UAOTZYV.COM

Сад на Европейской

Адрес Хмельницький, вулиця Європейська, 16
Телефон +380 (98) 040-48-50
Часы работы 12:00-22:00
Сайт www.facebook.com/sad.na.yevropeyskoy
Рубрики Ресторан
Оценка 4.4 28 отзывов
Похожие компании в категории
Пивденна брама — Хмельницький, вулиця Житецького, 1/1
Моцарт — Хмельницький, Старокостянтинівське шосе, 26/2
СВ — Хмельницький, вулиця Свободи, 1A
Ресторация Шпигеля / Ресторація Шпігеля — Хмельницький, вулиця Володимирська, 63

Сад на Европейской отзывы

28
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Анна
03 июля 2023 в 15:33

Відвідали заклад вперше і були приємно вражені
Неймовірно вічливий персонал, приємна атмосфера та дуже смачна їжа
Рекомендую

Ляна
21 июня 2023 в 17:24

Неймовірні історії про які не можна мовчати.
Ресторан "Сад на Європейській" входить в 5-ку найдорожчих закладів Хмельницького. Ціни далеко НЕ демократичні, але оскільки рейтинг закладу високий, а відгуки хороші - вирішили ми відвідати цей ресторан. Забронювали столик в "оранжереї" за два дні до відвідування. В зазначений день відвідування зрозуміли, що не встигаємо на годину, яку бронювали, тому подзвонили попередити, що запізнюємось на 30 хвилин. Нам сказали, що це не проблема і нас чекають. Але через 10 хвилин передзвонили і сказали, що нашого бронювання немає. І не було. І чи взагалі ми впевнені, що вказали правильний день. Це був перший дзвіночок. Ми були голодні, а день при бронюванні вказали точно правильний, тому попросили якось вирішити питання. Через 15 хвилин нам передзвонили і сказали, що "шляхом хитрих маніпуляцій" адміністрація зможе організувати наше перебування в закладі. Прийшли. На вході нас зустріла адміністратор, ми ще не встигли привітатись, як нам зразу видали, що: "Столиків на вулиці немає". Сказано це було не надто привітно. Ми повідомили про бронювання. Адміністратор незадоволено запитала, коли ми бронювали столик і все таки провела нас за наш столик. Підійшов офіціант, видав меню. Перше, що кинулось в око, це невідповідність цін в меню в ресторані і цін в інстаграмі. А також відсутність деяких позицій. Про це ми повідомили адміністратора і питання швидко вирішили, завантаживши в інстаграм оновлене меню.
Замовили коктейлі (середня вартість коктейлю - 250 грн).
На вигляд - чудово. На смак - дно. Свій апероль я ще якось випила, а от подруга свій коктейль залишила практично повним. Він був надто гірким і мав неприємний післясмак.
Зі страв замовили якийсь салат (був смачним, але явно не коштував своїх грошей), телятина на ребрі з горохово-м'ятним п'юре (смак телятини - це просто телячий шашлик. Але якщо хороший, якісний шашлик ви зможете купити за 70-80 грн/100 грам, то тут страва коштує 150 грн/100 грам. Чи варте воно того? Ні разу. Горохово-м'ятне п'юре було не перетерте і постійно траплялись шкірочки від гороху. Це було не надто приємно), ну і коронна страва - "Велінгтон". Оскільки страви на яку я розраховувала не виявилось в меню (бо меню в соцмережах не оновлювали тривалий час), то замовила я цей злощасний Велінгтон. Чекала на нього трохи більше 40 хвилин. Ну то таке, я розумію, що потрібен час для запікання. Коли цю "красу" принесли, то захопленню не було меж. На вигляд чудово. І це враження зберігалось рівно до моменту, доки я це не попробувала. М'ясо було дико несмачне, гриби - погано нарізані і з дивним присмаком, але що найгірше - телятина явно була зіпсована. Я не знаю, скільки часу і як це м'ясо в них зберігалось, але це був треш. Думала, що я не об'єктивна і попросила подруг спробувати мою страву. Всі троє ми зійшлись на тому, що це несмачно і їжа відверто дуже неприємна на запах. Тепер розчаруванню не було меж. Прийти в заклад, отримати з порогу хамство, 40 хвилин чекати на страву, яка виявилась жахливою. Покликали офіціанта, віддали Велінгтон, сказали, що він зіпсований. Через кілька хвилин підійшла адміністратор, сказала, що дійсно з ним щось не так і припустила, що на кухні його погано промаринували. На мій погляд - вони просто маринували вже зіпсоване м'ясо, що взагалі неприпустимо.
Запитали, яку страву я хочу замість цієї. Єдине чого я хотіла - це пошвидше забратись з закладу, тому відмовилась від всього. В якості вибачення принесли найдешевший десерт з меню (на смак - ок), але змінити вражень це вже не могло.
Ми попросили рахунок і розраховуючись зрозуміли, що замість порції напою, який замовила подруга - нам порахували літр цього напою. Звернули увагу на помилку, офіціант пішов міняти рахунок. Принесли правильний рахунок, оплатили і пошвидше пішли.
Загальні враження - однозначно не рекомендую. Тут дійсно гарно. І це все, чим може похвалитись даний заклад. Їжа не варта своїх грошей, коктейлі жахливі, ставлення деякого персоналу обурливе. Після всього що відбулось - давати другий шанс однозначно не хочеться.

Игорь
20 февраля 2020 в 10:25

Дійсно частинка Європи в Хмельницькому: обслуговування фантастичне, готують дуже смачно, музика, внутрішня атмосфера. Все просто супер!

Сергей
13 февраля 2020 в 11:48

Кухня дуже вкусна, облуговування теж нормальне, але танцювати дуже мало місця для маштабних корпоративів.

Серге
31 января 2020 в 16:12

Праздновали новогодний корпоратив! Кухня просто волшебная! Очень вкусно и красиво! Новогодняя программа хорошая, только человека с гитарой слишком много и честно очень на любителя этот репертуар.

Денис
29 января 2020 в 0:23

Гарний заклад. Приємна атмосфера, привітний персонал, їстівні страви.
Не було Pepsi в нормальній кількісті ;- (

Александр
09 января 2020 в 9:32

Був у данному закладі декілька разів. Загалом, смачна кухня і привітний персонал. Особливо в закладі сподобалося влітку, коли здається, що ти дійсно обідаєш у справжньому саду, відчувається ніби якесь єднання з природою (без перебільшень, заклад назвали не просто так "садом" на Європейській). Свого часу порадив цей заклад другу, щоб він зробив пропозицію своїй дівчині (все пройшло добре) ), а також батькам - щоб гарно відсвяткувати "перлинне" весілля. В обох випадках ніхто не пожалкував. Сподіваюся мій відгук стане корисним для тих, хто шукає насправді пристойний заклад - Вам повинно сподобатися. А закладові "Сад на Європейскій" бажаю продовжувати в тому ж дусі.

Nazarenko
27 ноября 2019 в 22:10

Смачно і комфортно. Особливо люблю червоний борщ, який подається з грінками і намазкою з сала і часнику. Обслуговування на висоті. Але треба замовляти столик, адже місце дуже популярне.

Жанна
26 октября 2019 в 15:35

Хочу поделиться нашими впечатлениями о чудесно проведенном времени в ресторане"Сад на Европейской"
В августе месяце 2019г. Мы отмечали с друзьями наше с мужем 25 летие совмесной жизни. Что сказать?
Чудесный был выбор остановиться именно на этом ресторанчике!
Очень уютно, разнообразный интерьер, все очень гармонично. Молодые ребята, обслуживающий персонал очень приветливые, с улыбкой, всегда сразу реагировали на наши предложения или предпочтения. Каждое блюдо при подаче оглашалось, учитывали все нюансы, делали свою работу очень профессионально и красиво!
Блюда очень изысканные и вкусные по домашнему, разнообразие в ассортименте, сочетание продуктов идеальное. Сытно и необычно. Все наши гости отметили кухню с восторгом. Легкая и ненавязчивая музыка сопровождала наше прибывание, что создавало приятную атмосферу вечера. Администратор предложил превосходное меню и подсказал при их выборе различные професиональные тонкости, что не маловажно!
Написать отзыв и поблагодарить персонал ресторана за чудесное обслуживание большое удовольствие!)
Хотим пожелать Вам, здоровья крепкого, благодарных и щедрых гостей, развития и процветания на долгие годы в Вашем прекрасном и вкусном бизнесе!)
Сердечно благодарим!

Марина
15 октября 2019 в 23:02

Были проездом в Хмельницком и выбрали этот ресторанчик по отзывам и потому, что жили не далеко. Очень интересный интерьер, обслуживание норм, заказ ждали минут пятнадцать, еда - обычная, расположение не очень удачное.

Елена
28 сентября 2019 в 20:35

Заехали с друзьями пообедать по дороге в Киев и, были очень приятно удивленны: приятная атмосфера, уютный интерьер, приветливые официанты. Еда просто замечательная, даже банальный салат Цезарь был очень вкусный за счет курочки приготовленной на мангале. Обслуживание просто на высоте - минут через 10-15 вынесли салаты, пока их доели было готово основное. Буду всем рекомендовать это место и, если будет возможность, обязательно вернусь еще раз.

Ольга
25 сентября 2019 в 14:31

Смачна кухня, вічливий персонал. У приміщенні не дуже просторо в окремих місцчх, проте у залах на свіжому повітрі дуже гарно і просторо.

Наталия
10 сентября 2019 в 22:27

Стильне цікаве місце, декілька гарних залів, дизайн креативний, є жива музика. Меню різноманітне, все дуже смачно, офіціанти вишколені) все на рівні!

Игорь
28 августа 2019 в 19:32

Приємний інтер'єр, оригінальний. Смачні страви - окрема подяка повару. Обслуговування на хорошому рівні.

Саша
23 января 2019 в 14:09

Уютная, неповторимая атмосфера в саду, как будь-то и в центре города, но в то же время, и в сказке. Прекрасное меню, приветливый персонал, комфорт и релакс.

Маргарита
15 января 2019 в 0:23

Очень уютное место, вкусная кухня работает до 23-00).
Цены как для Хмельницкого выше среднего, но качество соответствует.
Рекомендую.
(На фото - цезарь и салат с говядиной, очень вкусные, стейки тоже очень достойные)

Дмитрий
09 января 2019 в 20:07

Вкусно, приятный интерьер, цены выше среднего. Хорошее обслуживание. На выходные места нужно бронировать, можно не найти свободных.

Юрий
05 января 2019 в 5:17

Здесь прекрасный сад во внутреннем дворике, хорошая кухня и подают вкусное бельгийское пиво+односолодовый виски!

Саша
28 декабря 2018 в 2:12

Прекрасное место. Особенно на улице! Виноград над головой, мебель со вкусом, тихо уютно. В помещении немного натянутая атмосфера, банкетного зала. Прекрасный официант Алина!

Олег
20 декабря 2018 в 14:39

13 ноября был в ресторане « Сад». Все очень понравилось: вкусно, уютно, обслуживание супер. Советую посетить!

Добавить отзыв