UAOTZYV.COM

ПРОФІМЕД Приватна поліклініка

Адрес Хмельницький, вулиця Володимирська, 66
Телефон +380 (97) 130-49-99
Часы работы
понедельник08:00-20:00
вторник08:00-20:00
среда08:00-20:00
четверг08:00-20:00
пятница08:00-20:00
суббота09:00-15:00
воскресенье09:00-12:00
Сайт profimed.com.ua
Рубрики Медицинский центр, Семейный врач, Медицинская клиника, Хирургический центр, Поликлиника
Оценка 3.6 40 отзывов
Похожие компании в категории
МЕДИЛОР — Хмельницький, Кам'янецька вулиця, 78
Медпрактика здоровья — Хмельницький, Кам'янецька вулиця, 63
Медичний Центр Оксфорд Медікал Хмельницький — Хмельницький, вулиця Подільська, 93/1
ПРИЗМА ОН, МЕД. ЦЕНТР — Хмельницький, вулиця Панаса Мирного, 1/2

ПРОФІМЕД Приватна поліклініка отзывы

40
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
пользователь
18 мая 2024 в 20:04

Вперше стався негативний досвід з клінікою. Зазвичай відвідуємо з дитиною на Озерній, але цього разу я потрапила по направленню в центр на Володимирську до лора Крижанівська, консультація була адекватна, але що відбувалося далі… Мені призначили крапельницю та антибіотик одразу, так я і не дочекалась вартість від адміністрації та мене забрали, зробили пробу яка мене насторожила, медсестра сказала, що ніби ок. На відповідь як я себе буду почувати і чи зможу я сісти за кермо сказала «не знаю» така відповідь мене не влаштувала і я від неї почула наступне «це не проблеми, а ось в мене в сімʼї проблеми…» добре робіть крапельцю подумала я. На рецепції повний хаос, вони не розуміли, що і коли я маю робити, чи то крапельці чи то уколи, так як я мала ходити на ведення препарату на озерній на що вони не знали чи брати з собою ліки і що потрібно, навіть забули дати заключення від лікаря за яким я вчасно повернулась. І виявилось, що ліків на озерній немає і треба рецепт. Витратила я час і кошти приходжу і медсестри не знають жодної інформації на озерній, які були проби, куди вести антибіотики, на якій основі і так далі. Вже 3 проби за день і відмовляються на мою реакцію водити препарат і кажуть добре що ви не придбали весь курс, а лише уп. Кажуть що треба змінювати лікування і дають препарат щоб зупинити дію бо наслідки як вони пояснили можуть бути різні (

Оля
14 декабря 2023 в 1:18

Щиро дякуємо дитячому дерматологу Попелюшко Олександрі за вірний і своєчасно поставлений діагноз, а також за вибір ефективного лікування нашій дитині. Бажаємо Олександрі міцного здоров'я. Вона супер спеціаліст!

Олег
13 декабря 2023 в 0:00

Без проблем записався на прийом до ЛОРу, отримав грамотну і розгорнуту консультацію, лікар не тільки призначила лікування, але і доступно пояснила, що і для чого робиться. Дівчата на ресепшені ввічливі і привітні, медсестри-майстри своєї справи.)

Оксана
12 декабря 2023 в 3:28

Узі роблять нормально! Але лікар уролог, зіпсував все моє враження про цю клініку! Лікар хамить і взагалі не чує, що йому говорять! Його не цікавить проблема з якою прийшов! Зверхній і грубий тип.

Анна
03 декабря 2023 в 1:59

Щаслива, що обрала саме Вас!
Професіонали своєї справи!
Привітний персонал.
Відчувала себе, як вдома
Окрема, щира подяка, Василенку Дмитру Миколайовичу!
Найкращі!

Леонид
27 октября 2023 в 13:47

Абсолютно непрофесійний підхід до клієнтів! Телефонуючи на рецепцію, будьте готові до того, що вас введуть в оману щодо послуги, яку ви бажаєте отримати. Адміністратори просто не володіють інформацією про те, які медичні маніпуляції можуть виконати в їх медцентрі! Я звернувся за конкретною медпослугою, на рецепції пояснили, що таку послугу лікар надасть лише після огляду й консультації, а коли наступного дня я прийшов до медцентра, з'ясувалося що необхідну мені послугу лікарі Центра взагалі не надають! І при цьому з мене стали вимагати оплату візиту до них в сумі 450гривень, бо ж вони мене записали на прийом! Замість цього я запропонував викликати до медцентру поліцію, бо вимагати гроші за ненадані послуги є протиправним! На цьому їх вимоги швидко припинилися.
В залишку я, як клієнт, не отримав медичної допомоги, зате отримав: згаяний час, зіпсований настрій, стресову ситуацію та погіршення самопочуття в зв'язку з тим, що лікування було почате на два пізніше. Так що перед тим, як звертатися до цього медзакладу, рекомендуєтся сто разів зважити всі "за" та "проти"!

Инна
25 октября 2023 в 7:52

Була на прийомі у лікаря-лора Савчук О. Молодий, але компетентний лікар. Все доступно пояснила. Приємна у спілкуванні. Дякую.

Юрій
24 сентября 2023 в 2:07

Сучасна клініка, висококваліфіковані спеціалісти, висока якість обслуговування, сприятлива атмосфера для одужання, особливий підхід до кожного пацієнта, особливо до учасника бойових дій.
Щиро вдячний за відмінно проведені консультації, обстеження, підготовку та хірургічне втручання з наступною реабілітацією.

Test
04 сентября 2023 в 19:11

Персонал на рецепції не організований, записатись не можливо ні через форму на сайті, ні по телефону. Неодноразово були випадки коли приходив по запису, а мені повідомляли, що я не записаний, хоча підтвердження приходили на почту.
Найбільше обурив абсолютно не компетентний гінеколог, який назначав аналізи та лікування дружині від фанаря. Доприміру:
- здати прогестерон не пересвідчившись у тому, чи була овуляція;
- назначення протизаплідних не пересвідчившись, чи вони не протипоказані людині, апелюючи це тим, що ніби на їх відміні буде простіше завагітніти.
- назначення схеми прийому прогестерону 16-25дц (будь-який висококваліфікований лікар гінеколог скаже вам що ця схема абсолютно не підходить для жінок з не регулярним мц).
- при стимуляції овуляції не було контролю над ростом фолікулів, як результат потім місяцями лікували кісти.

Загалом враження жахливі. Сподобався лише узист - Рубас - послідовний та висококваліфікований спеціаліст. Можливо там ще є хороші спеціалісти, але нам нажаль не пощастило.

Людмила
30 августа 2023 в 14:49

Проходила сьогодні відеоезофагогастродуоденоскопію, задоволена роботою адміністраторів, та командою медичного персоналу. Робила садацію все пройшло гарно.
Дякую Шаповаленко Людмила.

Женя
21 июля 2023 в 6:40

Були на прийомi у лiкаря Левчук Богдана Александровича чудовий спецiалiст гарне вiдношення щиро дякую всьому персоналу

Олександр
13 июля 2023 в 20:25

Був на профілактичній діагностиці. Клініка сучасна, працівники професіонали своєї справи. Окремо дякую, лікарю- ендоскопісту Богдану, за якісну діагностику, та чуйні поради.

Александр
10 июля 2023 в 21:14

Був на ендоскопічній діагностичній процедурі із седацією. Седація пройшла добре: швидко заснув і та прокинувся, діагностика пройшла непомітно (є з чим порівняти). Дякую за професійне обслуговування.

Фамас
03 июня 2023 в 22:41

Щиро дякую за чудовий сервіс, привітний персонал, високу якість обстеження. Все до дрібниць продумано. Особливу подяку хочу висловити вашим адміністраторам. Ви круті!

Люда
09 апреля 2022 в 4:54

Профімед - це найкраща клініка, яку можу рекомендувати без сумніву! Тут усе продумано до найменшого, дуже приємне ставлення до пацієнтів. Величезне дякую хочу сказати Лазюк Ользі Володимирівні! Це найкращий врач, завжди на зв’язку, дякую за Ваш професіоналізм, доброту і розуміння!

Николай
06 апреля 2022 в 4:13

Современная клиника высокого уровня! Очень приятные люди на ресепшене, грамотные специалисты врачи, чистенько, как в операционной. Класс!
На консультацию ходил к Вдовиченко Дмитрию Ивановичу. Профессионал своего дела. В этой же клинике сдал все необходимые анализы, был на УЗИ. В кабинете УЗИ так-же получил толковую диагностику.
Итог: в кратчайшие сроки получил консультацию в полной мере с дальнейшими директивами к лечению. Огромное спасибо, вы лучшие!

Женя
25 января 2022 в 7:09

Хороше обслуговування відношення до людей. Лікарі кращі з кращих, особливо відзначити лікара гастроентеролога Кузьмак Людмила Петрівна, щастя здоров'я їй хороший лікар. Ціни завищені, треба попереджувати людей що по чому, які ціни на їхні послуги, за перший прийом чек був на одну суму а заплатив трохи більше це стосується адміністратора, білої. Скоро за вхід мабуть будуть брати гроші.

Client
03 января 2022 в 15:48

Сьогодні відвідав клініку Профімед, чудовий персонал, дівчатка на рецепції ввічливі, привітні. Дякую лікарю Корсун О. В за професійний підхід, та допомогу. Рекомендую всім!

Яна
03 декабря 2021 в 22:23

Це просто найкраща клініка, яку я можу рекомендувати усім без сумніву
Дуже приємне ставлення до пацієнтів, а головне висока якість надання допомоги.
Окреме дякую хочу виразити Лазюк Ользі Володимирівні, вона лікар від Бога завжди вчасно надасть медичну допомогу та вислухає, завжди на зв’язку, завжди з розумінням відноситься бо будь яких болячок і головне, її лікування допомагає і виліковує

Ольга
24 августа 2021 в 19:40

Здоров'я пацієнтів в цій клініці ставлять на останнє місце, тільки гроші цікаві лікарям цієї клініки. Однозначно не рекомендую зі свого невдалого досвіду!

Добавить отзыв