UAOTZYV.COM

RAFINAD отзывы

Адрес Шепетівка, вулиця Героїв Чорнобиля, 2А
Телефон +380 (97) 189-16-64
Часы работы 10:00-23:00
Рубрики Кафе
Оценка 4.3 15 отзывов
Похожие компании в категории
Мамин хліб — Шепетівка, просп. Миру, 29А
Глорія / Глория — Шепетівка, вулиця Судилківська, 7А
Берізка / Березка — Шепетівка, вулиця Степана Бандери, 56
Зустріч — Шепетівка, вулиця Лермонтова, 2А

Кафе RAFINAD отзывы

15
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Надія
07 марта 2024 в 20:32

Дуже смачна їжа!
Ввічливі і привітні офіціанти.
І кава. Найсмачніша, яку я пила за останні два роки

Наталья
11 сентября 2023 в 3:30

Святкували день народження у ресторані, сподобалось, гарне місце, атмосфера, смачна їжа, персонал. А от у кафе були декілька разів, навпаки, замовляли каву і сік (хотіли піцу дітям але не було готове тісто), каву принесли через хвилин двадцять, а сік забули, коли ми нагадали його донесли ще через хвилин п'ятнадцять, хоч людей було не багато. Другий раз вийшло те саме кава готувалася у Бразилії. Ще раз були на дні народження у знайомих страви були смачні, але картопля сира, хоч і подавалась з затримкою, і все це було замовлене на перед, в мене відчуття що кафе і ресторан має різних власників.

Артур
03 августа 2023 в 19:54

Дуже круте місце! Всюди чисто і охайно. Страви смачні, чудова кухня і надзвичайна кава)
Якщо буду ще раз проїздом, обов'язково зайду. Дякую

Александр
09 июля 2023 в 3:28

Відпочивали із сім'єю, неймовірно сподобалось! Чудова атмосфера, обслуговування на вищому рівні і найсмачніша кухня! Велике дякую керівництву за його персонал і наш чудовий відпочинок)!

Виктор
02 июля 2023 в 21:10

Святкував День Народження! Все супер! Смачні страви! Цікава та креативна подача! Відмінне обслуговування! Всім рекомендую!

Marija
02 июня 2023 в 2:21

Святкувала День народження все було класно чудова атмосфера, дуже смачна кухня) Але на жаль при розрахунку стався інцидент давала завдаток дві тисячі гривень в присутності двох людей но не сфотографувала а офіціант написав одну тисячу коли попросили щоб подивитися на камерах сказали що це не можливо потім почали пропонувати компенсувати цю тисячу за рахунок того, що маленька дитина розлила воду на диван і ми повинні розрахуватись за хімчистку) Будьте обережні якщо даєте завдаток то фотографуйте щоб не портити собі настрій

Влад
12 мая 2022 в 15:21

Неплохой, просторный ресторанчик, отлично подходит для днюх, да и вообще в целом банкетов. Приятный светлый зал, с огромной световой герляндой под потолком, которая создаёт приятный уют за счёт своего свечения. Музыка в живую, довольно таки громкая, чтоб не обращать внимания на узюзюканных танцоров) Еда, блюда вкусные.

Grigusz
02 марта 2022 в 10:46

Хотіли покурити кальян, нам відмовили бо у персоналу було своє свято типу корпоративу. В такому випадку краще щоб було б просто зачинено, бо відчуття відмови було дуже не приємне: (
Нам сказали приходьте завтра, а ми з друзями приїжджаємо один раз на рік і завтра нам не підходило вже

Женя
04 января 2022 в 23:28

Нарешті в нашому місті з’явилося місце де можна покурити класний кальян. Дуже сподобалось, чистенько, персонал - професіонали. Чудовий ресторан - кафе де можна щось відсвяткувати і просто попити кави рекомендую

Марина
09 декабря 2021 в 8:16

Чудове місце. Прекрасне розташування, достатньо місця для парковки. Все нове і видно що доглядається. Простора зала гарні меблі та інтер'єр, навіть декілька великих компаній себе комфортно почуватимуть. На вході гардероб з приємною дівчиною. Кухня на висоті і вище всяких похвал! Ми з іншого міста, в Шепетівці були на святкуванні події у родичів, і усе дуже сподобалось. Окремо про страви які великими порціями і мега смачно, ніякого лишнього жиру і солі я в захваті! Найкращі рекомендації і багато гостей!

Наталия
05 декабря 2021 в 5:22

Обстановка хорошая, много места, свежий ремонт, хорошая качественная мебель.
При заказе меню почти ничего нет. Из 5 - 6 видов салата было только 2 (тёплый салат - в котором подали виноград с косточкой ; и салат итальянский). Из бифштексов был только свенина, но правда вкусный!
Кола только 0,5!
Из спитрного (что есть в перечне) что выберами мужчины (хотели виски или коньяк) оказалось что есть только один вид коньяка 3 дешовенького качества. На вопрос можем ли мы зайти в магазин Гарант (который принадлежит одним и тем же владельцам) и выбрать то спиртное которое хотим хорошего качества сказали НЕТ! Только при заказе от 1000 грн. Когда спросили на сколько приблезительно мы заказали нам дали ответ, что вы узнаете после приготовления меню. Как оказалось, что без спиртного мы заказали меню на 1500 грн.
Официант улыбается, приятный но не компетентный в вопросах.
Кофе хорошое и вкусное!
Буду заходить только на кофе!
К сожалению я немного розачерована, ожидала большего.

Дмитрий
09 ноября 2021 в 3:46

Гарне кафе оформлене в сучасному стилі модерн. Вишукана і смачна кухня, приємна музика і гарний персонал. Гарно провів час рекомендую.

Игорь
10 октября 2021 в 20:09

Дуже смачно! Гарне обслуговування. Чистенько, сучасний інтер'єр. Буду ще у Шепетівці, обов'язково зайду)

Jullianna
28 сентября 2021 в 3:49

Очень понравилось отдыхать тут. Вкусная еда, вежливые официантки, живая музыка. Очень много места! Свежий красивый ремонт. Остались довольны!

Алeся
27 июля 2021 в 10:00

Дуже тихе, спокійне місце для відпочинку, затишно, дуже смачні страви, коктейлі, кальяни димні, привітний персонал, із задоволенням хочеться знову відвідати цей заклад, рекомендую)

Добавить отзыв