UAOTZYV.COM

Районная больница

Адрес Хмельницька обл., Старокостянтинів
Телефон +380 (3854) 3-22-76
Часы работы 00:00-24:00
Рубрики Больница
Оценка 2 4 отзыва
Районна лікарня
Ближайшие филиалы компании
Похожие компании в категории
Амбулаторія загальної практики сімейної медицини — Старокостянтинів, ул. Софийская, 21
Староконстантиновский военный госпиталь — Старокостянтинів, вулиця Героїв Крут, 8. М

Районная больница отзывы

4
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Олександр
21 декабря 2021 в 4:48

Красиві оновлені корпуса, велика територія, паркова зона. Поруч, та на самій території, багато аптек)

Заблудшая
21 июля 2021 в 14:43

Пришел делать УЗИ было сказано всё делается по записи но заплативши 50 гривен сталось чудо пропала запись на обследование и меня приняли без записи. Районная больница это учреждение где без денег в твою сторону никто не посмотрит. Вот вам и Европа.

ВСЕ
07 июня 2021 в 7:36

Лікарів як завжди не знайдеш. Вже 9 година, кабінет закритий. До європи нам далеко. Лікують хворобу за 3 дні до смерті якто кажуть

Popeye
09 марта 2018 в 11:14

Більшість постройок тут, це будівлі віком радянського союзу, за епоху якого вони зводились, стан аналочний часу, не зважаючи на заміну вікон та утеплення стін фасадів корпусів.

Всередині досить "мрачно", попадати до лікарні нікому не побажаєш, майже всі персонали і лікарі не відхилять вдячність на яку більшість з них самі і зауважує, це вас обнадіює на краще обслуговування, хоча це примарне уявлення, придбати належну увагу для себе зі сторони лікарів і медсестер та іншого персоналу що обслуговує.

Якщо попали в чергу, можна там не одну годину прочекати прийому (тому беріть з собою завчасно пляшечку з водою та щось перекусити). Лікарі виписують ліки не завжди враховуючи достатки людей що прийшли на прийом, більшості відомо що аптеки, які там наставленні по території та всередині, як гриби після дощу, мають зиск і домовленності між лікарями, тому просіть фармацевтів про вітчизняний аналог лік що вам виписав лікар, це вони не дуже полюбляють, але ще можуть запропонувати, як ні, звертайтесь в іншу аптеку.

Можливо є і виключення з персоналу лікарні, але це одиниці.

Місць для парковки досить мало, а місць для очікування на території чи поруч, нема зовсім, нема жодного кафе.

Добавить отзыв