UAOTZYV.COM

PRALINE отзывы

Адрес Хмельницький, вулиця Залізняка
Часы работы 08:00-22:00
Рубрики Кофейня
Оценка 3.1 17 отзывов
Похожие компании в категории
Середмістя (Seredmistya) — Хмельницький, вулиця Проскурівського Підпілля, 77
Кава та цукерки — Хмельницький, вулиця Проскурівська, 60
Cozy Window — Хмельницький, вулиця Соборна, 26
Крендель — Хмельницький, 8/4, вулиця Зарічанська

Кофейня PRALINE отзывы

17
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Ольчик
31 января 2024 в 18:03

Жахливе обслуговування! Хамовиті баристи. Замовляла торт і отримала на ньому ось такі написи. Просто жах! Це не рівень кондитерської!

Екатерина
20 января 2024 в 14:36

Я так розумію що погані відгуки видаляють, тому що писала відгук його немає вже. Нічого не змінилось абсолютно жахливий персонал, не смачне та не свіже. Як не будь. Виграє лише розташуванням з гарним ремонтом. Все. Більше нічого, жахлива їжа, кава, холодні напої. Коли зміниться керівництво, яке буде зацікавлене в хорошому обслуговуванні та клієнтах. Кожного разу заходжу через проміжок часу і все чекаю змін, але знову нічого. Шкода, що власники не читають відгуки, з часом, так засруть це місце, що людей не буде і вас вже не врятує гарна картинка та розташування.

Лера
17 августа 2023 в 11:02

Проходила стажування в даному закладі. Що можу сказати, це найгірше ставлення до мене яке я тільки бачила.
Приймала мене старша бариста (не пам'ятаю її ім'я)
На знайомстві ніхто не знайомився та навіть не питали як мене звати. Перший день стажування був в мене 6 годин, бариста Юлія зовсім не має привітності та поваги до людей, вилила на мене сік та ніякого вибачення я не почула, не дивлячись на те що їй 17 років та я старше за неї на 5 років, ніякої поваги та нормального ставлення я не побачила.
Я бариста з досвідом роботи, але на стажуванні мене не вчили тільки командним голосом казали шо робити, а якщо я не розуміла та перепитувала то вони закатували очі, ніби я тупа.
На другий день я пришла ввечорі, з перших хвилин почалась дуже дивна поведінка дівчат, по різному казали мені інформацію та що робити, постійно нагнітали обстановку, знущались наді мною, сміялись, бажання працювати в такому колективі просто зникла, тому я показала їм що зі мною так не вийде відноситися, на що успішно була різко їм вже не потрібна та вже сказали що не підхожу, я найду іншу роботу. Але мене образило що я не підхожу не тому що не вмію чи не виконую якісь професійні навички, а тому що на ді мною просто не вийшло знущатися.
Коли я мила їмність для еспресо то вони мені сказали що їх не треба мити, я тут взагалі офігіла. Наливали еспресо в брудний посуд це жах.
Ще в нас була зацепка на рахунок мови.
Я дівчина яка виїхала з Донбасу та все життя розмовляла на російській, зараз я переходу на українську мову, але треба певний час щоб розмовляти на 100%
З клієнтами я намагалася спілкуватися на українській мові та все було добре, але якщо я робила малейшу помилку то одразу бачила негатив в свою сторону, я вважаю що так не можно ставитися до людей. Хоча вони самі на суржику розмовляють.
На рахунок їхніх навичок можу сказати що персонал підготовлен погано, не знати що таке шот еспресо то погано гріти молоко якщо ще вийде добре взбити йогоще треба ще постаратися. Про інше промовчу.
Бариста Олеся та дівчина на шаурмі Софія чудові
НЕ РЕКОМЕНДУЮ!

loft
14 июля 2023 в 6:56

Ніколи не думала що буду писати відгук на який небудь заклад але у цій ситуації мій звичний нейтралітет просто зник. Достатньо давно почала відвідувати цю кав'ярню (більше року назад). Спочатку мені все подобалося і кава, і десерти були смачними, місце чудове коло озера, персонал звісно так собі але на це закривалися очі. із набуттям популярності кафе все стало просто жахливо. Персонал став ще більш жахливим й хамовитим баристи так дивляться на тебе наче ти їм незнати що зробила. На прохання, достатньо базове, дати десерт у мисці а не у пластиковому контейнері закотують очі. Почали збиратися великі компанії, які максимум що купують це 1 чай на всіх, ще й займати усі лежаки і вмикати гучно колонку. Згодом баристи і каву розівчилися робити, айс лате - ніяке, то нальють пів стакану сиропу, то взагалі зроблять якусь каламуть а не напій. Власники замість того щоб адекватно вирішити проблему із збільшенням кількості відвідувачів просто відправили одну дівчину з персоналу кожних півгодини розганяти тих хто за ці півгодини нічого більше не купив. Приходиш сісти ніде.

Александр
09 июля 2023 в 16:00

Ціни на десерти, як у найкращих ресторанах Європи, 3 баристи, які мають складності з комунікацією між собою, і плутають замовлення.
Особого шарму додають підлітки, сідають у кола по 8-10 людей, забираючи всі стільці, ригочуть і оруть матами на все озеро (ну як мінімум на південно-східну його частину)

Леся
05 июня 2023 в 19:36

Чудове місце з прекрасним виглядом на озеро. Неодноразово заходили і брали напої і випічку. Нереально смачно

Вікторія
31 мая 2022 в 20:46

Гарне розташування кафе! Кава- нічого незвичайного, є тістечка, морозиво та інше. Черги постійні, персонал не справляється з замовленнями (вони звичайно не завжди постійні-черги, але в вихідні або ввечері черги дуже великі), з шезлонгами завжди є претензії! Питання! Де закінчується кордон кафе? Бо там поряд знаходиться батут і діти завжди біжать потім посидіти на шезлонгах, але персонал завжди виганяє людей! На питання, що необхідно придбати для того, щоб скористатися шезлонгами відповідають дуже здратовано та не чемно (навіть з використанням нецензурної лексики), «хоча б каву», але каву в них вже придбали і їм все одно не так! Дуже сподіваюся, що таке прекрасне місце буде оточувати чемний персонал! І все ж таки буде якесь огородження, щоб не доставляти персоналу дискомфорт!

Ніка
13 марта 2022 в 1:26

Приємна атмосфера, помірні ціни, гарний вигляд, літом можна посидіти на терасі, знаходиться поруч ьіля озера з однієї сторони і біля дороги з іншої, персонал не привітний, тому тільки 4 зірочки

Bogdan
03 марта 2022 в 11:30

Кафешка, як для Хмельницького, на високому рівні, смачні десерти, дуже смачний чай і хороша локація.
Вище читав про персонал і очікував, що зі мною теж будуть непривітними та був приємно вражений професіоналізмом баристи.
.
Сміливо рекомендую цей заклад!

Вова
05 февраля 2022 в 22:56

Персонал непривітний та поводиться надто дивно, обслуговування на низькому рівні та й десерти не перший день стоять на вітринах.
0/10
P.s. Завжди читав відгуки перед відвідуванням закладу. Цей раз довірився інтуіції. А треба було прочитати коментар Артема про еклери. і не відвідувати данний заклад.

Женя
27 января 2022 в 12:44

Гарне кафе. Довго чекав, поки з цього місця зроблять щось цікаве. Але треба багато уваги приділити дрібним деталям.

Артем
10 января 2022 в 0:02

Дурять людей. 3-х а можливо і 4-х денні еклери видають за вчорашні. І саме цікаве що двічі перепитав. Двічі дивлячись мені в очі відповіли вчорашні. Купили, попробували.

Женя
15 сентября 2021 в 0:20

Дуже подобається заклад. Хожу туди дуже часто, смачна і ароматна кава. Привітній персонал та затишна кав‘ярня.

користувач
13 сентября 2021 в 3:59

Хороший заклад, де можна попити смачної кави і посмакувати тістечками чи морозивом. Завжди чистенько і прекрасне обслуговування.

Игорь
05 сентября 2021 в 10:18

Чудава смачна кава і не тільки. Свіжа випічка за помірними цінами. Приємне ставлення. До того ж з тераси гарний краєвид на озеро.

Женя
30 августа 2021 в 16:12

Дуже гарний заклад, смачна кава, випічка завжди свіжа. Персонал завжди привітний, хочеться повертатись кожного разу!

Диана
27 августа 2021 в 0:48

Лучшее, что может быть возле озера. Вкусный кофе и десерты, а лежаки с видом на озеро - это любовь️
Отдельное спасибо персоналу - всегда с улыбкой

Добавить отзыв