UAOTZYV.COM

Sport Life Кам'янець-Подільський

Адрес Кам'янець-Подільський, вул. Князів Коріатовичів, 25
Телефон +380 (3849) 6-48-62
Часы работы
понедельник07:30-21:30
вторник07:30-21:30
среда07:30-21:30
четверг07:30-21:30
пятница07:30-21:30
суббота09:00-20:00
воскресенье09:00-20:00
Сайт sportlife.ua/uk/clubs/kamianets-podilskyi/kamianets-podilskyi
Рубрики Спортивный комплекс, Детский клуб, Спа-салон, Спа-клуб, Плавательный бассейн
Оценка 2.5 16 отзывов
Похожие компании в категории
Спортивный Комплекс Епіцентр — Кам'янець-Подільський, вулиця Драй-Хмари, 30а

Sport Life Кам'янець-Подільський отзывы

16
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Виталий
03 февраля 2024 в 0:58

Клуб має своїх прихильників, яким є і я. Проте коли сьогодні прийшов зранку на тренування був здивований, що сауна не працює, ніяких попереджень не отримував, а на рецепції взагалі про це перший раз від мене почули. Чому так?

Антон
13 ноября 2023 в 13:19

Пишу відгук для тих хо ще думає. Ми з сином прийшли перші, потім через 6 місяців дружина.

Хочу зауважити, що я пишу після річного користування абонементом.

Чисто, тепло, привітні всі від рецепції до тренерів. Були випадки коли мою другу дитину (без абонементу) пустили почекати нас, поки ми з старшим займалися.

Деякі хоз. Питання по ремонту, заміні лампочок, непрацюючих кранів чи вагів в роздягальні, вирішують швидко.

Що до ціни, то тут вирішувати Вам. Хтось в кафе у п'ятницю лишає еквівалент місячного абонементу, і про ті гроші не жалкує

Є і ложка дьогтю для керівництва та власника франшизи!
1.
Це що маючи річний абонемент на дитину 8 років, син не має права відвідувати зал!
Чому?
Тепер дитячий абонемент брати не буду, лише тренування, так зробив з молодшою донькою.
Ми до війни відвідували басейн олімпійського комітету. Так там все зроблено для дітей, зал атлетичний, зал з полем для футболу, баскетболу, волейболу, борьбою, теніс та ще куча секцій.
Там філософія проста, дитина прийшла і вибирає очима, потім пробує. А як ти станеш кимось, коли до бігової доріжки можна лише з 14 років.
А тепер подумаємо, чи розвиває це обмеження дитячий спорт і чи взрощуємо нових олімпійців?
2.
Чому немає любительських змагань з спонсорами та призами? Бабуся, дитина, студент, та любий прийде взяти участь, коли дізнається, що зможе виграти річний абонемент чи 1000 грн. Такі благодійні події роблять рекламу, заохочують нових клієнтів та укріплюють відносини зі старими

Прошу звернути увагу представників франшизи та керівництво, чекаю на зворотній зв'язок по цим питанням.

Найголовніше це оточення і люди які сюди ходять! Хто тебе тренує, та з ким ти спілкуєшся в неформальній обстановці в сауні чи роздягальні. Від цього місця маю лише приємні враження та корисні знайомства.

Всім спорт

З повагою Дорошенко Антон.

Enduro
13 июня 2023 в 10:24

В жодному разі не давайте цьому клубу свій номер телефону. Майже через день вони дзвонять або роблять смс розсилку, від якої неможливо відмовитись і заблокувати. Я писав їм декілька разів на пошту, з проханням видалити мій номер із бази, казав що вже не живу в Кам'янці багато місяців. Вони відповідали, що видалять, проте розсилка і надалі приходить. Просто задовбали вже!

Ира
11 апреля 2023 в 23:02

Заклад супер, але сервіспросто жах!
Наша сім‘я (Я, чоловік, син 3 роки, син 1 рік)
Купили 3 абонимента.
Ходимо третій тиждень.
Сьогодні я хотіла відвідати басейн, і старшого сина віддати на гурток.
Так як погода сьтгодні-дощ, зайшли всією сім‘єю.
Чоловік, який має Абонимент зайшов і хотів з меншим сином (1 рік) зачекати в залі очікування (там де кава)
Дівчата вискочило і влаштували скандал, адже в молодшого сина немає абонимента і він немає права зайти! Пояснюючи ти що це франшиза і кругом одні правила.
Так, згідна, тим не менше в кожної франшизи є власник, який відповідає за своє місто!
І я не вірю, що власник Кам. Подільського немає такої рисси характеру, як людяність і тих 50 хвилин 1 річну дитину, дозволив зайти посидіти з татом (в якого є Абонимент, повторую і він сьтгодні просто з дитиною би посидів, зачекати маму і братика купивши на барі, соку і смаколиків.
Дівчата, що працюють на рецепшині, ви гарно завчили текст! Але ваше село видно зразу! Ні каплі тактовності, етики!
Почувши все це в мене зразу автоматично пропало бажання відвідувати сьогоднішню тренування.
Я забрала дитину і вийшла з дуже поганим настроєм!
І бажаю Вам тако ж настрою на всі Великодні свята!
А Власнику бажаю достойною конкуренції з ввічливим персоналом, який не тільки вміє продати вдало Абонименти людям, а й буде людяними…і коли ж буде така ж конкуренція можна і до власника зазвонити і запитати.
Дякую за дуже поганий день.

Женя
13 февраля 2022 в 14:41

Неприємним було те, що не було дозволено дитині, яка лише вчиться плавати і пройшла платні заняття, без тренера під наглядом мами користуватися спецобладнанням для плавання. Заняття закінчились, думала закріпити, але НІ. Жилет, нарукавники і т. Д. Лише для занять з тренером. Дивно якось. Втратила картку, мусила заплатити за нову, теж незрозуміло.

Саша
26 января 2022 в 2:53

Чудове місце де можна зайнятися спортом, великий вибір тренажерів, різні зали, це один із найбільших спорт комплексів в Кам'янець-Подільську, однозначно рекомендую

Blacky
22 июля 2021 в 13:24

Басейн - крутий, дуже крутий. Холодний, великий. Але які ж у клубі пафосні працівники: (Літню тренерку в басейні довелося виправляти: звертається до відвідувачів ворожою мовою. Роздягальні незручні, вимога вдягати бахіли - допотопна, залишити дитину у кімнаті з розвагами - захмарні 200 гривень.

Андрей
17 июля 2021 в 23:16

Найкращий спорткомплекс міста, якісне спорядження, кваліфікований персонал, все на вищому рівні

Оксана
30 июля 2020 в 16:31

Мене не влаштовують варіанти абонементу лише на один рік це дуже дорого та я не проживаю в Україні увесь рік. Мене цікавить одноденне відвідування або абонемент на один місяць.
А ось мені ще дуже цікаво люди які платять за річні абонементи вони медичні довідки приносять? За такі гроші має бути якість та в першу чергу безпека!
Зробіть доступні нормальні абонементи на один та три місяці. Майте совість почніть працювати для людей!

Женя
29 октября 2019 в 17:08

Ціни підняли, а якість на 0. На сайті невірно вказують час занять. Якщо запізнюєшся на декілька хвилин- на тренування не пускають. Шановні! Я заплитила такі гроші, що хоч посеред зали лежатиму, ви мені не маєте права забороняти! Вони себе так поводять лише з однієї причини- немає конкуренції. Як тільки у місті з'явиться якийсь пристойний спортклуб, ноги моєї тут не буде (як і більшості клієнтів). Все це жахливо, умови набагато гірші ніж у новій будові. Нікому не рекомендую! (

Ярослава
02 сентября 2019 в 4:13

Одноразові купальні шапочки в Києві безкоштовні, а тут за них беруть 10грн. Ніхто не користується милом перед плаванням, і за цим ніхто не слідкує. Санітарні умови не витримують критики, зате "понтів" повний кошик.

Наталия
29 августа 2019 в 7:27

Які бахіли? Увесь цивілізований світ відмовляється від пластику й поліетилену.
Прибирання має бути більш якісним. У басейні багато хлору.

користувач
26 августа 2019 в 23:22

1. В тренажерном зале ужасного состояния коврики: грязные, потные, мокрые, потрепанные. Сегодня, 15.06.19 в 14: 00, посетила зал и занималась на грязном коврике, от которого ноги и руки чёрные! Заменить не получается, так как другие два (в зале ковриков всего 3 шт.) были ещё более ужаснее! Очень противно!
2. Дышать не чем, душно, нет вентиляции!
3. Отмените бахилы! Люди в раздевалке ими не пользуются. Сейчас везде отказываются от пластика!
И это малая доля замечаний к этому залу!
Никому не рекомендую!

Женя
15 августа 2019 в 7:21

Будь ласка замініть старі шезлонги біля басейну, вони брудні та огидно пахнуть потом і жиром. В боксерському залі взагалі повітря немає, тільки запах гуми - після 2-х хвилин тренування можна втратити свідомість. Де обіцяні рушники? В залі мокрі лавки від поту! У мене преміум карта. При вході немає місця тепер, щоб присісти перевзутися.

Альонка
21 июля 2019 в 12:53

Хочеться ліпшого рівня. В залах нема чим дихати. Музики і телевізорів немає. В залі важче тренуватись без таких важливих складових.

Маю надію на поліпшення

Марина
08 июля 2019 в 21:09

Чому скасували дитячі карточки? І гостьові відвідування. Треба було міняти правила коли у людей абонементи Нової Будови закінчаться (Кидалово! Не хочеться навіть іти. Хоча маю карточку ще на півроку.

Добавить отзыв