UAOTZYV.COM

Случ Готель

Адрес Старокостянтинів, вулиця князя Костянтина Острозького, 10
Телефон +380 (68) 700-76-76
Сайт fb.com/hotelsluch
Рубрики Отель
Оценка 4 22 отзыва
Похожие компании в категории
Готель SN — Старокостянтинів, 9-го Березня пров. 2/2
Hotel (стоянка) — Старокостянтинів, вулиця Красовського, 1/4
Lider — Старокостянтинів, вулиця Пушкіна, 45

Случ Готель отзывы

22
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Tetyana
18 июня 2023 в 1:01

Гарний номер стандарт. Є кондиціонер, гаряча вода, фен, капці. Два маленькі мінуси - запах у ванній кімнаті та туалетний папір. Туалетний папір був не новий рулон, вже початий і сам папір найдешевший.
Все інше чудово. Стоянка для авто гарна, зручна. Готель знаходиться в чудовому місці недалеко до замку та набережної.

Андрей
07 июня 2023 в 16:34

Гарні номери навіть в економі, чисто без зайвих запахів. Ціни дуже помірні. Знаходиться в самому центрі на центральній вул. Вся інфраструктура поряд. Власна парковка. Сервіс теж ок.

Маргарита
05 марта 2022 в 15:28

Дуже гостинний персонал, гарний номер - дуже чисто, тепло і затишно.
Я шукала місце, де погрітися і перепочити до нічного поїзда, адже перед цим дуже замерзла і находилась по місту. Дуже рада, що знайшла саме цей готель. Чудова пані на ресепшені запропонувала мені оптимальний номер для моїх потреб.
Приємно вразило, що в номері економ (двомісному) був чайник, чашки і стакани, я навіть змогла випити чаю. Ще сподобалося, що було вдосталь розеток.
Також готель має прекрасне розташування - поруч автовокзал, стоянка таксі, до замку і вежі зовсім близько.
У мене найкращі враження від готелю і персоналу. З радістю зупинюся там ще, якщо буду в місті.

Юрий
27 января 2022 в 16:54

Отличный отель для своего класса, мы там жили неделю, запомнилось навсегда, и персонал был отличный! Ставлю одни плюсы плюс плюсы!)

користувач
30 декабря 2021 в 16:48

Ужасная "Халабуда" Как можно в 21 веке сделать комнату для курени на этаже? Вонь стоит на весь, прости господи, отель!

Тетяна
11 октября 2021 в 6:23

Отличный отель! Чисто, все новое, постель белоснежная, приятный персонал, недорогой завтрак! Для путешественника - просто находка! Спасибо большое, что попался по пути такой замечательный отель.

Fotinia
11 сентября 2021 в 19:45

Чудове місце! Рекомендую відвідати однозначно! Готельні номери розташовані на третьому поверсі. Вони чисті, просторі, зручні. Є все необхідне: рушники, халати, мило-шампуні. В номері "люкс" сподобалась наявність "прихожої", за допомогою якої є можливість уникнути шуму з коридору - спальню від коридору відділяють дві двері. Дуже сподобалась можливість замовити сніданок в номер на певну годину (з 7 до 10 ранку). Невеличка рекомендація: збільшити розмір халатів. В номері вони різного розміру: один - нормальний, а інший - ну на дуууууже струнку людину, або навіть скоріше на дитину.) Однозначно сподобався задній дворик готелю. Окрім просто зручної стоянки, що охороняється, там є невеличкий фонтан, зручне підвисне крісло прямо біля клумби з лавандою і декілька столиків, куди можна замовити сніданок і спокійно, в тиші ним смакувати. Хочу ще додати, що готель розташовано дуже близько (5-7 хвилин пішки) до старого замку, який також варто відвідати і взяти екскурсію. Екскурсовод там професіонал!

Дима
14 августа 2021 в 21:59

Все було добре, хороший номер (стандарт). Єдиний мінус - проблема з бойлером, але її виправили згодом. Сніданок смачний, вчасно подано.

lesnyabyba
24 июня 2021 в 7:22

Була приємно здивована готелем. Очікувала, що це буде аби як відремонтований радянський готель, з відсутнім обслуговуванням. А насправді хороші, сучасні номери. Все нове - від стін, до стільців. Все чистеньке!
Номер Стандарт з туалетом і душовою (є гаряча вода) ; є фен, кондиціонер, електрочайник, телевізор, холодильник, капці, мило та шампунь.
Готель має закритий паркінг для авто.
Можна замовити сніданок.
Дівчата з рецепції та охоронець вічливі і привітні.

Ольга
04 ноября 2019 в 17:33

Номери люкс за дизайном та комплектацією відповідають своєму класу. Звичайні двомісні номери теж заслуговують на позитивну оцінку. Бал знято, бо старшим людям ліфт не завадив би, і напор води здивував в одному з люксів. Сподобались сніданки та розташування, комплектація кімнат, привітність персоналу, чистота

farmer
01 ноября 2019 в 8:46

Хороше місце але є певні моменти які можна покращити, зупинялись в подібних готелях але нижчої вартості! І там було те саме наповнення але і ще пакетики чаю, цукор, ложечки а то чайник є, а до нього лиш чашки. На території платна! Парковка, це засмутило і здивувало, ще з таким моментом не стикались.
Сподобалось що є 4 сніданки на вибір за 55грн!

Rostyslav
11 октября 2019 в 20:58

Гарно, чисто, культурно, вигідне розположення. Але додаткова плата за місце стоянки авто -крохоборство. Не зустрічав в готелях таких платних послуг.

Саша
03 октября 2019 в 21:19

Неплохой отель, как для Староконстантинова, завтраки подают в номер, есть большая парковка. Номера нужно брать с выходом во двор, так как с выходом на улицу - шумные. Администратор был новенький, слегка притормаживал, но это пройдет.)

Андрей
04 декабря 2018 в 13:11

Чисто во всем здании, персонал отзывчивый. На против расположен ресторан - музыка гремит до утра, в номере душно.

Саша
30 ноября 2018 в 5:23

Я тут работаю и отдыхаю, (оренда) согласитесь. Не каждый на работе себе может такое устроить, все очень достойно. Милости просим! #hotelsluch #optikasluch

Сергей
22 ноября 2018 в 9:18

Есть одномесные, двухмесные номера. Одномесный один и постоянно занят, эконом 2х месный стоит 240 грн, удобно что отель находится рядом с автостанцией.

Тима
15 ноября 2018 в 5:29

Уютно, приятные сотрудники, самое необходимое в номере есть. Рядом круглосуточные магазины, бар и банкоматы.

Евгений
06 ноября 2018 в 6:04

Хороший отель, интернет отличный, но атмосфера не особо робочая и не особо много места, разеток в комнате не хватает

Игорь
26 октября 2018 в 2:34

Совдеповская гостиница с удобставми в конце коридора, но чистая, в номерах тепло и горячая вода всегда есть.

Александр
16 октября 2018 в 16:43

Приехали с сотрудником на сутки в ЭКОНОМ, всё было на уровне. Катаюсь по Украине и с уверенностью могу сказать что мало где в стране можно получить такой уровень сервиса за такие деньги. Всем доволен кроме шума улицы, но этот вопрос отпадает когда закрывается окно. Всё класс! ️

Добавить отзыв