UAOTZYV.COM

Подільська хірургічна клініка професора Суходолі

Адрес Хмельницький, вулиця Пілотська, 1
Телефон +380 (382) 64-90-15
Часы работы 00:00-24:00
Сайт suhodolya.com.ua
Рубрики Частная больница
Оценка 5 34 отзыва
Похожие компании в категории
Медичний центр МедАрт — Хмельницький, вулиця Подільська, 171/1
Проктологія Веселовського — Хмельницький, вулиця Інститутська, 13А

Подільська хірургічна клініка професора Суходолі отзывы

34
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Анна
26 мая 2024 в 5:26

Щира подяка клініці Суходолі, дуже компетентні та приємні лікарі та медсестри. Дякую вам за те що ви є.

Маріна
20 апреля 2024 в 14:39

Дякую клініці суходоль Операція пройшла на високому рівні, без жодних ускладнень. Швидке відновлення перевершило мої очікування. Приємно здивував весь персонал, ставленням до пацієнтів
Пацієнт Роксолана

Ольга
21 января 2024 в 2:23

Хочу подякували всьому персоналу, лікарям, анестезіологам, сестрам. Мою маму тиждень тому оперували і все пройшло на високому рівні. Персонал дуже уважний, професійний. Так як у мами це була друга спроба на операцію, ми дуже задоволені результатом. Ще раз дякуємо на вашу увагу і професіоналізм. Пацієнтка Тетяна Чайковська

Миленка
29 декабря 2023 в 20:07

З Новим роком, дорогі! Здоров'я, миру Вам та благополуччя! Велике дякую Вам, Анатолію Івановичу і всій Вашій команді професіоналів за врятовані життя. Сергій Анатолійович дякую за чуйність та консультації, Василю Петровичу, дякую вам за підтримку "бойового" духу пацієнтів.

Ирина
23 декабря 2023 в 7:04

Шукаєте кращих? Не витрачайте час, вони тут, в клініці професора Суходолі Анатолія Івановича. Це команда лікарів професіоналів. Досвідчений, чуйний, вічливий весь медичний персонал. У батька була пухлина між стравоходом і шлунком - це складна операція, яка завдяки фахівцям пройшла добре, відновлення швидке, і по-іншому з таким професійним колективом, не могло бути. Висловлюю вдячність кожному працівнику клініки, низький вам уклін. Ви робите неможливе. Однозначно рекомендую клініку всім хто вірить і не вірить в чудеса.

Олександр
11 декабря 2023 в 8:47

Щира подяка усім! Чудові люди, умови, відношення. Професіонали своєї справи. Анатолій Іванович, Сергій Анатолійович, Василь Петрович та Михайло Олександрович, це була честь з Вами познайомитися. Однозначно рекомендую цю клініку.

Kostiantyn
03 ноября 2023 в 7:07

Операція пройшла на високому рівні, без жодних ускладнень. Швидке відновлення перевершило мої очікування. Приємно здивував весь персонал, ставленням до пацієнтів. Також допомогли вирішити інше питання абсолютно безкоштовно. Вдячний за професіоналізм та зручні умови лікування!

Maksym
27 сентября 2023 в 19:15

Пишу від імені Багрій Зінаїди, бабусі.

Висловлюю щиру подяку медичному персоналу клініки. Дякую професору Суходолі А. І, лікуючому лікарю Мосійчуку В. П. Та анастезіологу Володимиру Михайловичу. Завдяки їм я успішно перенесла операцію та післяопераційний період. Також велика подяка молодому медичному персоналу. Бажаю успіхів у такій благородній справі.

Таня
06 сентября 2023 в 13:04

Мене прооперували місяць тому. В хірургічній клініці професора Суходолі.
Почуваю себе чудово, шви швидко загоїлися, тіло прийшло повністю в норму за досить малий період часу (я вже й забулася, що було хірургічне втручання)
Дуже дякую Анатолію Івановичу та Сергію Анатолійовичу за їхній високий професіоналізм, відданість до своєї праці, уважність та привітність до кожного пацієнта
Якщо вам потрібна операція не зволікайте, вирішуйте всі питання відразу.
І з певненістю рекомендую звертатися в КЛІНІКУ ПРОФЕСОРА СУХОДОЛІ

Женя
06 сентября 2023 в 2:00

Нещодавно в клініці професора Суходолі була прооперована моя мама. Хочу подякувати Сергію Анатолійовичу, Людмилі Леонідівні, Михайлу Олександровичу за їх працю. За підтримку і чуйне ставлення усього персонала. Цю клініку порадила мені співробітниця і я була приємно вражена ставленням до пацієнтів і доглядом. Велике вам дякую!

Віталій
04 сентября 2023 в 19:46

Проводили операції на шлунку, за досить короткий термін відновився після операції і все завдяки Анатолій Івановичу і всьому персоналу клініки. Лікування на вищому рівні, персонал кваліфікований і турботливий.

Ольга
12 августа 2023 в 20:01

Щиро вдячна, персонал ідеальний відповідальний а нарахунок лікарів це єдина клініка яка дає життя та не ошуковує! Професору та його команді тільки всього доброго дякую вам вас золоті руки!

Женя
07 августа 2023 в 3:52

По рекомендаціі свого лікаря звернувся до професора Суходолі.
Привезли мене лежачого, опісля двох пренесених, за місяць операцій. Стан важкий. Діло йшло до третього операційного втручання. Так би, напевно і було. Проте професіоналізм та знання своєї справи лікарями, позбавили мене чергової операції. Не рішима проблема вирішилась без хірургічного ножа.
Звертаюся до Анатолія Івановича - коли талант, вміння, знання, любов до людей творять, не побоюсь того слова чудеса, то про Вас. Ви згуртували навколо себе прекрасний колектив професіоналів, привітних людей, які опікуються хворими, як рідні люди, і це кожна ланка - від санітарочки до хірурга, анестизіолога.
Великий уклін Вам за Вашу непосильну працю!

Женя
03 мая 2022 в 17:52

Щиро вдячна за високий професіоналізм анестезіологу Любицькому Михайлу Олександровичу під час проведення операції моєму чоловікові /варикозне розширення вен/ та команді хірургів. Окрема подяка персоналу клініки за людяність та увагу.

Саша
30 января 2022 в 10:21

Дуже дякую усім лікарям за гарну та професійну роботу. Мені сподобалась ваша клініка) Сподобалось, як ви досконало обстежуєте перед і після операції, сподобалося відношення до мене, як ви постійно цікавилися моїм станом, давали різні рекомендації.
Дуже класний у вас персонал) Дякую всім санітаркам та медсестрам за гарний догляд. Коли лежиш і мучишся від болю, дуже рятувало і зігівало душу відношення до мене. Була у мене ехінококова кіста печінки 6 см, я розумів зразу, шо буде
операція. Так звана "резекція печінки") не лякався, бо знайомі вже були оперовані професором Суходолею, та були дуже задоволені. Ваша слава йде попереду вас) Після операції, вже на 2-й день, я зміг піднятися і постояти, на 3-й вже ходив.
Ще, що круто тут - заплатив гроші і ні за що не думаєш. Тобі все зроблять: візьмуть аналізи, які потрібно, за руку заведуть, куди треба, роблять все на місці. Гарні палати з тривожними кнопками, нажав і до тебе прийшли, ліжка регулюються як вам
зручно). Ще раз дуже дякую всім! Легких та вдячних пацієнтів вам)

Женя
21 января 2022 в 5:14

Бажаю здоров'я!
Якщо коротко і лаконічно-професійно, правильно, результативно! Жодног лишнього руху!
Дякую, з повагою, Віктор.

Setora
02 декабря 2021 в 9:51

Хочу щиро подякувати професору Суходолі Анатолію Івановичу, Сергію Анатолівієчу, Мосійчику Василю Петровичу, Любицькому Михайлові Олександровичу та медичному персоналу за їх професіоналізм та доброту. В мене вже на протязі місяця турбував сильний біль в животі, лікувалась звичайно но-шпою. Біль стихав, чоловік вмовляв постійно зробити узд очп але я відмовлялась казала, що все пройде так і протягнула місяць. Коли біль став посилюватись мій чоловік взяв за руки і відвів мене в клініку до професора Суходолі Анатолію Івановичу зі словами «Професіонали своєі справи». Ми приіхали нас оглянули та одразу зробили УЗД і аналіз крові виявилось, що це гострий апендицит. Мене одразу почали готувати до операції і за декілька хвилин я вже прокинулась у своїй теплій палаті. Мені врятували життя. Сердечно дякую Анатолію Івановичу та колективу за доброту та милосердя. Невичерпної енергії, процвітання, здоров’я і особистого щастя.

Olena
22 ноября 2021 в 18:02

Щиро хочеться висловити слова сердечної подяки та низько до землі вклонитися лікарям та всьому медперсоналу Подільської хірургічної клініки професора Суходолі за рятування життя!
Діагностику та операцію провів сам професор з хірургами клініки швидко, якісно, впевнено (випадок виявився настільки складний, що роботи вистачило всім хірургам).
Особливо тепло на серці від того, що вся бригада лікарів, медсестр щиро раділа вчасному та успішному проведенню операції та всі два тижні мого знаходження у лікарні щиро піклувалась та емоційно підтримувала мене.
В Подільської хірургічної клініки професора Суходолі лікують не тільки руки фахівців, а й уважне, дбайливе, доброзичливе ставлення, радість в очах лікарів твоїм невеличким успіхам в одужанні, усвідомлення того, що весь персонал клініки працює за покликанням на совість.

Від усього серця бажаю їм всім сил, радості, натхнення в роботі, а Подільській хірургічній клініці професора Суходолі – центру здоров’я та помочі людям – подальшого процвітання!

Олена
03 октября 2021 в 13:08

Дуже вдячна професору Суходолі за вр'ятоване життя моєї мами. І ще велика подяка лікару Мосійчуку Василю Петровичу після виписки завжди був на телефоні багато консультував. Велике дякую мед персоналу. Велике вам дякую за маму. Ви Лікарі з великої літери.

Светик
14 сентября 2021 в 4:05

Щиро вдячна Сергію Анатолійович за професіоналізм. Відповідальний і чуйний лікар, привітна людина, і головне справжній лікар! А також висловлюю слова подяки персоналу клініки за підтримку і гарне відношення! Вдячна за допомогу!

Добавить отзыв