UAOTZYV.COM

Сердце каньона отзывы

Адрес Кам'янець-Подільський, Підзамецький узвіз, 11
Телефон +380 (67) 794-98-98
Рубрики Полупансион
Оценка 4.3 22 отзыва
Серце каньйону
Похожие компании в категории
7 Днив — Кам'янець-Подільський, вулиця Соборна, 4
Стара Русь — Кам'янець-Подільський, вулиця Iвана Франка, 6а
Гостиница - Мотель Пани Анна — Смотрич, вулиця Героїв Майдану, 31
Садиба — Кам'янець-Подільський, вулиця Героїв Майдану, 10a

Полупансион Сердце каньона отзывы

22
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Вікторія
19 ноября 2023 в 18:06

Жахливий персонал, жахливі номера, бруд, холод.
Найгірше місце де можна переночувати, за таку ціну можна знайти щось краще, нікому не рекомендую

Валерій
18 ноября 2023 в 11:45

Жахливі брудні номера, персонал поводиться дуже зверхньо, ніякого відчуття комфорту, після цього готелю залишились тількі негативні емоції

Виктория
12 ноября 2023 в 10:36

Жахливий і хамовитий персонал, забронювали номер, а чіпуха не пустила навіть на поріг, аргументуючи тим що місцевим не здають, хоча попередньо про це ніхто не попередив, чіпуха пожала плечима і закрила перед нами ворота

Женя
20 августа 2023 в 12:06

Серце каньйону, дуже добре відпочили. Чисті номери, в кожному номері є душ, чайник, тримісний кондиціонер. Загальний холодильник є і мікрохвильова піч, що дуже добре. За ці гроші дуже відмінні умови. За розташуванням? ! Що можу сказати, тихе, затишне місце, гарний краєвид. Ввічливий і привітний господар. Однозначно рекомендую. Не забажаєте.

Саша
14 августа 2023 в 0:56

Зупинялися в готелі на ніч, відвідуючи фортецю та старе місто. Знаходиться в тихому, затишному місці біля самого каньона. Поруч відкривається гарний вид на каньон та фортецю. Номер в якому ми жили невеликий і для більш тривалого проживання втрьох був би замалий. Проте чистий, акуратний і атмосферний. Співвідношення ціна- якість беззаперечна. Господар Роман чудова людина, доброзичливий, уважний, чуйний. Сам дав нам кілька хороших порад стосовно відвідування туристичних об'єктів, за що йому окрема подяка.
Для нетривалих подорожей рекомендую однозначно.

Dimas
15 июня 2023 в 10:44

Готель Серце Каньйону - дійсно неймовірне місце для відпочинку! Я зараз перебуваю в цьому готелі і хотів би поділитися своїми враженнями. Від самого початку нашого приїзду господар готелю зустрів нас з гостинністю та турботою. Він виявився надзвичайно привітним та уважним, навіть на під'їзді до готелю. Він особисто зустрів нас та допоміг з розміщенням нашого багажу, щоб ми могли зручно насолоджуватися перебуванням в готелі. Це було дуже приємно і зробило перше враження надзвичайно позитивним.
Щодо самого готелю, він розташований в неперевершеному місці, неподалік від каньйону. Вид з вікон номеру просто захоплює дух своєю красою природи. Номери дуже затишні та комфортні, з усіма необхідними зручностями для приємного відпочинку. Господар готелю проявляє неймовірну турботу про своїх гостей. Він володіє високою вродженою гостинністю та створює атмосферу тепла та затишку. Він нам давав корисні поради щодо визначних місць у цьому районі.
Я завжди ціную такі місця, де гостинність є пріоритетом, і Готель Серце Каньйону в цьому аспекті не має собі рівних. Майже не забув, а соловейко в вечері, як гарно щебече)

Степан
30 мая 2023 в 0:01

Відпочивали з родиною на прикінці травня, дуже сподобалося, гарний готель, все чисто, затишно, гарний номер, постіль, деже комфортно, розташування взагалі бомба (все поруч, старе місто, замок, кастел). Велике дякую пану Роману.

Рома
14 декабря 2021 в 13:09

Дуже приємне місце неподалік старого міста (потрібно підійматися східцями). Чистий номер з власною душовою кабіною та туалетом. За свою ціну однозначно рекомендую! Дякую Роману за гостинність

Елена
30 ноября 2021 в 3:30

Очень удобное расположение, рядом со старым городом. Все достопримечательности в пешей доступности. Уютные, чистые комнаты, есть парковка для авто. Приветливый хозяин. Очень рекомендую!

Андрей
30 октября 2021 в 5:14

Дуже затишне місце для ночівлю та відпочинку! Номери чисті та затишні є все необхідне для відпочинку. Приємний господар, який може підказати гарні місця для екскурсій! ЦЕ затишне місце в яке хочеться повертатися знову!

Женя
31 августа 2021 в 1:26

Готельчик знаходиться в дуже мальовничому та затишному місці, не далеко від фортеці та інших визначних пам'яток міста. Господар привітний, ціна за 3-х місний номер адекватна. В номері відсутній телевізор, але він не потрібен, якщо ви приїхали милуватись старовинним містом, доречі WI-FI безкоштовний і швидкість нормальна. Дуже задоволені, даний готельчик рекомендуємо. Не треба жахатись під'їзної дороги, в старих районах Кам'янець- Подільського вони всі такі.

Jesica
31 августа 2021 в 0:48

Номер мы сняли на троих: двое взрослых и ребенок. Все необходимое есть, поспать, принять душ, сделать чай. Холодильник, кухонная плита и телевизор отсутствуют, но есть рестораны, кафе где можно не дорого поесть. Круто, что мы находимся в Старом городе не далеко от крепости. И здесь всё историческое. Не хватает уборки в номере (два дня ну ок без уборки можно обойтись, но и то хотелось бы чистоты), а если дольше, то чем убирать (
Хозяин обеспечил нам трансфер с вокзала и на вокзал, так что огромное спасибо ему)
Рекомендую без спорно, цены оптимальны)

Роман
29 августа 2021 в 15:47

Всё было чудесно. Вид с веранды, находится буквально в сердце каньона. Из удобств-чайник, холодильник, микроволновка, горячая вода и туалет в номере. До старого города-10-15 минут ходьбы, место для машины есть. В общем за такие минимальные деньги лучший вариант! Буду советовать друзьям!

Ірина
24 августа 2021 в 11:47

Ціна - якість)
Чистота бажає кращого. Телевізора не було. Дуже тісний номер. Але в номері було тепло.

Наталия
23 августа 2021 в 10:04

Отличное место! Хозяин вежливый, номер просторный, чистый, уютный. Есть трасса со столом и стульями, можно использовать мангал. Ещё есть общий холодильник и микроволновка. Рекомендую Спасибо!
Фото милейшей картины в номере)

Надія
18 августа 2021 в 11:11

Дуже привітний господар, гарне розташування у підніжжя замку. Невеликий чистий номер, зі зручностями.

Елена
15 августа 2021 в 23:05

Отличный вариант для размещения в Каменец-Подольском. Приехали на день, прожили 4 дня! Недочёты по номерам действительно есть, но так цена смешная) при том что хозяин крайне внимательный и просто приятный человек) парковка во дворе, что очень удобно. Пешком удобно прогуляться в балку и к старому городу. Понравилась терраса с мягкими стульчиками)

An Ce
08 августа 2021 в 13:27

Очень интересное место, уютно, чисто, норм по деньгам, в комнате тепло (конец октября). Спасибо Роману за гостеприимность. Еще приедим)

Na Ku
19 сентября 2020 в 10:01

Спасибо за возможность жить в удобном месте! Кто ищет жилье с удобным расположением для сна со своим душем, сюда.
+Расположение, чисто, комфортная температура, своя ванная комната.
-неудобная старая кровать, плохая шумоизоляция

Григорий
28 августа 2020 в 17:57

Хорошее не дорогое жилье, радушные хозяева. Находиться в историческом месте! Зато дорога сюда настоящий квест! Место из розряда дешево и сердито, друзьям порекомендую и сам надеюсь вернуться есче!

Добавить отзыв