UAOTZYV.COM

Технопростір отзывы

Адрес Хмельницький, вулиця Проскурівська, 1
Телефон +380 (67) 469-34-82
Часы работы 10:00-20:00
Сайт tehnoprostir.com.ua
Рубрики Магазин электроники
Оценка 3.8 15 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Технопростір — Хмельницький, Кам'янецька, 17
Технопростір — Славута, вулиця Площа Шевченка, 2
Похожие компании в категории
Ябко Apple Store — Хмельницький, провулок Степана Бандери, 2а
Радиокомпоненты — Хмельницький, Старокостянтинівське шосе, 26/1
Чіп-сервіс / Мережа магазинів цифрової техніки — Хмельницький, вулиця Свободи, 48
ЮностьТВ — Хмельницький, Львівське шосе, 55/1

Магазин электроники Технопростір отзывы

15
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Сергей
06 июля 2023 в 0:06

Магазин на 4 з 5. Товар якісний, а "Фахівці" з налаштування ноутбуків на 2, ні в якому разі не користуйтеся послугою. Дорого і як небудь. Знайдіть приватного, врахує всі ваші побажання, чого не знаєте розповість на "пальцях", як має бути. Що я і зробив, ще раз оплативши, за так звану "корекцію". По ціні, то приватний майстер, за ці гроші буде ваш ноутбук "вилизувати" з рік.

Александр
01 июня 2023 в 2:57

Дуже рекомендую цей магазин. У продавців та касирів дуже гарне ставлення до клієнтів. Прийду ще раз, і не раз!

Юлия
21 июля 2022 в 13:10

Чудове місце. Ну дуже дружня команда. Одного разу. У кількох місцях дивилась, перед тим як зайти туди [за правилами, дещо треба було. Павербанк дивилася]. Але, оскільки купували телефон тут, то лишився бонус!

Порадили йти сюди. Загалом, купила тут скло. Слава Господу. Дуже тішить ця команда. Вже знаю їхня лиця. Вони дружать між собою. Певно, керівник дуже успішно проводить тім-білдінг. Але то таке, вибачте за здогадки. Божих благословень, друзі. Раджу:)

Руслан
10 апреля 2021 в 22:06

Хорошее обслуживание, парни хорошо работают. Ну а Некоторым можно было бы выдать довольно хорошую премию

Ямаха
04 апреля 2021 в 17:58

Покупал защитное стекло на телефон. Консультант предложил поклеить, я отказался, на что получил ответ "если клеите сами, то в случае брака стекло не поменяем".
Спросил, много ли бракованого стекла у них в продаже, консультант сказал, что много, ведь они его не проверяют.
Вобщем, стекло через неделю отклеилось в одном углу и постепенно начало отставать от экрана.
НЕ покупайте защитные стёкла в этом магазине, продают полный отстой.

користувач
02 апреля 2021 в 16:35

Купили монітор до ПК на гарантії 2 роки. Через 3 місяці в один день монітор різко почав показувати нечітке зображення у вигляді чорних ліній. Повернули в сервісний центр для того щоб поремонтувати, після двох тижнів очікування відмовили в гарантійному обслуговуванні.

Anatolii
25 марта 2021 в 6:50

Отличный магазин, большой выбор товаров, есть возможность заказа через интернет, для меня главный плюс собственный сервисный центр, с гарантией, возвратом и ремонтом нет никаких проблем! Рекомендую:)

Serhii
14 марта 2021 в 10:00

Я раніше працював в центрі тому було зручно замовляти товар і забирати в магазині коли замовлення було готове до видачі. Завжди привітний персонал, намагаються допомогти. Вважаю найкращою фішкою цієї мережі те, що товар можна повернути протягом 3-х тижнів! Відчувається, що репутація — не останнє про що турбуються тут. Якісний клієнт-орієнтований сервіс.

Вадим
12 января 2020 в 6:11

Чудовий магазин, купував в ньому навушники. Неймовірно вічливі консультанти, а також адміністратор Андрій, який допоможе розібратись у тонкощах кожної моделі.
Був приємно вражений, з нетерпінням чекаю Вашого відкриття у місті Києві)

Иван
17 декабря 2019 в 19:20

Цікавий магазин, тут я 01/11/2019 купив Xiaomi Redmi Note 8 Pro. Магазинів таких є пару в нашому місті. Фоторепортаж знятий цим девайсом на 16 мр. Фото без втручання. Як магазин, так і сам девайс подобаються. Продавець привітний, терпеливий.

Галина
16 декабря 2019 в 22:48

Постійно хочуть розвести на програмне забезпечення, яке не потрібне так ще й потім глючить. Бали нараховуються, але активізуються колись і пропадають дуже швидко, скористуватися неможливо.

Андрей
08 ноября 2019 в 0:41

Не потрібний магазин, менеджера в загалі не розуміються в тому що продають. Друга покупка і друга проблема. Не купуйте тут нічого!

Maks
12 октября 2019 в 19:54

Не розумію чому деякі люди вважають що тут не потрібно нічого купувати, самі не розуміють що хочуть і все валять на менеджера. Я купував тут дуже дорогий ПК І менеджера самі його зібрали дуже якісно, швидко + налаштували так що взагалі ніяких проблем, постійно тут купую у цьому магазині, користуюсь картою лояльності, касири зажди про неї запитуюють. Не розумію таких людей-хейтерів

Александр
29 ноября 2018 в 11:36

В магазині "Технопростір" за останні три роки купував майже всю техніку від флешки до телевізора, ноутбука. Були випадки з поверненням товару (не підходив по розміру, під інтер'єр), що проходило без проблем.
В загальному хороший магазин з нормальними ринковими цінами, а інколи і з меншими, привітним персоналом.

Мішка
17 ноября 2018 в 20:41

Погано клеють захисні стікла в мене воно відлетіло вже після 26 днів мені здаєця це не нормально грошей назат за него не дають інше не клеють хібащо ти знову купиш вних скло за 200 грн і ще +100 за поклейку тоді поклеють

Добавить отзыв