UAOTZYV.COM

Стоматологічна клініка ТОВ МНВЦ Плоскирів

Адрес Хмельницький, вулиця Бажана, 19
Телефон +380 (68) 380-00-52
Часы работы
понедельник09:00-18:00
вторник09:00-18:00
среда09:00-18:00
четверг09:00-18:00
пятница09:00-18:00
Сайт mnvcploskiriv.com.ua
Рубрики Стоматологическая клиника
Оценка 5 15 отзывов
Похожие компании в категории
Здорова Посмішка — Хмельницький, вулиця Проскурівська, 44
СТОМАТОЛОГІЧНИЙ КАБІНЕТ / СТОМАТОЛОГІЧНА КЛІНІКА — Хмельницький, вулиця Прибузька, 30а
БОДІДЕНТ, стоматологічний кабінет , ФОП Бодь Ігор Васильович — Хмельницький, вулиця Петра Болбочана, 3/2

Стоматологічна клініка ТОВ МНВЦ Плоскирів отзывы

15
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Cyberdiver
16 октября 2023 в 3:23

Чудова стоматологія в якій працюють чудові лікарі і в якій завжди зустрічають з посмішкою. Навіть коли вимикали світло, автоматично включався генератор і все все працювало. Це дуже професійний підхід!

Особисто я лікував там багато зубів, різної складності, все проходило дуже добре. Лікарі уважні, вислухають, підкажуть, є особистий рентген кабінет, де доктор покаже вам що і як він планує робити і скільки це буде коштувати.

Світлана
17 сентября 2023 в 19:57

Ігорь Аркадійович, спеціаліст своєї справи, чітко, оперативно, кваліфіковано підходить до кожного клієнта! Обслуговуюсь у лікаря вже 10 років, до мого лікування - завжди індивідуальний підхід! Досвідчений лікарь та чудовий спеціаліст! Зараз багато клінік і багато лікаріа, але якщо є вибір, і ви ще думаєте куди піти - ідіть і не сумнівайтесь, ви повністю в надійних руках лікаря! В професійній роботі Ігоря Аркадійовича, відчуваю себе у безпеці, оскільки лікарь широкого профілю і зробить ваші зубки здоровими!
Зустрічають вас з посмішкою та гарним настроєм! Любочка, на рецепшені, завжди запише у найближчий час та заряджає чарівною посмішкою - це настрій на весь день!
В клініці завжди чисто, тепло, комфортно, затишно!
Я рекомендую та раджу стоматологічну клініку"Плоскирів"!
Ви найкращі!

Solomia
09 сентября 2023 в 15:18

Дуже гарна клініка, виходжу з неі тільки з посмішкою. Ігорь Аркадійович просто супер лікар!

Ольга
09 сентября 2023 в 1:02

Я залишилася в захваті від клініки та професіоналізму лікарів. Довго підбирали стоматологію, дізнавалися у знайомих, читали відгуки і зрештою зважилися. Про що жодного разу не пошкодували. Так тримати! Раджу!

Александр Б.
06 мая 2022 в 21:15

Чудова стоматологічна клініка! Дуже привітний персонал, затишно та комфортно. Щодо лікарів, то лікарі високо кваліфіковані, все роблять якісно та з гарним настроєм, не нав'язують додаткових послуг. Кожного разу після відвідування- тільки позитивні емоції! Молодці!
На майбутнє я ваш постійний клієнт. Буду рекомендувати близьким та знайомим.

Саша
23 марта 2022 в 21:16

Чудова стоматологія! Все сподобалося: стерильно, затишно, комфортно і без болісно. Лікар постійно був уважний до мене, питав чи все гаразд. Відчувається професіоналізм. Рекомендую!

Юлия
06 февраля 2022 в 19:03

Дуже гарна і професійна команда, яка вирішує питання будь-якої складності. Особлива подяка Ігорю Аркадійовичу!

Саша
06 января 2022 в 13:10

Понад 5 років я думала чи видаляти мені зуби мудрості і не один лікар не викликав мою довіру так як Гайдамашко Ігор Аркадійович. На прийомі я звернула увагу який він уважний, на совісну стерилізацію і немаловажливе - низькочастотне КТ. Після цього я була впевнена що буду видаляти тільки тут. На КТ мені показало, що зуби мудрості в мене лежать в дуже важкому положенні (горизонтально), але лікар заспокоїв і сказав, що він все делікатно зробить. І він дотримав свого слова, я не переживала ні за що, тому що бачила його підхід. Щелепа зажила чудово, якщо слухати вказівки лікаря то і щоку не роздує. Загалом мені сподобалось усе, тепер я всій сім'ї і друзям рекомендую тільки Вас! Дякую Вам за труд, розуміння і за сервіс! Бажаю Вам тільки процвітати!

Иван
21 августа 2021 в 7:46

Прекрасна клініка. Все роблять швидко, безболісно, доступно, зручно та професійно. Хочу відмітити лікаря Євгенію Володимирівну та Любов Андріївну. Завдяки цим дівчаткам я забув про нестерпний зубний біль вже одразу після звернення, а через два сеанси мій хворобливий зуб став здоровим - чистка та пломбування каналів пройшли швидко та безболісно, а пломбу на зуб не відрізнити від рідного зуба за кольором та формою. Рекомендую!

Саша
05 июля 2021 в 23:25

Заклад на вищому рівні, лікувалася сестра, все чудово, лікар профі в своїй справі, персонал на вищому рівні)

користувач
21 июня 2021 в 20:53

Вся моя родина лікується в цій клініці з моменту її відкриття, ми всі задоволенні якістю, як лікування, так і протезування. Ціни адекватні, відношення супер! Дякую:)

Антон
30 мая 2021 в 2:32

Дуже хороша клініка з приємною атмосферою і відмінним сервісом. Професійний персонал, всі процедури проходять безболісно, акуратно і без наслідків

Анастасия
10 ноября 2019 в 1:04

Найкраща клініка у нашому місті для усієї сім'ї! Дуже привітний персонал! Будемо лікувати тільки тут! Рекомендую всім! Майстри своєї справи

Лєна
19 октября 2019 в 1:44

Лікуємось усією сім'єю, дуже задоволенні! Найкраща стаматологія нашого міста! Рекомендую усім знайомим! Лікар і технік майстри своєї справи. Приємний колектив і затишна атмосфера.

Ольга
17 июля 2019 в 8:53

Лікувалася спочатку я, потім дитину, потім чоловіка. ВСІМ ЗАДОВОЛЕНІ, РАДЖУ (мені рекомендувала подруга:) )

Добавить отзыв