UAOTZYV.COM

Ритуальна Служба Мілінських / Олег Мілінський - Міжнародні перевезення померлих

Адрес Хмельницька обл., Хмельницький
Телефон +380 (96) 906-55-77
Часы работы 00:00-24:00
Сайт milinskiy.com
Рубрики Похоронное бюро
Оценка 5 8 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Похожие компании в категории
Ритуальные услуги Похоронный Дом Memento Mori — Хмельницький, вулиця Пілотська, 2Б
Ритуал + Ритуальна служба — Хмельницький, вулиця Толстого, 5б
СКП Хмельницька міська ритуальна служба — Хмельницький, вулиця Толстого, 5а

Ритуальна Служба Мілінських / Олег Мілінський - Міжнародні перевезення померлих отзывы

8
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Николай
27 сентября 2020 в 16:06

Хочу виразити подяку компанії Funeralia, особисто Мілінським Олегу та Ігорю, за високий професіоналізм у їх нелегкій праці. Рекомендую дану компанію. Це надійна ритуальна служба. Дякую.

Валентин
10 сентября 2020 в 19:50

Велике спасибі цим людям які виконують таку нелегку роботу. Це професіонали у своєму ділі. Пишу цей коментар через два місяці після трагічної загибелі мого вітчима, якого фірма Funeralia переправляли із Чеської республіки. Також велике спасибі п. Олегу зате що влюбу хвилину та налюбе запитання мав відповідь та пораду.

Антон
02 сентября 2020 в 12:42

Хочу висловити велику подяку фірмі Funeralia за високий професіоналізм у Вашій нелегкій праці, які допомогли у перевезенні тіла мого чоловіка з Польщі на Україну та оформленні всих необхідних для цього документів. Все зробили дуже швидко, з розумінням ставилися до всих дрібниць процесу перевезення, надавали відповіді на всі запитання. Всі хлопці дуже ввічливі, чуйні та надійні.

Лена
31 августа 2020 в 21:54

Спасибо огромное за помощь, за то как быстро ребята работают, очень хорошая компания, спасибо вам огромное за вашу помощь и понимание!

Арина
19 августа 2020 в 9:19

Щиро дякуєм Вам за перевезення тіла мами з Греції в Україну. Не зважаючи на важкі умови внаслідок карантину та закриття кордонів, ваша робота була професійною, якісною та швидкою. Завдяки Вам мама тепер спочиває в рідній землі. Нехай Вам Бог допомагає у вашій нелегкій справі!

Boва
18 августа 2020 в 19:27

Велика подяка Олегу Мілінському за розуміння і за якісну роботу в перевезенні тіла мого брата. Вся наша родина вам дуже вдячна за швидку роботу.

Игорь
05 августа 2020 в 7:41

Обращался в похоронное бюро Фунералиа Олега Милинского, когда нужно было перевезти тело брата с Польши домой в Хаьков. Помогли не только с перевозкой, а и со всеми документами. Что нужны были.

Елена
25 октября 2018 в 4:03

Ритуальна служба Мілінських. В найважчі хвилину життя допомогли поховати брата. Професійно і з повагою. Дякую.

Добавить отзыв