UAOTZYV.COM

Sushi Toretto отзывы

Адрес Хмельницький, вулиця Зарічанська, 11А
Телефон +380 (68) 957-39-97
Часы работы 11:00-22:00
Сайт www.toretto.com.ua
Рубрики Суши, Кафе, Ресторан европейской кухни, Гамбургерная, Пиццерия
Оценка 4.2 33 отзыва
Похожие компании в категории
Съел бы сам — Хмельницький, просп. Миру, 65
Мрия / Мрія — Хмельницький, Кам'янецька вулиця, 82
Мрия Пицца — Хмельницький, 1А, вулиця Курчатова
Pizza 57 — Хмельницький, 42, Нижньоберегова вулиця

Суши Sushi Toretto отзывы

33
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Сергій
11 августа 2023 в 8:13

Ви швидкі, як Торетто на свому Чарджері! Від замовлення до прибуття - 20хв! До того ж зручний сайт, кваліфікований менеджер, оплата карткою, приємний і ввічливий доставщик і дійсно смачна піца (Карпачо) Дякую, приємно вражений

Олег
28 июля 2023 в 11:43

Коли попросили скласти з собою, запропонували пакет, і в нього закинути суші і піцу (без судочків). На протязі всього часу дівчина не була зацікавлена в обслуговуванні. На прохання дати пледи всім, відповіла: а якщо люди прийдуть? Їжа не погана, з собою можна заказати. Щоб посидіти - вибирайте інше місце.

Юлия
03 февраля 2022 в 9:39

Очень классная кафешка. Роллы вкусные. Коктейли хороши. Уютно, персонал вежливый. А и хочу отметить, что при почти полном зале, подали еду минут через 15-20.

Maryna
25 января 2022 в 17:14

Даже смачно! Суші особливо. Персонал ввічливий. Єдиний мінус - після відвідування ресторану залишається запах кухні і смаженого на одязі.

Алёна
14 декабря 2021 в 11:33

Красивое место. Приятный персонал. Суши вкусные и свежие. Подают очень быстро. Готовят очень вкусный кофе! Малиновый лимонад и земляничный мохито прямо вкусняшка)

Саша
28 ноября 2021 в 4:31

Дуже смачно, коштує того
Сервіс на вищому рівні
Оформлення приємне
Найкращий заклад харчування в якому я була коли небудь
Дуже приємно їсти

користувач
20 ноября 2021 в 11:56

Найсмачніші суші в місті. Замовляю в торетто із самого їх відкриття - якість, смак, свіжість - все завжди на висоті.
Порції великі, багато начинки, гарна цінаОднозначно рекомендую!
Також у них смачнюща піца та бургери, за багато років ніколи не було проблем чи не свіжих продуктів!
Варто лиш один раз спробувати!

Оля
13 ноября 2021 в 0:12

Завжди замовляємо м'ясну піцу, дуже смачна) Ціна була раніше 180 грн за велику)
Але сьогодні забираючи замовлення замітили, що ціна збільшилась на 40 грн, просто добавили ще один інгредієнт у вигляді вареної курки, не зовсім смачної, просто кажучи без смаку) на мою думку краще б не добавляли курку без неї набагато смачніше та ціна була більш приємна!

Інна
06 сентября 2021 в 2:19

Вчора близько 13.00 прийшли у Ваш заклад, замовили два бургери і напої, чекати довелося 55 хв. Напої принесли одразу. Приблизно через 30 хв. Очікуваня підійшла офіціантка і запитала чи ще щось бажаєм замовити, це було просто обурливо зважаючи на те що ще не принесли попередньо замовлені страви. Бургери принесли холодні та абсолютно не смачні, якщо кухарі не вміють їх готувати, то краще ці страви не включати в меню. Також на столі не було серветок. Офіціантка не попередила про те, що бургери потрібно довго чекати і не сказала чи є можливість замовити щось, що приготується скоріше. Серветки поставили лише тоді, коли попросили про це. Бургери принесли лише тоді, коли сказали офіціантці, що збираємося йти і попросили рахунок. Раніше відвідували Ваш заклад і таких проблем не було. Також варто зазначити, що столики на літній терасі стоять надто близько один до одного і не дуже цікаво слухати про що говорять інші люди. Загалом враження склалося негативне.

Sergiy
17 мая 2020 в 7:47

Однозначно найкращі суші в місті! Просто топ! Все суперсмачно і ціни адекватні, крутий інтер‘єр, все естетично та витримано. Це рівень! Надіюсь що так буде і надалі

Galyna
16 апреля 2020 в 5:07

Куштували суші. Супер смачно. Рекомендую. Однак чекати довелось довго. Замість обіцяних 20-25 за. Чекали 40. І тільки принесли замовлення після нагадування.

Дима
11 апреля 2020 в 0:49

Супер місце. Дивлячись на фото з меню очікував зовсім посередні роли з типових доставок, але те, що мені подали приємно вразило: суперовий лосось, величезні порції (як для ролів 310 гр. Це супер), дуже смачні спайсі гункани і це все за більш чим адекватні гроші. Замовлення прийняли швидко і за 10 хв. їжа була вже на столі. Інтер'єр залишає враження типової Хмельницької кафешки з 2000-них. Однак люто рекомендую заклад саме за супер смачні роли, приємний персонал і хороші ціни ;)

Андрей
25 марта 2020 в 21:52

Замовлення на дом везуть вже третю годину, буду відмовлятися! Не Рекомендую. Щось приготуємо самі. (:
Все ж таки привезли замовлення, водія пожаліли, замовлення забрали. Все холодне, не відповідає картинці, паличок на суші не положили, сойовий соус теж не положили. Сказали зроблять знижку на слідуючий раз 10%. Питання: який слідуючий раз, якщо цей останній?

Мар'яна
13 февраля 2020 в 9:23

Давно відвідувала з подругою цей заклад на старому місці (в Хмельницькому не проживала 4 роки), тому вирішили порівняти оновлений заклад. Замовила столик заздалегідь на трьох дорослих і трьох дітей. Перший мінус- це відсутність будь-яких жалюзі на вікнах (а заклад знаходиться на південно-східній стороні і сидіти біля вікна в сонячний день просто неможливо) ; другий мінус- відсутність солодких ролів (для дітей, що було пріоритетним) які були єдині в меню; третій мінус- жахливий класичний лимонад! (це не лимонад, апельсин виглядав ніби його вже використовували до нас, і смак був схожий на дуже сильно розбавлений), замовивши вдруге- смак був ще гіршим (ми подумали що нам в попередній графин просто додали звичайної води) і більше не замовляли. Суші на смак непогані але рис належним чином не був втрамбований і роли всі розліталися на шматки. Обслуговування- посереднє (без ентузіазму, бажання щось робити). Підрахувавши всі мінуси я вирішила забрати ще одну зірку (вибачте, але 4 роки в Києві дають мені можливість порівняти якість меню і обслуговування).

Anastasiia
06 февраля 2020 в 9:14

На мой взгляд, довольно высокие цены, но качество и вкус блюд на хорошем уровне. Плотно поели роллов на двоих на 700 грн

Ann
29 ноября 2019 в 16:24

Дуже задоволена. Наразі проживаємо в Мукачево, але коли повертаюсь додому, то першим ділом сюди. Смачно, ціни приємні, обслуговування також на висоті. Є доставка, є попереднє замовлення. Все чистенько.

Деня
08 октября 2019 в 15:24

Можливо найкращі суші які ми їли в Хмельницькому.
Великі порції, помірні ціни, чудовий персонал.
Рекомендую!

Вовчик
20 сентября 2019 в 18:21

Ніби й непомітний заклад, де не "вау" інтер'єр, але суші тут просто чудові. Великий вибір, хороші ціни та дуже смачні роли. Якщо не можете вирішити, де б посмакувати японськими смаколиками, то тут Вам точно сподобається

Bogdan
30 августа 2019 в 18:20

Зайшли з дружиною вперше по рекомендаціям в соцмережах, не шкодуємо, суші смачні, були в багатьох закладах тут смачніші, рекомендую!

Дмитрий
21 августа 2019 в 21:05

Заказал доставку, привезли ровно в обещанное время. Хорошо и удобно упаковано. Я не особый ценитель, но было вкусно, продукты свежие. Не хватило имбиря и васаби.

Добавить отзыв