UAOTZYV.COM

Ритуальные услуги Похоронный Дом Memento Mori

Адрес Хмельницький, вулиця Пілотська, 2Б
Телефон +380 (97) 570-75-75
Часы работы 00:00-24:00
Сайт memento-mori.com.ua
Рубрики Похоронное бюро, Кремация, Ритуальные услуги, Изготовитель памятников
Оценка 5 54 отзыва
Похожие компании в категории

Ритуальные услуги Похоронный Дом Memento Mori отзывы

54
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Ирина
11 сентября 2023 в 15:59

Щиро вдячна агентству за великий професіоналізм у наданні послуг! Щирі, чуйні, клієнторієнтовані! Надають якісні послуги «під ключ». Навіть після похорону прибрали на могилі і встановили огорожу. Дуже приємно, що на сьогоднішній день є така служба, яка повністю приймає на себе клопіт по організації похорону у тяжку хвилину життя. Особлива подяка Ані - надзвичайно ввічлива та тактовна, приємно було спілкуватися.

Женя
07 июля 2023 в 17:02

Очень благодарна всем работникам организации. Сделали свою работу на высоком уровне. Похоронили мою маму достойно. Очень нужная служба. Все вопросы решала с Ольгой. Ей отдельное спасибо. Удачи в вашем нелёгком, но таком нужном деле.

Людмила
28 июня 2023 в 7:54

Дуже вдячна всім працівникам організації. Зробили свою роботу на найвищому рівні. Поховали мою маму гідно. Дуже необхідна служба. Усі питання вирішувала з Ольгою. Їй окреме спасибі. Удачі у вашій нелегкій, але такій потрібній справі.

Анна
13 августа 2022 в 20:30

Настоящие профессионалы своего дела!
Все сделают чётко, на любой вкус и кошелёк.
Спасибо большое, что забираете на себя все организационные вопросы!

Jane
29 июля 2022 в 4:36

Велике дякуємо службі за бездоганну організацію в тяжкий для родини час, за людяність. Поховання було за містом у важкі погодні умови.

Людмила
12 августа 2021 в 22:07

Сьогодні, 28.06.2021р ми провели в останню путь нашого друга і колегу, чудову людину з чуйним золотим серцем. Щиро дякуємо Похоронному дому"Memento Mori" за допомогу і підтримку у цій непоправній життєвій ситуації. Працівниками агентства все було продумано та виконано ідеально, до найменших дрібниць. З особливим почуттям ми спостерігали, як трепетно працівники "Memento mori" ставляться до невтішних стареньких батьків покійного, як дбайливо прикривають їх від сонця парасольками! Ми щиро вдячні за те, що в ці важкі хвилини поруч з нами були професіонали своєї справи! Особлива подяка адміністратору агенства Анні за надзвичайне терпіння, розуміння та людяність!

Ирина
06 мая 2021 в 11:10

Велика подяка ритуальній службі "Memento mori"
за організацію і проведення похорон рідної людини. Особлива подяка ритуальному агенту Анні, компетентність, чуйність, організованість якої викликає повагу. Важливо, що у цей не простий момент для нас, нам намагались допомогти, розказати, пояснити та організувати, а "Не Заробити". Спасибі Вам за допомогу, чуйність, доброзичливість. Також щира вдячність за проведення самого процесу поховання висловлюємо агенту Ігору, який чітко, організовано, компетентно виконав виїзну церемонію прощання та сам процес поховання. Дякуємо, що організували та допомогли достойно провести рідну людину в останню путь.

Наталия
26 марта 2021 в 12:00

20.12.20 в Бельгії помер мій тато. Шок, біль, розпач, Що робити? Як забрати тіло? Це ж дуже дорого? Де брати гроші такі? Куди бігти? А бігти ти не можеш, навіть ходити, бо біль нестерпна! Це ж твій папочка, твій рідненький, люблячий, найкращий! Як тепер жити без нього? Без його голосу? Жартів? Підтримки? Як жити? Тільки молитва мене підняла, я просила Господа щоб дав мені сил і допоміг мені перевезти батька додому. Сталося чудо і поступив дзвінок від Дениса, який сказав, що мені допоможуть і запевнив, що все буде добре. Попри пандемію, новорічних свят їм вдалося привезти папу 31.12 вночі і підготувати до поховання. В село підготовленого батька привезли 31.12 в 11.00 так як я просила, щоб встигнути тата поховати до Нового року. Це теж чудо! Немає слів! Тільки слова подяки, Миколі, Денису, Максиму і Денису водіям, дівчатам, які допомагали підібрати ритуальні атрибути. Ви неймовірні, найкращі, справжні! Дякуємо від всієї нашої сім’ї, священника, від односельців, які любили батька. Господнього благословіння Вам та Вашим родинам! Залишайтесь такими! В наш час, Ви особливі! Я завжди буду дякувати Богові за Вас! ️️️

Ольга
22 февраля 2021 в 3:18

Выражаем огромную благодарность всем сотрудникам агенства за профессионализм в работе, оперативность и своевременную помощь в решении вопросов по организации похорон нашего родного человека.
Услуги оказанны качественно и четко по времени.
Спасибо вам большое.

Светлана
14 августа 2020 в 23:02

Хочется сказати велике спасибі вашій рітуальній службі. Смерть близької людини дається не легко, і займатися всіма приготуваннями, до сумного прощання теж не легко. Спасибі, що так допомагаєте своїм клієнтам практично у всьому. У вас працюють дуже приємні і чуйні люди. Momento mori - найкраща рітуальна служба. Спасибі вам за те що ви робите.

Николай
14 августа 2020 в 17:12

Нещодавно в нашій родині відбулася сумна подія. Ми звернулися в ритуальне агентство Memento mori. Хочу подякувати за добру організацію похорону іза обслуговування на вищому рівні. В такий момент не хочется вирішувати питання зв'язані з похоронами, дякуємо вам за вашу роботу!

Ирина
12 августа 2020 в 15:20

В організації працют чуйні співробітники. Нас вислухали і пообіцяли допомогти по максимуму. Всю організацію взяли на себе, нам багато чого роз'яснили. Хочемо вам подякувати за допомогу та якісну роботу.

Денис
10 августа 2020 в 1:14

Профессионалы своего дела! На эту фирму действительно можно положиться в трудную минуту. Все детали продумывают до мелочей, помогли с документами. Водители и работники фирмы всегда опрятны, действительно чувствуется опыт и профессионализм.
В большом горе это надежная опора!

Похоронний
25 июля 2020 в 23:55

Дякую Вам за співпрацю та допомогу нашим громадянам, дякуємо що допомагаєте з оформленням документів та вчасно здійснюєте транспортуванням померлих громадян

Елена
21 июля 2020 в 6:40

Примите слова благодарности, за помощь в трудную минуту. Когда мы переживали потерю родного человека, нашей мамы, ребята из вашего агентства Сергей и Денис очень помогли в организации похорон и проведении поминок. Все организовали и учли все мелочи, о которых мы, в тот момент, даже и не подумали бы.

Константин
19 июля 2020 в 12:40

Я к вам пришел, когда умер мой папа и нужно было покупать все необходимое для захоронения. Но так как я практически не знал с чего нужно начинать я по совету друга обратился в ваше агентство. И был поражен тем, что у вас там много нужной похоронной атрибутики. И я тогда у вас не только купил все необходимое больше никуда не бегая, но и вы мне даже помогли с самими похоронами организовав поминальный обед. И очень замечательно, что вы все-таки есть.

Кристина
16 июля 2020 в 6:36

Memento mori, благодарим за помощь, оказанную в организации и проведении похорон нашей бабушки, все прошло без неожиданностей. Бабушка так и хотела. Мы выполнили ее последнюю волю, а вы нам в этом помогли и с местом на кладбище, и с оформлением документов, отдельное спасибо Ане и Константину.

Елена
15 июля 2020 в 3:20

Хорошо, что есть такое агентство в которое можно всегда обратится в трудную минуту за помощью. И вы всегда примите некому не отказывая. Всегда выслушаете и поможете по мере возможностей, так вот и со мной. Я к вам пришла год назад, когда погиб мой любимый брат, и вы выслушав меня взялись все организовывать. И вот теперь прошло время, мое горе немного утихло. И я хочу вам сказать огромное спасибо за человечность, понимание и саму организацию похорон.

Татьяна
09 июля 2020 в 9:55

Я всегда стараюсь обходить все ритуальные агентства стороной, и думала, что никогда в них не обращусь. Но судьба распорядилась по своему забрав у меня мою маму. И когда ее не стало я обратилась в агентство Memento mori. И мне очень повезло, так как там работают замечательные люди, которые понимают практически все без слов. Мне помогли с похоронами и оформлением всех нужных для этого бумаг. И я довольна тем, что обратилась именно к вам.

S Sa
29 июня 2020 в 19:48

Вирішила написати відгук тому, що позитивно вражена, як працює міська Ритуальна Служба Memento more. Ніколи не знаєш, як життя напише сценарій. Коли мені потрібна була допомога у важкий для всіх нас час, ми прийшли з проханням організувати похорон. Як б не було важко в той час але це потрібно було. Перше, хто нас зустрів це менеджер Анна, як вона все по людяному пояснила, розповіла, порекомендувала і взагалі зробила все за нас. Ми думати не могли. Друге, коли хлопці зі служби приїхали їхня допомога була у всьому, нам не потрібно було нічого організовувати, чи говорити. Вони знали все, як по традиціям потрібно вчинити. Третє, їхня форма одягу не зливається з іншими людьми, бо коли приходять в цей день дуже багато людей ти плутаєшся хто є хто. Їх видно одразу. Четверте, катафалк теж грає не останню роль, тому що самі розумієте повага до померлих дуже велика, і хочеться в осатаній для них шлях зробити все як найкраще, як би це не звучало, але це правда. Це величезна допомога. Я дуже вдячна за вашу працю. Ви навіть не уявляєте, як сильно ви потрібні. Дякую.

Добавить отзыв