UAOTZYV.COM

Садиба Герасімових отзывы

Адрес Довжок, л. Українки, 21
Телефон +380 (67) 907-77-47
Сайт ger.pp.ua
Рубрики Сауна, Кафе, Кемпинг, Отель
Оценка 4.9 23 отзыва
Похожие компании в категории
Тарас Бульба — Кам'янець-Подільський, вулиця Старобульварна, 6
Констанція — Кам'янець-Подільський, Середня, 32

Сауна Садиба Герасімових отзывы

23
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Елена
15 ноября 2023 в 19:54

Були в правій бані. Позитивні моменти, в бані відносно чисто. Із недоліків. Дуже холодно в передбаннику та туалеті, опалення в цих приміщеннях немає, вода нагрівається бойлером. Якщо йдете компанією з чотирьох осіб, води на всіх не вистачить. Як результат, двоє дітей простили, з температурою та соплями. Баня підійде на літні місяці та максимум вересень, початок жовтня!

Юра
05 сентября 2023 в 8:27

Прекрасна сімейна садиба. Підійде для відпочинку компанією або сім'єю. Привітні господарі. Шикарна баня та фантастичні чани. Ми відпочивали з палатками, дуже задоволені, до палатки придоставляють подовжувач, доступ до туалету та душу. Для тих хто не має своїх палаток можливо взяти в аренду.

Ярина
21 августа 2023 в 14:16

Дякуємо надзвичайно доброзичливим, веселим та ввічливим господарям. Відпочивали сім'єю зі своєю палаткою, чудове затишне місце, мали доступ до Wi-fi та електроенергії. В доступі наявні всі зручності: туалет, душ, мангал, альтанка та качелі (гамаки). Чисто та затишно. Дуже смачна кухня!

Анастасия
13 августа 2023 в 0:07

Це мабуть наразі найкраще місце де я зупинялася. Можно стати зі своєю палаткою, можно орендувати її тут, дуже тихо, гостинні господарі, дуже гарне подвір'я, можно замовити сніданок, чай, каву вранці зробили безкоштовно і то було ну дуже мило і одне з найважливішого - можно зупинятися з тваринами. Ми були з собачкою і все пройшло чудово. Також тут є чани і якщо б ми були не проїздом то точно замовили б. Однозначно рекомендую

Лілія
24 июля 2023 в 13:15

Усім задоволені! Приємні та уважні власники, красивий і затишний номер, гарне меню. Радимо завітати, не пошкодуєте

Анна
21 июля 2023 в 11:59

Дуже привітні госпораді. Класні апартаменти з сауною.
На вечерю заказали смажену домашню ковбаску - ну це вибух мозку. Токої смачної ковбаси я ще не їла.

Женя
19 июля 2023 в 2:57

Дякую за дуже гарні страви і приємні відношення до клієнтів закладу. Рекомедуем цей заклад.

Mic.
28 марта 2022 в 18:25

Дуже добре місце для відпочинку. У садибі на дворі є великий Чан на 8 осіб. Також надворі є монгал, кухня і бар. Є велика садова качеля та столик для відпочинку. В приміщенні є сауна з туалетом та душом. Є велика кімната з столом та телевізором. У приміщеннях та надворі чисто та охайно. Господарі дуже добрі люди. Рекомендую вам для відвідування.

Наталья
12 марта 2022 в 19:16

Дуже привітні господарі, дбають про те, щоб зробити ваш відпочинок якомога комфортнішим!
Чисто та охайно, хоч деякі деталі вже трохи зношені.
Класне місце для великих компаній і святкувань, на місці можна замовити страви.
Класно було б додати пару лежачків, щоб можна було розслабитися після сауни.

Саша
07 марта 2022 в 22:30

Дуже приємні та веселі господарі! Смачна їжа! На території є все необхідне для класного відпочинку! Обов’язково завітаємо знову?

Богдан
02 марта 2022 в 19:59

Дуже затишне та комфортне місце! Хазяї дійсно вкладають усю душу в свою роботу. А це і кухня і організація відпочинку. Ціни досить лояльні!

Оля
20 февраля 2022 в 8:05

Чудове місце, дуже приємні люди було враження ніби до рідні в гості завітали прийняли просто чудово️

Ніна
01 февраля 2022 в 7:05

Усім хто хоче відпочити і тілом і душею раджу Садибу Герасимових!
Чудова родина, яка для гостей робить не тільки усе можливе, але й ділиться своїм теплом.
Люблю вас! Ви найкращі!

Viktor
03 января 2022 в 12:29

Дуже гарне місце, дуже приємні господарі.
Коли людина щось робить із задоволенням, вона робить це добре. Так і тут. Господарі дуже захоплені своєю справою, і в них чудово виходить. За невеликі гроші вражаючий сервіс. Вода в чані замінюється на чисту після кожної компанії. Чиста новенька сауна на дровах. Брали на три години чан+сауну, залишились дуже-дуже задоволені. Лишились би і на 5, але треба було їхати. Є кімната зі столиком, де можна відпочити від термальних процедур. Є імпровізований мінібар, же пиво коштує як в магазині. Вай фай, кадка з холодною водою, віники для бані, прокатні рушники, навіть фотозона - все є.
Ще рекомендую спробувати смачний глінтвейн і домашні смажені варенички. Фоток робили мало, бо було не до них. Однозначно рекомендую завітати до садиби, залишитесь задоволені. Як би можна було поставити не 5, а 10 зірочок - то поставив би 10.

Philip
09 октября 2021 в 12:50

Здесь душевно и безопасно.
Очень приятные хозяева Вячеслав и Иванка.
Можно остановиться как в кемпинге, так и снять комнату. Есть WiFi, свежий воздух и нет шума города. Здесь можно заказать ужин и это будет вкусно. До Камянецкой крепости всего 5 мин на авто.

Valentyna
02 октября 2021 в 20:10

Нещодавно відвідали садибу Герасімових. У нас була дитяча група у кількості 19 чоловік. Нас дуже гостинно прийняли господарі, розмістили на своїй території, створили для нас всі необхідні умови. Велика Вам вдячність Славік і Іванка за привітність, щирість, доброту. Щастя вам і процвітання! Ви Молодці!

Саша
29 сентября 2021 в 2:55

Зупинилися у садибі Герасимових і не пошкодували! Дуже затишно, можна навіть сказати -по домашньому. Чудові, гостинні, щирі господарі. Вам запропонують все для вашого відпочинку: від кави латте до чану з вином Рекомендуємо! Господарям Герасімовим-процвітання і вдячних туристів!

Сергей
12 сентября 2021 в 5:42

Отдыхали здесь в своей палатке в середине августа. Машину можно припарковать возле ворот. Есть два номера но лучше узнавать заранее наличие мест. Есть удобный душ и туалет. Большой чан на 8 человек. Кухня, мангал и бар на улице в беседке. Можно заказать завтрак, обед и ужин, есть меню или можно кушать то что готовят на всех. Готовят очень вкусно) Проезд на машине через центр по платной дороге (10 грн), от старого замка минут 5. Но самое крутое это отличные хозяева. Веселые и очень приятные в общении люди) очень советую к посещению)

Юля
11 августа 2021 в 1:01

Спасибо большое за шикарный отдых) Иванка и Славик отличные, гостеприимные, замечательные хозяева) сделали наш девичник максимально комфортным, запоминающимся) сауна была просто шикарной, с высокой температурой) обязательно будем советовать всем, и сами не в последний раз)

Мар'яна
07 августа 2021 в 4:13

Святкували день народження. Дуже затишна атмосфера і привітні господарі. Кухня смачнюща. Сауна класна. Раджу!

Добавить отзыв