UAOTZYV.COM

Садиба Садова / Світ Субіч

Адрес Субіч, вул. Шевченко, 25
Телефон +380 (50) 445-50-35
Сайт subich.com.ua
Рубрики Арендуемое жилье с обслуживанием, Кемпинг с домиками
Оценка 5 10 отзывов

Садиба Садова / Світ Субіч отзывы

10
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Наташа
29 августа 2021 в 8:06

Були цього літа. Неймовірні краєвиди. Відсутнітсть натовпу туристів. Тиша, спокій, прекрасна екологія. Місцеві жителі дуже привітні, завжди допоможуть. Господар садиби зробив все, щоб ми почувались як вдома. Приїдемо ще!

Александра
01 октября 2020 в 0:39

Субич оказался открытием. Место перезагрузки и невероятных закатов. Виды склонов Днестра впечатляют. В окрестностях много шиповника, орехов и сливы. При желании, у местных жителей можно взять домашнюю молочку и яйца. Удовольствие от отдыха получили не меньше, чем на море.

Саша
18 сентября 2020 в 19:56

Субич - волшебное место, которое похитило частичку сердца навсегда️ Природа удивительно красива, место по-настоящему сказочное, люди очень доброжелательны Только уехав, хочется вернуться обратно

Дана
08 сентября 2020 в 9:30

Несподівано круті місця. Поки їхала потягом Київ - Кам'янець-Подільський і на таксі до Субоча, все думала "і що мені не йнялося поїхати в перевірене місце в Карпати чи на море, або взагалі кудись поближче на Десну чи Рось". Але воно було таки того варте! Місцеві "говди" - це якась Шотландія! Я тут відчула себе і Джейн Ейр, і Кетрін з Грозового перевалу, і героїнею епосу) Каміння на говдах з води нагадує розвалини Авалону, і вже чекаєш як з води вийде фея)

Спуск до води непростий, і я зрозуміла, чому власники не рекламують доступ до води і пляжний відпочинок. Але внизу тихо і так спокійно, як мені бувало лише в Хорватії та Криму. Вода, щоправда, все ж річкова) Але тиха, чиста і тепла, що вже добре. "Пляж" гальковий. Що зверху з говд, що з води захід сонця просто фантастичний, раджу хоча б раз спуститись і раз вийти на говду - відчуття різні (як і зусилля, до першої говди від садиби дуже близько), але їх точно варто досвідчити.

Сама садиба досить комфортна - цілодобово є гаряча вода, диван твердий і широкий, є куди скласти речі, інтернет швидкий - за столом можна попрацювати або поскролити стрічку. Я відпочивала з собакою, проблем не було, друзі брали кота, теж все ок. Під столом якраз добре стає лежанка)

В саду можна почілити на ліжачках. А можна в сезон позбирати вишень/абрикос/слив/яблук, головне не прийти до тями потім з тазком варення через кілька годин) Я так вареники з вишнями зробила, і воно може й смачно, але в місцевих господинь їх можна купити. Як і молоко/творог/бринзу. А ще є опція "послухати історії молодості бабусь-сусідок" і отримати півгороду в подарунок. Магазин в селі хіба Коли і морозива купити, але за півгодини можна дійти до сусіднього, же всьо повеселей. Йти по садам/полям, можна надивитись на лелек і табун коней, яких там випасають (і погладити за рафінадик).

Адмін в міру екстраверт і якщо ви теж ще в місті наговорились лишить в спокої, благо спокою тут вистачає.

Це край світу, але він справді вартий тої дороги.

користувач
12 августа 2020 в 1:24

Были уже два раза, всё отлично! Природа дух захватывает. Очень гостеприимный хозяин. Рекомендую.

Саша
10 августа 2020 в 5:08

Краєвиди просто красивезні!
Дякую господарю за гостинність.
Коли запустите квадрацикли, повідомте, будь ласка:)

користувач
04 августа 2020 в 12:16

Просыпаетесь за 30 минут до рассвета, чай или кофе, вторая половинка, друзья или домашний питомец с собой за компанию, 250-300 метров пешего пути. И перед Вами рассвет, который остаётся в сердце НАВСЕГДА! Великолепный каньон, горы, Днестр. Режим сервиса - «Как дома». Обязательно приедем ещё много раз. Спасибо за гостеприимство!

Женя
03 августа 2020 в 16:17

Краса України-Поділля. Чудово відпочила в кінці минулого літа в садибі привітних господарів. Дивовижні краєвиди Дністра, скельні монастирі, нерукотворні гроти-це інший вимір. І спокій. "Неначе справді рай". А якщо до цього додати можливість виїзду на Бакоту, каньйони і інші цікавинки, відпочинок стає просто неперевершеним!

Юра
02 августа 2020 в 22:20

Подільські Товтри та Субіч – це край недоторканої природи з дивовижними ландшафтами.
Цей природній дизайн надихає своєю поміркованістю та своєрідною величчю. Ідеальне місце для отримання спокою від міської метушні та світського хаосу. Тут час, як би зупинився та стає у нагоді задля розуміння сенсу життя, сприяє оздоровленню тіла й духа.
Признаюсь, приїхавши в Субіч та побачивши Дністер я вперше почув назву та узнав що є Товтри. Про Норвезькі Фіорди знав тоді більше.)
Але доторкнувшись до цього виміру Товтр та Поділля зрозумів, що і в Україні є достойні для подорожей та відпочинку місця з великою історичною пам’яттю.
І все це не за горами!

Andriy
02 августа 2020 в 11:34

Чудове місце, затишна оселя, неймовірна природа і фантастричні краєвиди. Субіч дивує, захоплює, назавжди залишає теплий спогад і непереборне бажання повернутись.

Добавить отзыв