UAOTZYV.COM

Стоматологія Вінір Дент отзывы

Адрес Кам'янець-Подільський, просп. Грушевського, 46
Телефон +380 (98) 888-52-41
Часы работы
понедельник11:00-18:00
вторник11:00-18:00
среда11:00-18:00
четверг11:00-18:00
пятница11:00-18:00
суббота11:00-15:00
Рубрики Стоматолог, Косметический стоматолог, Стоматологическая клиника, Центр протезирования зубов
Оценка 3.6 5 отзывов
Похожие компании в категории
Центр сімейної медицини — Кам`янець-Подільський, вулиця Драгоманова, 14А
Ка-Дент — Кам'янець-Подільський, вул. Князів Коріатовичів, 25/5
медичний центр Софора — Кам'янець-Подільський, вулиця Матросова, 6а
Стоматологічний кабінет ДАНТИСТ — Кам'янець-Подільський, вулиця Драгоманова, 17

Стоматологія Вінір Дент на Грушевськом отзывы

5
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Ir Krim
20 января 2019 в 14:01

Ніколи і нізащо не звертайтеся до лікаря В. Комарніцького. Я робила у "Вінір Дент" 8 вінірів на верхні зуби. Звернулася з питанням, чи зможе лікар виправити нерівність зубів. Мене запевнили, що можна зробити все рівним, одним словом "Голлівуд". Мої зуби спиляні, вініри встановлені, а 2 кривих зуба, як були, так і залишилися. Ще й з рівного зуба зробили кривий. Лікар працював без маски, обпил здійснювався без мікроскопу, не було зроблено ні попередньої примірки посмішки, ні фотосету, асистувала йому його дівчина, яка до стоматології не має ніякого відношення. Зуби після цього боліли і ясна були дуже запалені. І мені довелося переробляти вініри. На лікування і переробку я витратила велику суму грошей. Моя величезна помилка була у тому, що я сліпо довірилася. Думайте, перш, ніж звертатися до цього "професіонала". Він просто хоче на вас заробити!

Александр
10 января 2019 в 16:12

Всім привітПрочитавши попередні коментарі дуже здивований Записався на консультацію до лікаря Комарніцького В. В. Дуже доступно все пояснює, чого я не можу сказати про тих лікарів яких я відвідував до цього. Мені провели комплексне обстеження, зробили безліч знімків. Запустив свої зуби та як перестав довіряти лікарям. Деякі зубки мені вже пролікували і мене нічого не тривожить, а в деяких потрібно було провести перепломбування каналів, та як попередники окрім недопломбомки лишили мені на пам‘ять інструменти, та в результаті я маю дві кісти. Все переліковується. На кожному відвідувані робимо знімочки. Все йде на поправку. Як тільки пролікую кісти планую зробити вініри. P. S.: Про те, що лікар працює без маски цілковита брехня! Доречі фото до та після також роблять

Тетяна
02 ноября 2018 в 13:10

Всім Привіт. Лікую зараз зуби в клініці Комарніцького В. В. Щодо обслуговування та якості взагалі ніяких претензій. Лікар завжди у масці ️Лікування проходить добре та безболісно! Робила чистку та відбілювання. Результат вражає! ️Лікувала канали, робила пломби. ЗАДОВОЛЕНА РЕЗУЛЬТАТОМ НА ВСІ 100%. Всім знайомим рекомендую. Ціни доступні. Якість Відмінна! ️Дякую.

Валерий
24 октября 2018 в 9:26

Користувався послугами цього стоматолога. Все пройшло на вищому рівні. Роботою задоволений. Ціни задовільні. Рекомендую.

Вероніка
12 декабря 2017 в 6:52

Елітна стоматологічна клініка, в якій все на вищому рівні, і в першу чергу ціни. А от якість обслуговування поки не дотягує до статусу елітної стоматології, а поки що зависла на рівні звичайної державної лікарні, хоча навіть у ній лікарі звикли одягати маски, чого не скажеш про нагородженого нескінченними сертифікатами стоматолога, який полікує вам усі зубки, навіть здорові)

Добавить отзыв