UAOTZYV.COM

Sushi Master отзывы

Адрес Хмельницький, вулиця, Старокостянтинівське шосе, 2/1Б
Телефон +380 (44) 333-70-64
Часы работы 10:00-22:00
Сайт khmelnitskiy.sushi-master.ua
Рубрики Cуши на вынос, Ресторан с суши-конвейером, Ресторан японской кухни, Доставка готовой еды, Суши
Оценка 4 22 отзыва
Ближайшие филиалы компании
Sushi Master Хмельницький — Хмельницький, ТРЦ Woodmall, вулиця Трудова, 6А
Sushi Master — Хмельницький, Кам'янецька вулиця, 71
Sushi Master — Кам'янець-Подільський, вулиця Соборна, 27
Похожие компании в категории
Все Для Суши — Хмельницький, вулиця Подільська, 66
Модесто / Modesto - доставка смачної їжі — Хмельницький, Кам'янецька вулиця, 17
Більше риби - Доставка суші Хмельницький — Хмельницький, вул. Кам'янецька, 13/11

Суши Sushi Master отзывы

22
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Дарья
26 мая 2024 в 5:33

Дуже подобається заклад. А саме: смакові якості їжі, гарне обслуговування та зручність. Неодноразово замовляємо суші і смакуємо усією родиною! Усім раджу!

Саша
22 мая 2024 в 11:16

30.05.2024 замовила суші привезли швидко, я їх зїла потім цілу ніч обнімала унітаз, отравилася по повній програмі, рекомендую закрити цей заклад скільки можна людей травити

Леонид
06 января 2024 в 5:19

Замовляю в СушіМастер сети вже 2 роки. Жодного разу не був розчарований. Все дуже смачно, красиво оформлено і завжди дуже приємні ціни. Особливо подобаються теплі запечені роли в усіх варіантах та роли в темпурі.

Игорь
15 декабря 2023 в 16:06

Замовляли суші 17.12.2023, сет Сенсей.
1) Не могли дозвонитися декілька разів, перетелефонували лише через хвилин 15.2) Рис не свіжий, і не спеціальний длу суші, а звичайний, ще й переварений.
3) Риба всередині тверда, таке відчуття що лежала роки в холодильнику.
4) Є підозра, що по вазі теж дурять, бо 1080гр там не було точно.
5) Попросили без васабі та одні палички: нікому це не цікаво, дві порції васабі і двоє паличок.
Як висновок: найгірші суші, які ми коли-небудь замовляли у Хмельницькому. Нікому не рекомендую, єдиний плюс - швидка доставка до 1 години.

Люба
13 декабря 2023 в 11:39

Дуже швидкий сервіс та обслуговування. Працюють незалежно від збоїв із мережею або світлом. Дуже бюджетні та смачні суші.

Bad
02 марта 2022 в 15:02

В СушиМастере заказываю суши довольно часто, с дня открытия суши были вкусные, но спустя время начали то-ли сушисты меняться или что там случилось незнаю, но суши стали готовить не совсем вкусно, а именно рис бывает часто не довареный, и как то попадаются эти не доваренные крупинки частично не во всех роллах что очень странно? ! В роллах Окинаве очень стали мало добавлять икры масаго. Очень не хотелось менять комментарий, но эти нюансы не устраняют, поэтому снимаю 2 звезды. А вот доставка на высшем уровне, все чётко по времени, бывает что даже раньше указанного времени приезжают, парни вы молодцы

Женя
16 февраля 2022 в 19:04

Брав сет за 200 Гр
Рибу не дуже люблю, зїв сирні і в кунжуті і кайфанув. Жінці рибні тоже зайшли)
Ціна - якість вважаю нормас!

Юрий
19 сентября 2021 в 19:31

Замовив перший раз і не можу передати як розчарувався. Смак відсутній, розміри вразили по відношенні до ціни, я вже мовчу, що персонал помилився із замовленням. Не рекомендую. Давно не викидував гроші на смітрик. Телефон видалив. Для задоволення Замовляйте суші в інших місцях.

Viktoriia
07 сентября 2021 в 0:24

НАЙБРИДКІШІ РОЛИ В МОЄМУ ЖИТТІ
З консультуванням від персоналу все добре, доставка - вчасно.
Краще б зробили більші ціни і набивали собі клєнтуру, ніж робили халтуру. Для цієї ціни вони могли би бути хоча б не такими сухими, вже був би великий плюс.
Нікому не рекомендую замовляти тут сети, в які пихають пустий рол з гіркою пекінською капустою замість начинки і зверху мазік під виглядом запечених ролів, мінімум начинки у всіх ролах, супер сухі, не можливо їсти, а соус взагалі як намішають (або солонющий, або як вода). А ще великий мінус у тому, що заставляють свій персонал строчити хороші відгуки на свої інстаграм сторінці, вони буквально витіснили мій негативний коментар про сет зі словами що я брехунка. Пізніше написав адміністратор з питанням як може виправити ситуацію, після чого впав на ігнор. Я просто в шоці з цього закладу

Альона
06 сентября 2021 в 16:28

Дуже все смачно! Обслуговування на вищому рівні! Замовлення доставляють у зазначений час без запізнень.

Дмитрий
04 сентября 2021 в 12:33

Всё очень вкусно, роллы среднего размера, но сытные, напитки собственно приготовления просто бомба️️️
Заказы готовятся и отдаются быстро, качественно соответствует цене

Анна
27 августа 2021 в 20:45

Заказали сет "Вовчиця") на двоих. За один присест не справились. Понравилось почти всё. Вкусные Чикен спайси, ну а теплые суши вне конкуренции! Вассаби и имбиря в достатке, ну может быть на такой сет чуть больше соевого соуса. Но в целом, мы довольны. Доставку обещали через 30 минут, привезли за 24.

maksymsmol
30 июля 2021 в 16:23

Тепло и уютно присутствует своя атмосфера, можно покушать сразу на месте. Суши очень вкусные и стоят относительно нормально. Персонал очень хороший отзывчивый и вежливый. Отличное место)

Саша
29 июля 2021 в 9:46

Сьогодні 25.07.21 заказали сет Філадельфія максі за 249 грн. На сайті. Зателефонував оператор і сказав що ніби то вже акція завершилась і його ціна 299 грн. Погодились, хоча оплата замовлення вже була здійснена на сайті, ну стидоба! Або контролюйте сайт, або пишіть дату закінчення акції. Вдома, відкривши пакет, очікувало "ожидание-реальность", я так давно не сміялась. За цю ціну. Такого розміру, ну цирк. Дві зірки тільки за те, що їстівний рис, не більше

Фаво
29 ноября 2020 в 10:11

Доставили роли за пів години, другий раз за сорок хвилин, в цілому терміни нормальні. Кур'єр прийняв оплату карткою, це набагато зручніше, ніж готівкою без здачі готувати, поки задоволені.

Magnus
16 ноября 2020 в 5:54

Ми брали пару раз роли. Добре приготовлені, навіть скажу більше, дуже смачно. Рис зварений в міру, начинки багато і роли не розвалюються, коли їх береш паличками. Дуже багато різних соусів.

Алекс
10 ноября 2020 в 3:25

Подобається замовляти роли в "Суші Майстер". Асортимент тут чудовий, ціни нас також влаштовують. Роли за якістю нормальні, смачні і соковиті. Замовлення іноді зважуємо на терезах, заявлена вага завжди присутня, перевірено вже. Служба доставки працює дуже добре, замовлення доставляють вчасно. Кур'єри дотримуються всіх заходiв безпеки при коронавірусi.

Тимофiй
09 ноября 2020 в 15:43

Враження від закладу залишилися позитивними. Ззовні та всередині чисто затишно, персонал доброзичливий, є можливість спостерігати за роботою поварів (для мене особисто важливо побачити в яких умовах та якими руками мені готують їжу, з цим тут усе гаразд). На виході Ви отримаєте якісно приготовлену, смачну їжу за розумну платню і в зазначений менеджером час. Напевне найкращий заклад цього напрямку в Хмельницькій області.

Саня
09 ноября 2020 в 5:41

Ми з дружиною оцінили страви в вашому ресторані, з перших кількох разів сподобалася смачна їжа, далі стали користуватися і оцінили вже обслуговування. Стабільно добре працюють тривалий час.

Женя
02 ноября 2020 в 16:18

Я так думаю, що не тільки начинки стали більше класти, але сама технологія приготування змінилася. Так плотненько згорнуті роли. Зовсім не розпадаються і рис прямо ідеальний. Чи не сирий і не переварений. Роли які з рибкою теж дуже смачні, тому що шматочки риби цілком пристойного розміру. Дійсно відчувається, що це риба, причому все найсвіжіше. Дякуемо.

Добавить отзыв