UAOTZYV.COM

Шинок Чумацький Шлях

Адрес Колибаївка, вул. Центральна 188, село
Телефон +380 (98) 777-21-98
Рубрики Кафе, Банкетный зал, Бар, Павильон для мероприятий, Паб
Оценка 3.4 15 отзывов
Похожие компании в категории
Кофе от полицмейстера — Кам'янець-Подільський, вулиця Старобульварна, 8
Madam Bushe — Кам'янець-Подільський, вулиця Лесі Українки, 35а
Ника — Кам'янець-Подільський, вулиця Старобульварна, 4
Blomanje / Бломанже — Кам'янець-Подільський, вул. Симона Петлюри, 4а

Шинок Чумацький Шлях отзывы

15
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Sergii
10 декабря 2021 в 9:57

Вкрай невічливий персонал. Радянський союз живий. Непривітне ставлення до відвідувачів із домашніми тваринами. Приіхади з іноземцями пообідати. І тут таке розчарування. Адміністратор не захотів відкривати окрему кімнату навіть на прохання директора. Не раджу тут зупинятися.

Димка
07 декабря 2021 в 11:56

Реклама о комплексных обедах звучащая по рации на 15 канале, не соответствует действительности. В рекламе 90 грн, по факту - 214. Заказывать не стал, т. к. Терпеть не могу когда обманывают, как в данном случае уже на входе. Терминала нет, оплата только наличными.

Олег
04 декабря 2021 в 8:36

Зголоднівши під'їжджаючи до цього закладу будьте готові що на вас буде гарчати пані на рецепції-барі. Спершу вона наказала мені залишити маленьку собачку в авто або деінде а друге (вже після того як власник закладу запропонував відкрити для нас окремий будиночок), вона сказала що не буде туди бігати. В закладі сиділи люди лише за одним столиком і я ще більше наблизився до остаточного розуміння якісного менеджменту в період загниваючої економіки.

Тетяна
30 ноября 2021 в 0:24

Перевтілення "Чумацького Шляху" дуже вдале! Дуже смачна кухня, гарна подача, привітні офіціанти. Чисто, затишно, атмосферно! Щей приємно здивували ціни та порції їжі!
Весела жива музика!

Тетяна
15 ноября 2021 в 19:25

Дуже смачна їжа, великі порції. Грибна юшка була сповнена насиченого грибного смаку і аромату. Деруни величезні і однієї порції вистачило на двох. Салат Цезар вразив розмірами, кількістю пармезану та смачною заправкою. Один недолік: у приміщенні було холодно, з опаленням було б затишніше.

Kos
25 октября 2021 в 10:58

Обстановка ооочень приятная, персонал вежливый, еда (что ел) очень вкусная.
Единственное что, как по мне большие цены. Но с учётом качестве и количества порций то частично объяснимо.

користувач
08 октября 2021 в 8:26

Дякуємо за приємне та швидке обслуговування, і смачний сніданок. Процвітання Вашому затишному закладу

Женя
20 августа 2021 в 18:28

Очень интересное кафе - прикольный интерьер, шикарный вид из окна на поле цветущих подсолнухов и панораму города, вкусная кухня. Влюбились в узвар, очень понравился салат Интрига с куриной печенью, рекомендую попробовать. Отбивная Панська таяла во рту, порции Мяса по-чумацки хватило на четырёх взрослых (подали с хреном и острым перцем, огонь просто!), борщ был непривычный (без капусты), но очень вкусный с шикарной острой замазкой. Все блюда были свежеприготовленными, очень сочные, таяли во рту. Наелись от пуза, чек вышел 1054 грн, пять человек получили гастрономическое удовлетворение. Рекомендуем посетить это замечательное заведение и насладиться украинской кухней.

Алексей
17 августа 2021 в 7:56

Всем рекомендую, если на пути находится это заведение обязательно посетите, приятные цены, хороший коллектив, а главное очень вкусно!

Ігор
06 декабря 2018 в 6:23

Непогана кухня та цікавий інтер'єр. Гарнийдворик з літніми будівлями. Працює до останнього клієнта.

Іруська
01 декабря 2018 в 6:51

Два дні намагалися тут поїсти (закадровий сміх персоналу)
З меню в БАГАЦЬКО сторінок були яєчня і вареники. Дец ол. Про що думає власник, виходячи з усього цього? Напевне про те, що більше тут ніде поїсти

Оксана
13 ноября 2018 в 1:42

Гарний заклад, чудовий персонал. Швидке обслуговування, смачна кухня приємна музика. Було дуже приємно відпочивати!

Світлана
10 ноября 2018 в 14:04

При виїзді з міста Кам'янець Подільський є чепурненьке кафе Чумацький шлях. Дуже смачна кухня. Привітні офіціанти. Святкували День народження. Усім сподобалось.

Женя
29 октября 2018 в 16:19

Место странное, так как для большой компании предложили только обычное обеденное меню. Состоящее из менее чем скудного набора блюд

Сергей
23 октября 2018 в 22:41

Кухня "никакая", чисто, но в большом зале полно мух. Две звезды дал за быстрое обслуживание и чумацкий воз, подвешенный над залом.
P. S. Посреди зала, на камине, зачем-то висит табличка с запретом фотографировать.

Добавить отзыв