UAOTZYV.COM

Тетяна Рибалко отзывы

Адрес Хмельницький, офіс 321, вулиця Гагаріна, 5
Телефон +380 (67) 142-78-55
Часы работы
понедельник09:00-19:00
вторник09:00-19:00
среда09:00-19:00
четверг09:00-19:00
пятница09:00-19:00
Сайт psyhologrybalko.com.ua
Рубрики Психолог, Детский психолог, Семейный психолог, Психотерапевт
Оценка 4.6 20 отзывов
Похожие компании в категории
Медичний центр Карітас-Хмельницький — Хмельницький, вулиця Зарічанська, 10, 3-Б
Психолог Галина Резник. Консультации в Хмельницком. — Хмельницький, готель Колос, кабінет 414, вулиця Соборна, 11
Психолог, Психотерапевт — Хмельницький, вулиця Козацька, 63, кв. 1
Психолог Десятнюк Альона — Хмельницький, вулиця Шевченка, 34

Психолог Тетяна Рибалко отзывы

20
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Женя
10 сентября 2021 в 3:30

Тетяна допомогла мені справитися з дуже важкими панічними атаками, з депресивним станом, з повної зневіри, невпевненості в собі. Допомогла налаголити відносини в сім'ї. В одному коментарі не описати яке велике значення у моєму житті відіграла психотерапія з цією прекрасною людиною та психологом.

Андрій
20 марта 2021 в 1:40

Враження після терапії з Тетяною просто прекрасні. Вона відмінний психолог, з яким дуже легко та комфортно ділитися своїми проблемами та переживаннями.

Жнец
15 марта 2021 в 4:55

Тетяна Петрівна - чудовий психолог. Вона зможе змусити вас повірити у власні сили, у власні можливості, і власні таланти. До того ж вона може досить ефективно залатати ваш "дах", навіть якщо він у вас протікає так само сильно, як це було у мене. Ніколи не здавайтесь і не соромтесь просити про допомогу, усім добра. (Нагурний Є. О.)

Truck
27 февраля 2021 в 6:46

Як на мене, спеціаліст дуууже лайтового рівня, з серйозними проблемами немає сенсу до неї йти. Нажаль, в Хмельницькому дуже важко знайти гарного психолога, поки що не знайшли-_-.

Zlata
23 февраля 2021 в 22:21

Тетяна чудовий психолог, професіонал своєї справи. У спілкуванні відчувається легкість, з перших хвилин викликає довіру. Щиро рекомендую як спеціалісти!

Людмила
19 февраля 2021 в 9:33

Тетяна Петрівна, мені дуже допомогла впоратись з моїми труднощами, я залишилась задоволена результатом!

Оксана
09 февраля 2021 в 13:04

Доброго дня! Мене звати Оксана, мені 38 років. Хочу поділитися позитивними враження від проходження терапії з психологом Тетяною. Я зверталась до декількох психологів, але такого професійного і продуктивного результату не отримували не від жодного психолога, який отримала на прийомах з Тетяною. Терапію ще проходжу і безмежно рада, що на моєму життєвому шляху, зустрівся великий професіонал своєї справи.

Тимур
07 мая 2020 в 1:10

Навіть не мріяв знайти такого спеціаліста у нас в місті. Відчув результат уже після першої зустрічі. Глибоко вдячний пані Тетяні за її працю і допомогу!

Елена
28 апреля 2020 в 22:17

По досвіду можу сказати, що робота з психологом завжди гарантує позитивні і трансформуючі зміни у житті. Так, для цього доводиться прикладати немалі зусилля, викорчовувати застарілі погляди і руйнівні тенденції мислення. Але саме робота з Тетяною дозволила мені по іншому подивитися на ситуацію, змінити ставлення до себе і оточуючих, зрозуміти наслідки, взяти більшу відповідальність за своє життя, прийняти старі помилки, зуміти пробачати, відпустити біль, образи, поставити перед собою завдання і цілі, будувати план шляху до своєї мети. Так, безперечно все залежить від твого прагнення змінюватися та від професіоналізму психолога. Однозначно рекомендую. Таня Рибалко майстер своєї справи ️

Альона
15 марта 2020 в 3:42

Незнаю, не буду стверджувати за всіх, але не можу не написати. Це чесно кажучи вперше! Зверталися до цієї пані, щоб та допомогла, але отримала людина ще більший стрес. Переступивши поріг "психолога"почула "ну і? "на все сказане чула у відповідь "ну, і? На всі питання відповідь одна-"незнаю, чи зможу допомогти "! А в кінці на запитання чи зможе допомогти вийти з такого стану відповіла"Розраховуйтеся, у мене слідуючи й клієнт! Сказати, що шок-це нічого не сказати! Для чого грабувати людей! Якщо не можеш допомогти! Підтримую, що кожна праця має оплачуватися, т. Як людина витрачає алесвій час, але якщо ти нічим не допоміг, то доцільно взяти хоча половину суми. Я не фахівець, можливо не у всіх випадках такі спеціалісти в силі допомогти, але казати людині, що ти сама маєш справитись з цим. Повне безглуздя! Для чого тоді пропонувати свої послуги, якщо люди мають самі справлятися зі своїми проблемами!

Даша
06 января 2020 в 21:39

Вітання зі Львова!

Насправді рідко, правильніше сказати "майже ніколи" не залишаю коментарів із будь якого приводу:)

Однак сьогодні вирішила піти проти власних придуманих "правил" і написати невеличку подяку!

Нас розділяють кілометри. Проте відчуття підтримки, розуміння, душевного співпереживання та теплоти передається і через екран під час розмови.

Дуже рада знайомству із Тетяною Рибалко та щиро вдячна за допомогу та час, який приділяється не лише мені, але й іншим клієнтам!:)

Ваша Даша:)

Света
05 января 2020 в 1:07

Благодарю за новую себя, за новую жизнь без комплексов и травм, за профессиональный подход, за любовь к своей работе и людям.

Хмельничанка
04 января 2020 в 6:30

Кому бы я порекомендовала Татьяну как психолога?
Наверное людям которые бояться очень сильного вмешательства. Общение с Татьяной у меня складывалось очень экологично. Мы накопали много моментов которые не давали спокойно жить, а также раскопали ресурсы личные которые могут принести результаты не только для спокойствия но и для бизнеса. Без неё я боялась о многом таком думать, и стояла на месте, и предстоит ещё много все проработать.

Ирина
27 декабря 2019 в 13:35

Я дуже рада, що в складний період свого життя, я потрапила відразу до хорошого психолога - Рибалко Тетяни Петрівни. Одним словом, Тетяна Петрівна - професіонал. Я їй довіряю та дуже вдячна.

Юля
16 декабря 2019 в 12:13

При спілуванні з Тетяною відчувається спокій, легкість, надійність та захищеність! А після сеансу полегшення та мотивація змінюватись! Дуже приємна людина!

Сергій
11 декабря 2019 в 10:56

Зараз є маса доступної літератури і відео по психології з готовими рецептами досягнення щастя у N кроків. І зазвичай там все логічно і правильно, от тільки готові відповіді в моєму випадку не працюють.

За півроку індивідуальної терапії я не пригадую, щоб пані Тетяна давала мені поради. Зате я отримав значно більше - безпечне місце і підтримку, щоб зануритися у свої страхи і підняти на поверхню те, чого я соромився з дитинства. Те, що заважало мені, як камінчик у взутті.

Жодна книга і відео мені цього не дали. Далеко не у всіх є друг, з яким можна поділитися тим, чого соромишся і що тебе дійсно гнітить. Але всю необхідну підтримку, увагу і прийняття я отримаю у її кабінеті.

Чи закінчив я терапію? Ще ні. Зараз я відкриваю для себе цікавий досвід групової терапії. Ще треба копати вглиб і вшир, але кожен раз я дізнаюсь щось нове про себе. І мені це страшенно подобається.

І жодного разу я не пошкодував про витрачений час та гроші - я отримав і продовжую отримувати значно більше!

Алена
28 ноября 2019 в 14:28

Лучший специалист г. Хмельницкого. Не ожидала встретить в нашем городе такой высокий уровень работы. Татьяна владеет глубокими познаниями и вместе с тем очень мягко проводит терапию. Я вижу реальные результаты нашей совместной работы. Наконец я стала находить в своей жизни не негативные, а позитивные изменения.

Nadiia
25 ноября 2019 в 10:52

Трудно описать сам процесс терапии. По ощущениям - это приключение, где клад - счастливая и обновлённая Я. Во время приключения случается всякое - и разочарование, и боль, и слёзы, и радость, и счастье, и открытия, и трудности. Поэтому легко точно не будет. Но будет очень интересно. И могу сказать, что оно того стОит! Таня стала для меня лучшим помощником в этом путешествии к себе. Она стала зеркалом всех моих отношений - с родителями, с любимым, с друзьями, с самой собой. В процессе нашего общения проявились все мои эмоциональные реакции и шаблоны поведения, и таким образом я смогла их осознать, увидеть и в конечном итоге изменить! Вместе мы проработали многие мои комплексы. Постепенно я менялась, и также постепенно менялось качество моей жизни! Теперь я другой человек, более сдержанный, рассудительный и не рублю сгоряча, а если и рублю, то это уже происходит намного реже и у меня хватает сил извиниться. Мои отношения с окружающими людьми улучшаются. И хоть на терапии часто поднимаются тяжелые темы и эмоции, я иду к Тане с радостью и удовольствием. Потому что вижу и знаю, что это даёт результат. Потому что знаю, что в этом кабинете примут меня любую: и расстроенную, и злую, и обиженную, и радостную. Потому что никогда не осудят и не раздадут инструкций в мамском стиле "что я должна была сделать". Когда-то принятое решение ходить к психологу стало лучшей инвестицией в себя и моё здоровье, как психическое так и физическое. Таня, спасибо вам за новую меня!

Татьяна
23 ноября 2019 в 19:42

Хочу сказати те що, психолог Тетяна Рибалко, дійсно професійно виконує свою роботу)
За рік моє життя дуже змінилось, всім раджу

Антон
04 ноября 2018 в 4:35

Реально хороший психолог. Я избавился от ряда комплексов с детства. Дела пошли в гору, а самое главное - стал более осознанным и эмоционально стойким. Спасибо, Татьяна.

Добавить отзыв