UAOTZYV.COM

Родинна ресторація Піч

Адрес Хмельницький, вулиця Свободи, 1а
Телефон +380 (67) 777-15-40
Часы работы 11:00-23:00
Рубрики Ресторан
Оценка 3.9 26 отзывов
Похожие компании в категории
Моцарт — Хмельницький, Старокостянтинівське шосе, 26/2
СВ — Хмельницький, вулиця Свободи, 1A
Ресторация Шпигеля / Ресторація Шпігеля — Хмельницький, вулиця Володимирська, 63
Фамилия — Хмельницький, Кам'янецька, 50

Родинна ресторація Піч отзывы

26
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Таня
23 марта 2022 в 20:34

Подобається цей заклад тим, що тут не пахне кухнею на весь зал, провітрюють приміщення. Піца тут смачна, можна з компанією приходити і відпочивати.

Женя
21 марта 2022 в 11:10

08.01. Юля забула принести ще один салат, коли нагадав, принесла, в загалі, не те що замовляв. В залі, від сили, столи чотири зайнято було, народу мало. Тарілки брудні стояли на столі з півгодини. Непривітний персонал: розплатився - ні "дякую", ні "заходьте ще", офіціантка просто втекла, як тільки проплата пройшла.

Андрей
19 декабря 2021 в 15:07

Ни о чем. Скучно, внутри как кашерная столовая. Пицца была с охотничьими колбасками, жаль только не почищенными от пленки. Бокалы прд вино грязные со следами чужой губной помады. Да и в целом еда не стоит ценника. За этот же чек можно отлично посидеть в Шпигеле например

Маргарита
07 декабря 2021 в 22:27

Тихе, атмосферне місце. Тут можна смачно поїсти, поспілкуватися, отримати купу позитивних емоцій. А для дітей чудовий майданчик поруч. Салат з грушею і сиром горгондзолою - супер!

Ирина
08 августа 2021 в 23:47

Очень понравилось. Быстро все приготовили (до 20 минут) и при этом очень вкусно. Порадовала сочная нежная пицца. Девушки-официантки любезные и внимательные. Процветания и хороших клиентов Вам!

Андрей
11 июля 2021 в 19:22

Як завжди дуже смачно. Затишно. Обслуговування приємне, готують швидко. Дуже подобаються лимонади та м'ясні страви. Рекомендую скуштувати пасту.

Влад
21 апреля 2020 в 14:48

Був неодноразово в "Пічі"
Загалом все сподобалось! Смачна кухня, приємний і привітний персонал, а найголовніше це піцца! Вона робить заклад одним з найкращих в Хмельницькому!
Раджу також скуштувати "тост з авокадо та лососем" неймовірно смачний і легкий на шлунок!
Тому якщо ви шукаєте де би перекусити!? Не вагаючись завітайте в "Піч"!
Ви не залишетесь байдужими до цього місця!

Андрій
24 марта 2020 в 1:21

Був вже не перший раз у вас, що я можу сказати ви котитесь на дно, понабирали молодих хлопців які не можуть нормально прийняти заказ, спочатку їх не докричишся, бо вони граються серветками на барі, потім вони ніби не чують вас, за тим коли приймають замовлення толком нічого не можуть пояснити! Це просто жах. Кухня загалом не погана, але піца останнім часом зіпсувалась, але я замітив що це як на яку зміну попадеш, так само і з баром у вас був просто шикарний лимонад щавель, останній раз коли я був мені подали його в малому стакані і коли я запитав хлопця, чи у них зменшились порції, він сказав це у нашого бармена нова подача, але ж об’єм там був менший, а гроші ви берете за той який був, і взагалі він був не солодкий і взагалі немав смаку, коли я підійшов на бар до хлопця і запитав чи ви взагалі коштуєте те що даєте він сказав так, але ж він не солодкий, на що той відповів це він такий має бути. Просто нема слів, можливо я б і подумав що так і є, але коштував його раніше, і це ще раз підтверджує що все залежить від зміни! Так доведіть це вже до толку. Так само офіціантів, мене завжди обслуговувала дівчина, не пам’ятаю як звати, але вона хоча б може щось запропонувати, знає меню і завжди говорить за знижки, а саме головне робить їх, бо хлопець ніколи не робить знижку поки не скажеш йому. Так що прошу взяти це до уваги, доведіть до толку персонал, щоб кожен з них знав меню і всі акції які відбуваються в закладі і головне говорили це відвідувачам. Дякую.

Юра
22 марта 2020 в 20:48

Все чудово, їжа смачна, затишна обстановка, а найголовніше кожного разу коли сюди приходжу, завжди відчуаю себе, як в колі друзів, як в себе в дома!

яфус
16 марта 2020 в 0:53

Цікаве місце з привітним персоналом. Смачна кухня (зокрема Гриль-салат з яловичиною, яка була соковитою). Демократичні ціни. Достатньо чисто. Рекомендую відвідати!

123
14 марта 2020 в 21:10

Уютное и привлекательное местоВежливый и внимательный персоналКухня как говорится«пальчики оближешь»

sl007
15 января 2020 в 15:53

Был много раз, обычно было более менее нормально. Пицца очень вкусная.
Предпослений раз ждал долго пиццу чтобы с собой забрать - около часа.
Думал что случайность, но сегодня ждал пиццу ровно 2 часа. Причем если бы не стоял у стойки и не справшивал раз в 10 минут, то ее и не начали бы делать.

Персонал постоянно не хотел вникать какой заказ я жду, спросил у парня у которого делал заказ и оплачивал - он попросил узнать у администратора. Администратор кормила "еще 10 минут" несколько раз, а затем только когда уже попросил отменить заказ если его еще не начали делать, то начала спрашивать что вообще я заказывал.
Затем еще ждал, так как из 4 пиц была только одна готова.

Короче говоря нет порядка, нет очереди, нет контроля и нет отвественного за организацию.

Персоналу реально как-будто нет дела к клиентам.
Больше туда ни ногой и всем буду советовать не ходить туда.

Дима
11 января 2020 в 19:14

Підсумок візиту до "ресторації":
1) піцу чекали понад 50 хв.
2) піца була ледь теплою
3) "фірмова" заявлена як така, яка має пармезан. Його не було.
4) "курка і гриби" - багато, курки майже немає і є хрящі.
5) ігнорування побажань клієнта, щодо зміни столику.

Дорого, довго, без смаку.

Ольга
07 января 2020 в 13:23

Супер ресторанчик! Кухня очень вкусная, пицца 4 сыра лучшая в городе! Цены тоже очень приятные!

Яна
30 декабря 2019 в 3:26

Поки дочекаешся офіціантів не хотілося ніякої піци. Ну вже пива можна и без очікування принести, щоб клиєнти не нудьгували. Потом просили посуд для води. Нічого окрім коли не було. Щоб вижити в нашому місті треба бути кращими, або чимось відрізнятися.

Сергей
26 декабря 2019 в 17:02

Ресторан супер! Дякую поварам все було смачно! Особливо порадувало обслуговування, дівчата які нас обслуговували, виконували свою справу на відмінно.
Місце розташування та тереторія дуже зручні до фонтану.
Але є один не великий недолік, який я думаю власники виправлять, це одна лише лавочка на тереторії перед входом.
Молодці, все на вищому рівні, так тримати

Владимир
19 декабря 2019 в 2:36

Обслуговування погане. Офіціантів потрібно весь час кликати. Коли ми замовили воду, то стакани під неї нам принесли аж через 20 хвилин, після того, як ми натякнули, що "з графінів буде не зручно пити".
По стравах. Замовили дві одинакові піци. Нам їх принесли різними розмірами (в меню тільки один розмір).
Під час попереднього замовлення, адміністратор не компетентна була в деяких питаннях. Або просто не хотіла пояснювати.

Був там перший і останній раз. Не рекомендую.

Віка
12 декабря 2019 в 12:12

Затишна атмосфера, обслуговування кухня дуже смачна та відносно приємні ціни. Замовляли цезар з морепродуктами — просто Дуже сподобалось це місце. Можливо повечеряла б тут ще.

Ярина
02 декабря 2019 в 13:06

Розташовані на першому поверсі. Місце охайне, зал чистий, завжди багато людей, але за рахунок малої кількості столів та стільців завжди можна знайти місце для себе. Обслуговують швидко. Доречний вибір страв і вони смачні. Так що завжди можна непогано і не дуже дорого попоїсти.

Микола
30 ноября 2019 в 1:56

Шикарное место, можно посидеть на летнике который под прикольнми лампочками, всегда отзывчивые официанти, выбор пива хоть и не большой но приятный и пиво свежее всегда, очень уютное место с непринужденной обстановкой, рекомендую посетить)

Добавить отзыв