UAOTZYV.COM

Polishchuk derma center

Адрес Хмельницький, вулиця Вайсера, 15
Телефон +380 (63) 547-43-39
Часы работы
понедельник09:00-17:30
вторник09:00-17:30
среда09:00-17:30
четверг09:00-17:30
пятница09:00-17:30
суббота09:00-12:00
Рубрики Дерматолог, Аллерголог, Косметолог, Медицинский центр, Детский дерматолог
Оценка 3.8 30 отзывов
Похожие компании в категории
ЛікН, ПП — Хмельницький, вулиця Пилипчука, 4
Медичний центр Марія — Хмельницький, Молодіжна вулиця, 9
New Laser — Хмельницький, вулиця Свободи, 18/2

Polishchuk derma center отзывы

30
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Марина
04 марта 2024 в 13:21

Величезне спасибі кажу чудовому лікарю - Поліщуку Дмитру Степановичу. Щиро дякую вам за Ваші зусилля, старання та професіоналізм. Від щирого серця бажаю Вам завжди залишатися шанованою людиною, найкращим лікарем і чудовою людиною.

Vasyl
19 января 2024 в 21:48

Звернувся до Дмитра Степановича з хворобою, що не давала життя протягом багатьох років. Вже почав зневірюватись в сучасній медицині. І, нарешті, знайшовся той, хто просто зробив свою роботу професійно. Через два тижня я вже забув, що мене взагалі щось турбувало. То ж щиро дякую, лікарю, за вашу роботу.

Таїса
15 января 2024 в 2:34

Шановний, Дмитро Степанович. Щиро вдячна за вашу професійну діяльність, людяність та кваліфікаційну допомогу яку Ви надали мені. Також велику подяку висловлюю вашому медичному персоналу!
Ви справжні фахівці своєї справи!

Роман
06 января 2024 в 8:45

Дуже вдячний за вашу роботу. Дерматолог Поліщук Дмитро Степанович - лікар своєї справи. Професійний та ввічливий персонал. Тут не лише вислухають, а й надають дієві поради щодо лікування, вказуючи на ефективні препарати. Polishchuk derma cente - рекомендую!

Alexahdr
13 декабря 2023 в 9:08

Зручне місце розташування. Лікарі Поліщуки фахівці своєї справи, надають кваліфіковану медичну допомогу. В центрі панує приємна атмосфера. Крім того я там вперше побачив апарат для автоматичного вдяганя бахіл, що свідчить про турботу про своїх клієнтів та впровадження інновацій.

Віктор
26 августа 2023 в 18:17

Хочу висловити слова подяки лікарям Степану Йосиповичу, Дмитру Степановичу а також усьому медичному персоналу Polishchuk derma centr за Ваше ставлення до мене і Ваш професіоналізм в процесі лікування моєї хвороби. За час лікування в мене з’явилася віра, що з Вашою допомогою в мене все буде добре. Дуже дякую! Бажаю Вам здоров’я і вдячності пацієнтів. З повагою Віктор.

Светлана
22 августа 2023 в 22:45

Щира подяка Дмитру Степановичу за те, що він вертає людям не тільки здоровʼя, а й віру в СПРАВЖНІХ ЛІКАРіВ, а й дуже хороших ЛЮДЕЙ. В моєму випадку Дмитро Степанович виявився останньою надією на одужання мого чоловіка. (до цього було 5 місяців митарства по різним хорошим лікарям, але вірного діагноза не було) Так, щоб виявити не зовсім типове захворювання знодобилось трохи часу (головне-не робити висновки після 1 відвідування лікаря-не всі захворювання можна вилікувати за один раз) але все лікування було поступовим, ретельно виваженим, ніяких лишніх ліків, досліджень. Дмитро Степанович-професіонал. Всім людям, у кого є проблеми, які може вирішити дерматолог раджу звертатись в Polishchuk derma center. Бажаю всім бути здоровими!

N B
13 августа 2023 в 17:42

Дмитро Степанович, безмежно вам вдячна за лікування, в доньки все пройшло!
Дмитро Степанович, якщо будуть якісь проблеми на шкірі, то тільки до вас.
Найкращий Лікар!
Усім рекомендую!

Olexandra
02 августа 2023 в 14:48

Рекомендую! Неодноразово були на прийомі у Дмитра Степановича всією сімʼєю, з різними проблеми, все вирішили. Токож отримали детальну консультацію, не було нічого незрозумілого, все пояснив, як щодо захворювання, так і щодо лікування.

Z Galgan
01 мая 2023 в 12:43

Поліщук поставив діагноз кропив'янка і лікував довгий час. Сказавши, скільки вона у вас буде лише Бог знає, 6 місяців мучилася, безрезультатно. Змінивши лікаря виявилися просто глисти і висип схожий на кропив'янку від них. Глисти вилікувалися за ТРИ дні і висип перестала мене турбувати. Спасибі лікарю за витрачені гроші, нерви, час та здоров'я. Не рекомендую компетентності лікаря.

Саша
08 апреля 2022 в 19:06

Дмитро Степанович лікар - від Бога! Рекомендую усім! Зневірився в лікарях, і якби не Дмитро Степанович професіонал своєї справи, то і надалі б залишився я і мій батько зі своїми проблемами. Дай Бог Вам довгих здорових років життя, сил і терпіння у Вашій не легкій праці. Дякую)

Олександр
14 марта 2022 в 1:31

Звертався з почервонінням, сухістю і зудом на шкірі. Після аналізів призначено гепатопротектор. Результату нуль.

Саша
27 февраля 2022 в 6:12

Дуже приємно, що в нас є ще такий лікар, професіонал своєї справи!
Дмитро Степанович найкращий лікар!
Всім рекомендацію, бо не просто лікар, а золото!

Женя
25 февраля 2022 в 9:35

Звернулася у Polishchuk derma center до лікаря Дмитра Степановича.
Отримала вичерпну консультацію, було проведено лабораторне дослідження та призначено схему лікування. Лікар допоміг мені швидко вирішити проблему, з якою зверталася.
Дякую Дмитру Степановичу за уважність, доброзичливість, коректне та професійне ставлення до пацієнта.
Рекомендую Polishchuk derma center!

Сергій
13 февраля 2022 в 12:24

Перше враження - сучасний, стильний та стерильний інтер’єр. Далі гірше. В приймальні волає музика наче це не лікарня, а бар. Лікар в кращих традиціях совка - подивився на один прищик і одразу в лабораторію. Довелось двічі звертати його увагу на інші ділянки тіла. І він з неохотою це робив. Склалося враження. Що йому це все давно набридло і хочеться на відпочинок карасиків ловити. На мої слова щодо симптомів я не почув жодного слова у відповідь. На мої слова, що його діагноз вже мені знайомий і був підтверджений іншим лікарем теж уваги не звернув. Адже, лабораторії треба теж заробляти, так? Вийшовши з кабінету, я вийшов з лікарні взагалі. Враження - СОВКОВА ПОЛІКЛІНІКА з євроремонтом.

Настя
12 февраля 2022 в 17:59

Була як у старшого так і в молодшого Поліщука. Лікували пів року так і не вилікували. Гроші на смарку. Моя бабушка з тією ж проблемою приходила, та сама історія. Не допомогли.

користувач
08 февраля 2022 в 19:26

Хочу подякувати Степану Йосиповичу та Дмитру Степановичу, за вклад в здоров’я моєї сім’ї знаннями, компетентним лікуванням та досвідом. Ви - лікарі від Бога! Polishchuk derma center - кращий з кращих! Рекомендую

Саша
13 ноября 2021 в 3:53

Рекомендую Polishchuk dermacenter. Тут працюють досвідчені та висококваліфіковані лікарі. Тут завжди чисто, комфортно, сучасно та працює привітний персонал. Окрема подяка Дмитру Степановичу, що окрім гарної професійної роботи, він є чуйною та розуміючою людиною.

Саша
20 апреля 2021 в 4:43

Категорично НЕ рекомендую! ""Лікувався"" близько 1 року з покраснінням на обличчі, у цих 2-ох лікарів, кожен місяць різний діагноз, (здав пару десятків аналізів які не малостоючі а саме від 500 до 3500грн за 1 шт, ефекту від лікування 0, стало лише гірше, потраченно пару десятків тисяч фінансів. (взагалі складається таке враження що усім їх клієнтам ставлят діагноз демодекс!) який і з самого початку поставили мені! Хоть і в іншій лабалаторії це не підтвердили!
Висновок: Зіпсоване обличчя, вся середина, потрачено чи не мало коштів, та кучу нервів!
Діагнози які ставили: Демодекс, себорея, гельмінти, червоний вовчак, різного виду грибок та алергії, розацеа і це не весь список.
Після цього всього на фініш призначили лазерне омоложення, від якого також 0 ефекту.
P.s: при потребі можу прикріпити скан усіх назначень та рецептів!

Ольга
09 апреля 2021 в 22:06

Хочу поблагодарить докторов и весь персонал центра за внимательное обращение! Когда я обратилась к Полищукам, веры в лечение у меня уже не было. До этого я была у многих докторов, но результата лечения не было вообще. Мои нервы, мое лицо и желудок, говорили сами за себя. Мне посоветовали обратиться в этот центр. Прийдя сюда, я уже ничего не ожидала. Меня обследовали на демодекс, тут же в центре в лаборатории, взяли мои анализы (которые я сдавала пару дней назад), доктор все детально объяснил, добавил кое-какие дополнительные анализы, отправил к смежным специалистам. Я все делала так, как говорили Полищуки. И произошло чудо, я даже не могла поверить, мое лицо начало очищаться! Более того, я излечила все свои хронические заболевания, о которых до них и не подозревала! И сейчас, спустя 3 года, мое лицо абсолютно чистое! Мой муж и дети, и наши родственники, которые обращаються только сюда, всегда довольны положительными результами!
Дмитрий Степанович, Степан Йосипович, БОЛЬШОЕ ВАМ СПАСИБО! Всем рекомендую!

Добавить отзыв