимир
22 октября 2021 в 15:37

Прекрасный отель, с прекрасными хозяевами. Каждый номер имеет свою историю) расположен в центре, но достаточно тихо, в номере было все чисто и уютно, окна выходили на собор.

Андрей
10 сентября 2021 в 8:51

Очень долго искали пиво и это место в Камянце позволило нормально попить пива и отдохнуть. Рекомендую.

Наталія
04 августа 2021 в 5:24

Чудовий місце для відпочинку, номер люкс просторий, красивий.
Знаходиться готель в самому центрі старої частини міста.
Приємний обслуговуючий персонал, зустріли з радістю та допомогли у вирішенні проблемної ситуації, яка трапитися у нас на наступний день (не стосується проживання в готелі)

Максим
20 июля 2021 в 20:13

Оцінку 1 поставив лише тому, що нижче вже немає. Будемо рахувати - це за місце розташування в такому історичному і величному місті. А реальна оцінка - це тільки мінус і негатив, а саме:
1) прийшли у заклад великою компанією (сім’ями) з трьома дітьми, одній з яких два роки. Адміністратор пообіцяла, що зараз підійде офіціант, якого ми чекали біля 20 хвилин;
2) офіціант приймаючи замовлення більше, ніж на половину вибраного нами з меню відповідала, що відсутнє наразі (деруни, салат сицилійський та ін.). Вибрали з того, що було;
3) після 40 хвилин очікування офіціант запитала у нас, чи будемо ми ще чекати десь 1 годину, оскільки вона нас з кимось зплутала і немає можливості приготувати наші замовлення раніше. І це після 40 хвилин очікування.
4) діти в розпачі, голодні, ми в шоці від такого відношення до клієнтів;
5) адміністратор навіть не вибачилася, а на моє прохання дати книгу відгуків спокійно відповіла, що її давно вже відмінили.

Якщо не хочете опинитися у такій же ситуації, ще й з голодними дітьми о восьмій годині вечора, в жодному разі не заходьте у цей заклад. Ми перший раз у Кам’янці-Подільському, багато позитивних емоцій і приємних вражень було, допоки не відвідали «У Домінікана».
Р. S. Ще називають себе рестораном з таким сервісом, а точніше його відсутністю. Навіть на зашморгане кафе не тягнуть. І це у центрі історичної частини міста.

Kris
14 июля 2021 в 15:17

Шикарная гостиница! Большие номера (отдыхали в "Нормандском винтаже" или как-то так), большая ванная (душ, туалет, биде, фен), открытый балкон, который выходит во внутренние дворы и вечерами слышно игру саксофона из соседнего кафе. Приятный персонал. Очень довольны остались)

Ольга
12 июня 2021 в 0:26

Это очень приятное место. Мы жили в двухкомнатном номере с балконом, номер просторный и прохладный. Матрас кошмарный, но и на полу довольно комфортно. Неожиданно было не обнаружить из косметики даже мыла, но это в целом мелочи. По вечерам на балконе показывали Большую медведицу и Арктур, очень рекомендую.

Deth
06 июня 2021 в 20:51

Було смачно, але персонал не спрацював професійно. Хоча все було замовлено завчасно багато хто так і не отримав своїх замовлень.

Денис
26 мая 2021 в 13:52

Есть тут не рекомендую. 2 блюда просто забыли приготовить, не советую! Напротив "Ника" уж лучше туда.

Саша
16 октября 2018 в 12:23

Отличный отель в старом реставрированном здании. 6 номеров, хороший интерьер, из некоторых - виды на замок иирыночную площадь. Отличный персонал, при отеле неплохой ресторан.

Добавить отзыв