UAOTZYV.COM

Рыболовный магазин Фишхантер

Адрес Хмельницький, вулиця Зарічанська, 22/2
Телефон +380 (98) 457-79-77
Часы работы 08:00-20:00
Сайт fishunter.com.ua
Рубрики Магазин рыболовных снастей, Товары для спорта и туризма
Оценка 3.4 5 отзывов
Похожие компании в категории
Риболов експерт / Рыболов эксперт — Хмельницький, Кам'янецька вулиця, 72
Все Для Рибалки Озерна — Хмельницький, вулиця Залізняка, 4/2
Поплавок — Хмельницький, Львівське шосе, 16
Big Catch — Хмельницький, Rynok, Речовий

Рыболовный магазин Фишхантер отзывы

5
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Василь
21 февраля 2022 в 6:09

На превеликий жаль мушу змінити свій відгук та понизити оцінку!
У кінці грудня місяця 2021 року вирішив прикупити собі термос Трамп. Вибору не було у м. Хмельницький великого, Тай зателефонувавши в фішхантер по Зарічанській виявилось що 0.9 л є у наявності, на четвертий день користування термосом відлетіла кришка з пробки термоса та яке моє здивування було коли я побачив під кришкою у пробці пінопласт, звичайний пінопласт!
Поспілкувавшись з колегами однодумцями на риболовних та мисливських форумах та з власниками схожих магазинів які мають в продажі термоси Трамп прийшли до висновку
Підробка!
ОБЕРЕЖНО! ФІШХАНТЕР ПРОДАЄ ПІДРОБКУ!
ГАРАНТІЙНИЙ товар не підлягає гарантії!
Так що при покупці у фішхантер чогось фірмового та не дешевого Ви наткнетись на підробку. (фото додаю)

Have
28 мая 2021 в 23:24

Що можна сказати. Я в захваті. Незнаю як хлопчина зробив. Зайшов зробить ксерокопію, а вийшов зі спорядженням і поїхав на рибалку. 5 з 5

Сергей
04 марта 2020 в 0:36

Небольшой по площади, но очень грамотно заполнен товаром, есть хороший выбор приманок. Внутри чисто, светло, несмотря на то, что магазин расположен в полуподвальном помещении. Цены приемлемые. Продавец терпеливо всё объяснил, подсказал. Мне магазин понравился.

Дмитрий
08 октября 2019 в 4:29

Хороший магазин орієнтований виключно на рибака. Сподобався асортимент товарів які можна придбати. Якщо ви заядлий рибак то тут є де розбігтись. Ціни стандартні нічого особливого, з хорошого тут не потрібно бігати і шукати деякі снасті, бо їх не має. На мою думку тут є все що потрібно.

Сергей
23 сентября 2019 в 13:17

Продавці спілкуються зверхньо, вважають що вони дуже багато знають, а покупець задає їм питання відповідь на які має знати кожен. Якщо ти зайшов і береш у них тільки черв'як, то ти не той клієнт якому потрібно приділити увагу. Була ситуація коли біля каси стоїть черга з трьох покупців і в цей час приходить дівчина і запитує чи можна зробити ксерокопії документів, то продавець замість того щоб обслужити покупців які стоять в черзі, він залишає всі справи і починає робити ксерокопії тому що на них можна заробити "ліву копійку", не раджу даний магазин нікому.

Добавить отзыв