UAOTZYV.COM

ПП ЗАТИШОК Відпочинок на Дністрі

Адрес Рудківці, Новоушиуький р-н
Телефон +380 (67) 105-82-08
Рубрики Кемпинг с домиками
Оценка 3.2 14 отзывов
Похожие компании в категории
Садиба Садова / Світ Субіч — Субіч, вул. Шевченко, 25
Відпочинок на Дністрі — Велика Слобідка
Дика Риба — Меджибіж

ПП ЗАТИШОК Відпочинок на Дністрі отзывы

14
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Виталий
01 ноября 2021 в 21:15

Везд на территорию 150грн на трое суток, туалеты, питьевая вода, мангал бесплатно, аренда беседки с освещением и розетками на 220в 350грн на трое суток.

Саша
29 октября 2021 в 7:15

Кому подобається дикий відпочинок (вода, шашлик і пиво) -тому сподобається.
Дуже розчарувала вартість альтанок (ціна 350грн але лише на пів дня), хоча там є світло і розетки. Але більшість відпочивають з власними столиками. Замість альтанок краще оновили б звичні лавочки і столики.

Валентина
03 октября 2021 в 23:36

Цей заклад навіть не заслуговує однієї зірочки
Гроші деруть а сервісу ніякого.
Кухні не має, столова це одна каструля борщу яка стоїть в холодильнику в магазині. Коли замовляли то нам гарно розказували що є кухня, столова. То повний жах. Пляж ужасний. Персонал не привітний.

Timka
01 октября 2021 в 20:13

Все сподобалося. Територія велика і доглянута. Будиночки різної цінової категорії. Ми брали без зручностей, бо все було зайнято, але все ок. Туалетів достатньо і вони чисті. Душ літній, то ввечері трошки прохолодніша вода. Можна замовити сніданок. Домашня кухня, був суп гречаний, п'юре з котлетою і салат літній. Заплатили 320 грн на двох. Можна купити дрова за 50 грн в'язка.

Анастасия
21 сентября 2021 в 11:01

Жахливо безвідповідальне ставлення до клієнтів!
Бронювали ОКРЕМИЙ БУДИНОК по телефону для компанії з 6 людей за декілька тижнів.

Вирішили уточнити бронювання через декілька днів - і тут "добрий день", адміністратор повідомляє, що забронював окремо кімнати зі спільним мангалом і загальним душем. Про який затишок може йти мова? !

Вова
19 сентября 2021 в 0:39

Немає в номерах кондиціонерів (ну дуже жарко) і душ-туалет знаходиться не в кімнаті, а так то все доволі непогано!
Близько до води (100м)

Наталья
18 сентября 2021 в 2:46

Ну. Вроде и неплохо, но ничего особенного. Второй раз не поедем. Красивые виды. Мы встали с палаткой на берегу. Что особенно НЕ понравилось: береговая линия и заход в воду. Ехали специально чтобы покупаться. Детей обычно из воды невозможно вытянуть. А в этот раз даже заходить не хотели. Скользкая глина. Очень неприятно заходить. Вода мутная, грязная. А ещё сетка натянутая, которая отделяет отдыхающих с палатками от отдыхающих в домиках. И курятник. С утра начинают очень громко кукарекать петухи. Все время. Не переставая. Может кому то ок, но меня они однозначно раздражали. И сама территория. Вроде бы как и норм, но все равно очень сильный отголосок совка. Однозначно есть места получше

Андрей
07 сентября 2021 в 21:33

Чудова база відпочинку. Близько до річки, привітний персонал, смачна кухня, на території чисто, хороший директор. Всім дякую за гарний відпочинок!

vasia
20 августа 2021 в 2:10

Инфраструктуры никакой, территория не облагорожена. Отдых на любителя. Можно приехать на отдых, но ожидания чего-то экзотичного разобьются о плохую дорогу а потом и обо всё остальное) ничего личного.

Pintiliy
17 августа 2021 в 13:44

150 грн з машини за заїзд в порохи і на голову других людей ‍️
Обслуговування в магазинах взагалі на 0.
Багато людей, гучна музика до 2ї ночі.

Олександр
14 августа 2021 в 15:21

Готель на березі чудової річки Дністер. Тут файно можна провести відпочинок і насолодитися чудовою природою.

Саша
10 августа 2021 в 15:52

Дорога відсутня. Пляж без пісочку. В воді водорослі. На дні намул, вода грязна (збовтана). Ціни як на морі.
Красиві краєвиди.

Ваня
01 октября 2020 в 18:21

Гарна, охайна територія, є вода питна, магазин. Вїзд 150грн з легкового авто за троє суток. Пиво розливне 25грн, Хліб 25грн.
Мусор прибирають. Туалети посипають сухою хлоркою. Містя для палаток в три лінії. Кімнати від 200 до 300грн з людини сутки.

Андрей
24 сентября 2020 в 23:26

В цілому місце непогане, але:
1. Туалети в жахливому стані. Сморід на декілька метрів, деякі навіть не закриваються.
2. Парковки немає і всі підїжджають до свого кемпінгу впритул. Таким чином люди живуть між машинами. Досить часто машини займають кращі місця і приїжджим доводиться ставати біля туалетів.
3. Риба не клює взагалі. Ми спочатку здивувалися, що ніхто не ловить, а потім зрозуміли зловивши 3 підлящика на 50 грам кожен за два дні риболовлі.
4. Нам це не заважало, але деякі компанії ведуть себе дуже шумно. Таке враження, що люди весілля справляють, а не відпочавають на природі. І так як компанії сидять дуже і дуже щільно, то сам, не хочучи цього, потрапляєш на це весілля)
5. На пляжі біля кемпінгу немає де яблуку впасти)
6. За вїзд беруть 150 грн з машини, але чесно, не дуже ясно що за ці гроші отримує відпочиваючий, крім доступу до питної води.
Гарна компанія і дуже гарна природа рятує ситуацію, але хотілося б більш відповідального відношення від організаторів.
Машинам можна організувати парковку і дозволяти лише підїзд для вигрузки провізії, давати пакети для сміття при заїзді, облаштувати зони для багаття, таким чином зонувавши і нормувавши кількість можливих туристичних таборів (зараз кількість людей не нормується), туалети прибрати, почистити і побудувати нові. Такі прості зміни, а кемпінг виглядав би набагато охайніше і гарніше.
Будемо шукати далі нові місця.

Добавить отзыв