UAOTZYV.COM

Піцерія Мак-смак отзывы

Адрес Кам'янець-Подільський, вул. Симона Петлюри, 6
Телефон +380 (3849) 2-25-33
Часы работы 00:00-24:00
Сайт km.goldenpages.ua/details/11453/6229/мак-смак-піцерія
Рубрики Пиццерия
Оценка 2.6 31 отзыв
Похожие компании в категории
Юність РЦ / Кинотеатр Юность — Кам'янець-Подільський, просп. Грушевського, 15
PizzaBix Синьйор Помідор Піцерія Кам'янець-Подільський — Кам'янець-Подільський, вулиця Соборна, 18
Челентано — Кам'янець-Подільський, вулиця Князів Коріатовичів, 9
Нью-Йорк стріт піца — Кам'янець-Подільський, вулиця Домiнiканська, 2б

Пиццерия Піцерія Мак-смак отзывы

31
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Наталия
21 октября 2021 в 22:29

Пица вкусная, но последний раз попала на несвнжые продукты. И чай сделали с осадками от воды, хотя было уже замечание. Официантка, как покурила не помыла руки начала делать чай. Неприятно.

Женя
05 сентября 2021 в 23:41

Добрый день, очень разочарован тем фактом, что владельцы заведения (или тот, кто за это ответственен) не корректно относятся к информации, которую пишут о своём заведении на гуглкартах. График работы у них не круглосуточный, а с 9 до 22 (так пишут на двери). Для меня, как для туриста, который приехал в 3 часа утра и пытался найти хоть одно место, где можно подзарядить свою технику и спокойно отдохнуть после длинного пути — это заведение стало огромным разочарованием, это серьезное не уважение к своим потенциальным клиентам и мир был бы гораздо лучше, если бы люди ценили время и возможности других людей!

Taras
27 июля 2021 в 11:40

Заклад не сподобався. На клієнтів не реагують. Їм клієнти цікаві лише тоді, поки роблять замовлення і оплачують його, а далі вони про тебе забувають.

Катя
23 февраля 2021 в 0:02

Тут дуже смачна піца, вона не тонка а прям ситна, я не знаю чому цей заклад не такий багатовідвідувальний, але мені він дуже подобається, колись тут продавалося по шматочку піци, зараз не запитувала, але скоріше всього лише цілу роблять, з мінусів, інтер‘єр все так само залишилося як тоді коли я була в 5 коасі, а це було 10 років назад, немає вайфаю, але якшо немає грошей на новий дизайн то нашо той вайфай, але він є на задньому дворі, піца прям дуже смачна, навіть салати які там є теж смачні, і десерти які смачні там є, хоча я не по солодкому, але це справді смачно. Смачк за роки не змінився, але це місце варте уваги, йому би якогось апгрейду то це стало би кращою піцерією без гівів і халяви, переднє подвір‘я просто суперське в класній локації, тут навіть доставка 24години, навіть в інших ттакого немає, і про це зовсім ніхто не думає, і ціни дуже приємні. Не обов‘язково навіть переробляти з нуля це місце, можна навіть просто змінити меблі всередині, ці столи які розбивають по 100500 разів і морскі вітражі з фортецею незаходили нікому, ніби знаходишся в аквапарку чи музеї рибок, але якшо не звертати на все це уваги то там дуже смачно, ніколи не чула шоб хтось труівся в цьому закладі, взагалі нічого подібного

Виктория
21 января 2021 в 16:32

Если бы можно было поставить "-5" я бы так и сделала!
Это не пицца! Это булка - ПЛЯЦОК ЗАБИТОГО ТЕСТА. Купили 3 пиццы с разной начинкой, которые АБСОЛЮТНО однотипные и по вкусу ничем не отличаются друг от друга!

Bogdan
14 января 2021 в 3:28

Посуду плохо моют, еда не свежая, столы на улицы грязные. Раньше было более менее нормально, больше никогда сюда не прийду. Не советую эту пиццерию.

Blacky
02 мая 2020 в 21:04

Піццерія знахабніла до того, що транслює у сусідній сквер Гунські Криниці ватну музику. Громадська свідомість на тому ж рівні, що й кухня - нижче плінтуса. Ганьба.

Анастасія
21 апреля 2020 в 5:03

Піца така собі. Буває гірша, а буває й краща, але біда навіть не в ній. Музика, яку транслюють з піцерії -жахлива. Любите російських виконавців-слухайте вдома, а не гвалтуйте вуха людей, що відпочивають біля фонтану.

Ігор
07 апреля 2020 в 19:56

Піцерія з категорії- Завжди під рукою. Хороше місце розташування, біля скверу Водойма. Головна перевага- працює цілодобово.

Вероніка
15 февраля 2020 в 22:31

Сьогодні заходила з подругою в цей заклад. Піца була смачною но краще було би щоб її робили трошки тоншою. А так все сподобалось і на касі дівчина відчлива.
Но нам було не приємно коли зайшли дві дівчинки до туалету то власник на пів закладу накричав на них (ніде не написано що туалет платний) а потім ще сказав що вони хамки.

Віка
13 января 2020 в 22:39

Заходила сьогодні в піцерію, дуже смачна піца, приємні касири, одне прохання змініть музику на сучасну!

Aser
30 декабря 2019 в 2:31

Дуже смачна піца Фірмова, замовлення відають дуже швидко, дуже приємні касири Наталія та Аліса, завжди посміхаються та бажають смачного і гарного дня.

Артем
01 октября 2019 в 20:01

Тут смачна піца. А ось інтер'єр бажає бути кращим. І я б сюди не прийшов з дитиною, бо контингент який я тутт спостерігаю останні 3 роки далеко не найкращий. Колись хороша піцерія, тепер перетворилась на забігайлівку - "гендель". Шкода. Але респект і великий плюс за цілодобову роботу закладу.

Аліна
30 июля 2019 в 6:09

Місце затишне, в кафе одна офіціантка, яка не встигає надавати сервіс гостям. Тому зробити фреш було вічливо відмовлено. Борщ смачний, але без мяса (тільки кістки поклали) ;)

Андрей
13 февраля 2019 в 15:47

Значіт так, місце перфект, тік місце, тому шо піца цє піздєц, хавайся вообщє, такє чувство шо купляли заморожєну і просто розігріли. Ригав тою піцею дальшє ніж бачив! П. С. Лучшє біляшики на воказлі взять і жить по кайфу.

Оксана
22 января 2019 в 20:14

Місце затишне, замовлення отримали швидко. Піца з ананасами смачна. Для туристів є спеціальний довідник з усіма визначними пам'ятками міста та закладами відпочинку і харчування.

Андрей
21 января 2019 в 15:53

Прекрасное место. Отличная солянка в основном если заходить ночью и пьяным и голодным. Одно из немногих мест куда можно зайти ночью
10/10

Екатерина
18 января 2019 в 12:55

Останнім часом ходила туди з синочком. Не скажу що все так жахливо але і не чудово. Їжа -як і що. Піца з куркою і ананасами непогана.
але не свіжозпечена. Вбиральня нууу не жах но і не чистота. Персонал віно набундючений, неприємний. Здається була лише одна привітна дівчина) ось так.

Саша
12 января 2019 в 8:21

Заведение не самое лучшее, но именно с ним у меня хорошие воспоминания.
Незнакомый человек угостил нас пиццей за свой счёт, трижды попадали на ночное шоу от местных гопников и полиции.
Огромный плюс - работает круглосуточно

Віктор
09 января 2019 в 12:07

Просто гендель, до відвідувачів відносяться, як до "бидла". Грязно як в залі так і в туалеті (ще й смердить жахливо). Офіціантка за сумісництвом ще й прибиральниця. Жах. Не рекомендую нікому, якщо вам не байдуже ваше здоров'я.

Добавить отзыв