UAOTZYV.COM

Сонячний прованс отзывы

Адрес Сатанів, Україна с.м.т, вулиця Монастирська, 7
Телефон +380 (382) 73-52-20
Сайт reikartz.com/uk/hotels/sunny-provans
Рубрики Отель, Ночлег
Оценка 4.1 53 отзыва
Похожие компании в категории
De Lito — Сатанів, Улица Курортная, 46
Арден палац — Сатанів, вул. Курортна, 40
Профілакторій — Куpоpтна, 23 Сатанів-2

Отель Сонячний прованс отзывы

53
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Александр
15 августа 2023 в 7:58

Є бажання подякувати персоналу за настій, здоров'я, обслуговування. Окремо Михайлу Михайловичу, Денису, адміністраторам, персоналу їдальні. Зі святом. Гарного настрою, здоров'я, натхнення, успіхів. Дякую.

Natashka
13 августа 2023 в 18:06

— При заселені виявилось, що номер не дуже добре прибраний. На тумбі якісь папірці, в холодильнику повно крихт. Рушники смерділи. В ванній кімнаті були одноразові стаканчики, які були мокрі, тобто їх мили, або використані. Фітобар біля басейну в якому немає нічого з меню.
+ Смачна і різноманітна їжа в головному ресторані. Гарні зони для дітей (2 майданчика, великий батут) Красива територія та розкішний аромат лаванди.

Наталя
08 июля 2023 в 11:43

Все чудово. Дякуємо за приємний відпочинок. Чудовий готель, гарне розташування, привітний ненав'язливий персонал. Смачна кухня. Відпочинок для любої пори року.
Недоліки завжди можна знайти, але тут їх старається виправити. Гарний готель де можна відпочити і оздоровлюватись.

Ольга
20 июня 2023 в 14:01

Рекомендую! Перевершив мої очікування! Маю з чим порівняти як у нас, так і у Європі. Коли бронюєте - запитуйте путівки, зможете гарно зекономити. Територія чудова, всюди бесіди, квіти! Харчування достойне, все свіже і всього вдосталь. Басейн на вулиці з підігрівом, у дощ накривають пластиковими конструкціями - можна теж з задоволенням купатись. Мала номер з видом на ліс - відчуття, що відпочиваєш на природі. Бювет присутній. Всілякі оздоровчі і лікувальні послуги чудові. Персонал привітний. Якщо Ви їдете лише шукати мінуси - то знайдете, але вони зовсім не варті уваги!

Таня
30 марта 2022 в 9:00

Дуже гарний санаторій, в стилі "Прованс". Комфортні номери, навколо ліс. Смачна кухня, кава.

Эльвира
19 марта 2022 в 18:57

Зустрічали тут Новий рік всією родиною. Неїмовірні враження від сервісу. Шикарний банкет, фото зони, запрошені фотограф та ведучий. Браво! Я дуже особисто засумувала за корпоративом, то получила чудове враження. Все адаптавоно під українського відвідувача. Отель дуже стильний та комфортний. Швецький стіл чудовий. Все чисте та приємне. Працюють медичні сервіси та спа процедури. Працює дитячі розваги. Є кімната та аніматори. На цілий день можно зайняти дітей з вихователями. Планую повернутися влітку
Отелю бажаю процвітання та постійного потока задоволених клієнтів!

Андрій
02 марта 2022 в 16:39

Готель «VitaPark Сонячний Прованс»,
Reikartz Hotel Group. Хмельницька область, Городоцький район, с. М. Т. Сатанів, вул. Монастирська, 7
Був декілька раз із групами туристів. Крайній раз із родичами. Все сподобалося. Теплі, комфортні номери. Гарне харчування. Приємний персонал.

Саша
30 января 2022 в 7:15

В целом не разачаровало, вода минеральная из собственной скважины, думаю это немного не та, что течёт в бюветах в доль реки. Непонятно зачем столько дверей на главный выход из спального корпуса, если они закрыты и нужно обходить все здание по коридорам чтоб попасть на улицу. Ну и соляная комната не работает так как в камнях соли должны стоять лампы накаливания и греть соль, она испаряться и давать целебный эффект. Там стоят лэд лампы все камни холодные. Пока это все замечания.

Валерия
27 января 2022 в 0:49

Гостеприимный отель с насыщенными оздоровительными программами, неплохой кухней и спортивными занятиями, которые включают скандинавскую ходьбу по интересным окрестностям, занятия фитнессом. Хорошее решение для людей, которые любят активный отдых

олена
13 января 2022 в 5:01

На фото чистота (а точніше її тотальна відсутність) санвузлів! Прошу збільшувати фото при перегляді. Краще видно. Найманий персонал має працювати краще.

Саша
05 декабря 2021 в 1:37

Жахливе ставлення до працівників, Лікар немає вищої медичної освіти за фахом фельдшер!
Кондиціонерів у номерах нема, Адміністратор покидає своє робоче місце (Особливо Наташа Бондарчук), не якісно проведенні процедури. При проведенні процедури вуглекислого ванна медична сестра покидає своє робоче місце хоча за правилами цього робити не можна. Медсестри фізіотерапевтичого кабінету, при проведенні процедури обговорюють своє особисте життя що не є приємним для клієнтів.

Елена
04 декабря 2021 в 0:01

Здравствуйте, отдыхаем в этом отеле с 2015года, когда он еще не был Рейкарц.
Стараемся приезжать каждый год.
Очень нравится место-тихое, красивая природа, комфорт для отдыхающих, великолепная кухня и хороший сервис.
Прекрасное соотношение цена-качество.
Большое спасибо, здоровья и процветания!

Sergiy
18 ноября 2021 в 13:10

Отдыхал около месяца назад. В целом место хорошее, отдыхаю тут регулярно. Но есть замечания по номерам в старом корпусе. В т. Н. "полулюксе" трещины и пятна на стенах, пятна на диване, все какое-то изношенное. Такое впечатление, что новые владельцы или арендаторы забили на обновление фондов. Это отталкивает. Менеджменту стоит обратить на это внимание, чтобы завсегдатаи не разбежались.
Ну и стоит подумать о дополнительной звукоизоляции номеров, которой почти нет. Если в соседнем номере храпит сосед - уснуть та еще задача.
Хорошо придумали в форматом шведской линии в питании. Еда довольно неплохая. За это плюс.
Хорошо подготовленный персонал. Отдельно хочу отметить работу менеджера Оксаны на ресепшн. Очень внимательная и клиентоориентированная. Таких людей нужно поощрять и продвигать.

Ірина
07 ноября 2021 в 8:12

Чудовий санаторій, дозволяють відпочивати з домашніми улюбленцями (але за додаткову плату). Харчування шведська лінія (гарний вибір) є басейн.

Наталья
06 ноября 2021 в 16:37

Готель, наче нормальний, персонал відповідальний. Харчування, шведський стіл сніданок та вечеря, достойні. Тільки нам не повезло з номером, до речі напівлюкс. Вікна виходили на госдвір, тому біля першої ночі і сьомої ранку коли обслуговуючий персонал повертався додому і приходив на роботу було дуже шумно і грюкали двері. До речі це номер - 10. Ще було неприємно від брудного ковроліну. Тому ціна не відповідала дійсності.

Евгений
03 ноября 2021 в 0:22

Хороший отель за свои деньги. Для нас большим плюсом этого отеля стало наличие бассейнов и питания. По питанию было немного вопросов, но в целом все хорошо

Ханна
02 ноября 2021 в 7:42

Отличное место, одно из самых лучших!
Питание на высшем уровне.
Чистотота, приветливый персонал,
воздух, это наслаждение!

Lion
22 октября 2021 в 21:40

Всім рекомендую дуже приємне місце для сімейного відпочинку. Поблизу знаходяться руїни монастиря та цікавий штучний водоспад

Дмитрий
22 сентября 2021 в 6:28

Очень сильная слышимость соседей, когда соседи в 6-7 утра начинают разговоры, ты чётко их слышишь и соответственно выспаться не получится) персонал немного не дотягивает к отметке "хорошо"

Ніна
28 февраля 2020 в 3:22

Одним словом - хочеться повернутись ще! Чудовий номер з найнеобхіднішим, прекрасний вид з вікна, гарне розташування, величезна територія. Окремо варто зазначити за спа комплекс - фіто-бочка "Кедрова радість", процедури масажу чудово розслабляють. Надзвичайно привітні та добрі люди тут працюють - на будь яке прохання вони відреагують швидко, зроблять все можливе щоб залагодити будь яку проблему. Ресторан - страви смачні, сніданок та вечеря за типом шведська лінія що дуже зручно.
Якщо вам потрібний відпочинок на природі, з релаксуючими спа процедурами, прогулянка и на природі, мінеральною водою для оздоровлення - це ідеальне місце для вас.

Добавить отзыв