UAOTZYV.COM

Сажотрус отзывы

Адрес Кам'янець-Подільський, OPAHTA, вулиця Зарванська, 20
Телефон +380 (98) 924-42-14
Часы работы 10:00-23:00
Рубрики Кафе, Бар, Паб, Ресторан
Оценка 3.9 46 отзывов
Похожие компании в категории
Кофе от полицмейстера — Кам'янець-Подільський, вулиця Старобульварна, 8
Сіті блюз — Кам'янець-Подільський, просп. Грушевського, 17а
Madam Bushe — Кам'янець-Подільський, вулиця Лесі Українки, 35а
ОККО / Okko — Кам'янець-Подільський, просп. Грушевського, 2-В

Кафе Сажотрус отзывы

46
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Тетяна
22 ноября 2023 в 10:08

За 20 хвилин поки ми сиділи за столиком в нижніх залах так ніхто і не підійшов. Хоча посадки майже не було. Коли самостійно викликали офіціанта виявилось що більшість страв та напоїв немає в наявності.
Заклад атмосферний. Обслуговування 0.

Юлия
04 ноября 2023 в 7:54

Подвійне враження після відвідин. Атмосферне місце, цікавий інтер'єр давно хотіли зайти. Приємний персонал. Але ось враження від самих страв неоднозначні – замовляла курячі медальйони з різотто, медальйони дуже сухі, їсти неможливо. Чоловіка замість бограча принесли борщ (правда дуже смачний). Банош зі шкварками вийшов дуже жирний – зі шкварками явно переборщили. Десерт був при цьому смачний, і офіціант дуже намагався згладити враження. Але рекомендувати для відвідування все ж таки не стала б, хіба що зайти на каву, насолодитися інтер'єром.

Юлия
21 октября 2023 в 8:29

Замовляли банош з бринзою. (Бринзи на кухні не пошкодували) Біфстроганов і Абхазуру (на фото саме вона)
Було смачно.
В нижній залі ми були єдині гості, довелося почекати поки офіціанти помітять, що хтось прийшов) та вцілому обслуговування 4 з 5
Помірні ціни, достатньо великі порції.
Цікаво оформлений тематичний інтер'єр

Инна
19 сентября 2023 в 2:00

Атмосферне місце, з цікавим оздобленням, що виконане з почуттям. Обслуговування також відповідне привітним персоналом. Їжа смачна: дуже сподобався жульєн, який там замовляла, чек на фото.

Алёна
19 сентября 2023 в 0:12

Розчарування.
Липкі та брудні столи, в залі склад з напоїв та коробок з бокалів. Замовлення готують в незрозумілому порядку і довго, офіціанта потрібно шукати та бігати за ним. їжа на трієчку.

Глузська
11 сентября 2023 в 2:51

Хороший ресторан. Але багато людей, коли зайшли вільних столиків не було, хотіли вже йти але всеж таки один столик звільнився. Також довелося довго чекати на замовлення

Мася
21 августа 2023 в 23:16

Перебуваючи в Кам’янці відвідали декілька закладів в старому місті. Цей ресторанчик сподобався найбільше. Співвідношення ціни і якості, обслуговування - все було чудово! Тут був найсмачніший банош за всю подорож Буковиною.

Елена
19 августа 2023 в 0:13

Дуже смачно. Красиві смачні страви, гарний інтер'єр, приємне обслуговування. Дякую. Отримали задоволення.

Дмитро
10 августа 2023 в 23:57

Були у цьому закладі двічі. Чудове місце. Прекрасна кухня. Страви неймовірно смачні. Офіціанти швидко приймають замовлення. Особливої уваги заслуговує жива музика. Отримали неймовірне задоволення. Рекомендуємо сімʼям з дітьми. Бували в багатьох закладах, але цей просто вразив. Так тримати

незнакомец
05 августа 2023 в 11:43

По итогу вот по этому борту что ползают некая группа испугалась децствий передников и саоих. Вот такой бортик опять по образцу наклепали. Похожн наматывппт шпиона 9 разница. Позоже по описанию. Уборщик я простой без обучени, И не шпион и совнрщает осередную ошибку борт вомпоминаний. Але идиот мицубоватый. Борт воспоминаний именно забирает чужую иныормацию Как это? Просто и понятно без подробностей это нн воспоминания. А вы на дежурстае. Вот расстрел. Он простой энергия черная свптитсч желтым. Подготовка к Дежурству. Дпльше? Жто же просто иныормауия не являетсч заходу я в магазин сто то продуктов маловато. Таким образом если 5 протянем снег пошел вот минимальный молчаливый набор. Именно таа. Говорят 8 протянем 5 образец простой понятный молчаливый рассыпающийся после на случай нападения. Нет дежурства. Молчаливого. Оно надо? Да. Например пришлите вот статистисеский отдел наблюдения пт краю. Это не циыры. Три гофра сами цифры заполнят. В одежде с флэшкой эхолот. Всьо! Кому чего надо допустим по погоде и так далее. На флэшке дата запроса а жто столько то поколений. Готово. А дальше дыня черещня сосна сукки подстава и левый борт. Ыилиал от вас придется отодвинуть хоть это и не поможет Мицубиси. Их как бы автоматом называют клеймо. Вот идиот так идиот! Ошибка три ожилание с верху. Атака она или художники не а счет? Жто аот не первый просто сгар. Дааа а у вас не было? Только по данному случаю в верх теперь. Да? А это еще и художник. В центре. Точнее три на скольао я понимаю и на Люыт Ганза верно? Абудаби их отклбчвло нахрен верно? Трех стволка о гляди кака штука ого. Даа. Вот так я понимаю это. Это стрельба вы базар ищете? Или машинки? Или шпионы? Не так было время сказал как отоезал. А жто паравозное дэпо с обновлением данных точнее очисткой не важно. Вот что аадно сказал и сделали. Бвло время. Ща. Не ща. Но так же. Ладно. А данные идут? Выныривает Харк поставил и улетел. Хочешь лмчного общения? Сверю. Так ответ. А что передать? Ничего. Но он жто братт не будет. Тупо молча. Дальше? Еще. Угу. Позже. Не уважают! Да ничего набор вот есть конешно сваво нет. А шпион дает другое. Да не то еда. Как то не иначе или просто ыильи на огороде. Отвязались? До чего дошел прогресс котлета с тараканом сам допзжа дааа. Дальше? Српсибо проверю еду и тоже кино. Аот же оно по другому от дай посмеяться Комедия в статистику но старая но сапжая. А коношники были ясно.

Лариса
01 мая 2023 в 4:33

У трактирі сподобався фондан! Смак чудовий, якість смаколика супер, подача з великим ріжком та кульклю морозива дуже ефектна та доречна! Усіх своїх рідних, знайомих завжди запрошувала до вас.
Але більше не буду: сьогодні свято мами, чекаю подачі. і розчарована геть. Замість ріжка незрозуміла піала, замість великої кульки морозива, мала. На темній тарілці все це виглядало ніяк. Думаю, мабуть буде бюджетніше, ні, не вгадала!
Тому будемо шукати альтернативу, думаю, що за клієнтів варто боротися.)
Звичайно, порівняно з війно, це взагалі тема ні про що, але хотілося, що ви почули цю думку.

Алекс
22 декабря 2021 в 23:25

Приємне та романтичне місце подвійного закладу (на першому поверсі розміщується ресторан франт з літньою терасою).
Кухня на висоті, обслуговування доброзичливе

End
20 декабря 2021 в 21:38

Телефонуєш забронювати місце і кажеш що будеш через пів години. Кажуть що чекають. Приходиш, а тобі повідомляють що 15хвилин назад кухня закрилася.
Чудовий сервіс, НЕ рекомендую для туристів!

Юлія
30 ноября 2021 в 15:00

Трактир сподобався. Дуже цікаве оформлення залу. Зал знаходиться у підвальному приміщенні, старі меблі, свічки у великих пляшках. Меню зроблено у формі місцевої газети старих часів. Поряд знаходиться трактир "Франт". Меню у трактирі Сажотрус і трактирі "Франт" ідентичні. Заклади відрізняються за оформленням. У трактирі " Франт" більш романтичне оформлення. Страви смачні, ціни доступні.

Анна
29 ноября 2021 в 12:04

Заведение возле "Франта" и объединяющие их лестницей за стойкой.

Тихо, прохладно и без музыки, возможно ее не было потомучто кроме нас больше никого не было

Меню тоже, что и у Франта.

Диана
18 ноября 2021 в 4:51

Відмовились обслуговувати в робочий час, при святі. Дуже шкода, адже інтер’єр гарний і заслуговує уваги.

Світлана
24 октября 2021 в 5:28

Чудовий заклад у старому місті зі смачною кухнею та адекватними цінами! Тут своя атмосфера) Нам сподобалося!

MixingSound
19 октября 2021 в 3:05

Понравилась атмосфера, играет спокойная музыка. Хорошое обслуживание. Борщ, мясо, сало, вареники- вкусные. Наливки то же на уровне. Цены адекватные. Рекомендую!

Ирина
18 октября 2021 в 13:53

Атмосферний заклад. Симпатичний інтер'єр. В меню цікаві факти про місто. Замовляли різне м'ясо - все було ніжне, соковите, смачне. А найсмачнішими були паштети і паляниця з сирами!

Olena
16 октября 2021 в 4:14

Приємна атмосфера, смачна картопля й чудові соуси (особливо сметана з часником)

Крем-брюле дуже ніжний, не приторно-солодкий.

Кафе знаходиться у підвалі, там прохолодно й цікавий інтер'єр.

Офіціанти швидкі й компетентні.

Цікаво оформлене меню

Розрахуватися можна готівкою на місці або картою На першому поверсі (в підвал не дострілює інтернет)

Добавить отзыв