UAOTZYV.COM

Піцерія Даніель Daniel Кам'янець-Подільський

Адрес Кам'янець-Подільський, площа Польський ринок, 4Г
Телефон +380 (50) 723-23-62
Часы работы 11:00-22:00
Сайт pizzeriadaniel.choiceqr.com/menu
Рубрики Пиццерия, Кафе, Доставка готовой еды, Доставка пиццы, Ресторан
Оценка 4.6 56 отзывов
Похожие компании в категории
Юність РЦ / Кинотеатр Юность — Кам'янець-Подільський, просп. Грушевського, 15
PizzaBix Синьйор Помідор Піцерія Кам'янець-Подільський — Кам'янець-Подільський, вулиця Соборна, 18
Піцерія Мак-смак — Кам'янець-Подільський, вул. Симона Петлюри, 6
Челентано — Кам'янець-Подільський, вулиця Князів Коріатовичів, 9

Піцерія Даніель Daniel Кам'янець-Подільський отзывы

56
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Ирина
09 февраля 2024 в 12:53

Все смачно, особливо сирно-грибний крем-суп і кава бамбл. Багато місця, просторо, офіціанти привітні та уважні, швидко обслужили

Катерина
01 января 2024 в 17:41

Найкращий заклад Камʼянець-Подільського, їжа дуже смачна, приносять швидко! Персонал уважний та ввічливий? Атмосфера супер Сиділи в залі підземелля, залишились в захваті

Valeri
07 декабря 2023 в 1:56

Дуже приємне, атмосферне місце з чудовою їжею та гостинним персоналом.
Заклад має 3 різнопланові за атмосферою зали. Тут і затишне кафе, і старовинне підвальне приміщення, і велика сучасна зала с новорічною фотозоною.
Іжа дуже смачна, подається достатньо великими порціями. Чекати замовлення майже не довелось, зігрітись ситним сирним супом можна вже за 5 хвилин.
Окремо відзначу гостинний і уважний персонал. Обидва візити до закладу зоставили по собі дуже приємні враження.

Віктория
27 ноября 2023 в 17:47

Прийшли святкувати д. Народження, заздалегідь забронювавши столи. Столик дістався крайній біля вхідних дверей і вітрини з десертами, яка гуде як трактор. Це напевно замість музики, яка у вихідний день в закладі чомусь відсутня, як і вода в туалеті. Цікаво як же кухня тоді працює без води? Піца у закладі стала з дуже великими краями, тіста більше ніж начинки, ще й подали холодною. А суші за сет від 300 грн. Просто неможливо їсти-рис твердий, огірок дубовий. Таких несмачних суші ще треба пошукати у місті. Ви серйозно, власники? За такі гроші можна хоч якісні продукти купувати? ! Заклад катастрофвчно деградував за якийсь рік-півтора свого існування, шкода-раніше було смачно і якісно (

Олександр
19 ноября 2023 в 10:29

Смачна кухня. Великі порцію, тому зважте свої сили перед замовлянням декількох страв. Можна сісти на - 1 поверсі, але там нам здалося замало повітря. Ну це кому як. Загалом заклад вартий уваги туристів.

Александр
13 ноября 2023 в 10:17

Приємна і затишна атмосфера, люб'язний і завжди усміхнений персонал та неймовірно смачна кухня. Завжди прекрасний настрій, який залишається після відвудування цього закладу, змушує повертатись туди знову і знову!

Юлия
10 ноября 2023 в 3:20

На жаль, до самого закладу не потрапили - столик треба бронювати заздалегідь (це вже багато про що говорить), замовили суші з собою. Дуже смачно, рекомендую однозначно. Наступного приїзду столик забронюємо, щоб повноцінно насолодитися відпочинком.
Дуже ввічливий та привітний обслуговуючий персонал!

Виталий
28 октября 2023 в 6:48

Чесно кажучи, не можу сказати нічого хорошого про цей заклад. Тісто в піці - жахливе, звисає під вагою начинки. Якби це було в якійсь одній, то можна було б зрозуміти, але така консистенція у всіх видах піци. (неможливо взяти однією рукою шматок.

+ Беруть гроші за коробки - чи на доставці, чи на самовивозі. Але коли сидиш у них в закладі і просиш покласти з собою, дають пластикову тару безкоштовно. Якась дивна і незрозуміла політика.

Повторюсь, незрозумілий рейтинг цього закладу, практично у всіх конкурентів піца краща і смачніша

Наталья
15 октября 2023 в 3:42

Атмосферний і стильний заклад в самому серці старого міста. Дуже смачна піца і суші! Інші страви теж сподобались. Приємна музика, але, як на мене, то трохи заголосна. Уважні офіціанти.

Женя
22 августа 2023 в 6:01

Нам порекомендували це місце. Завітавши були дуже приємно вражені. Персонал привітний та приємний. Страви нереально смачні. Ціни доступні. Рекомендуємо та самі обов’язково повернемось.

Виталий
14 августа 2023 в 22:37

Чудовий ресторан з класним сервісом, поміркованими цінами, щедрими порціями та - найголовніше - з чудовою італійською їжею!
Дуже смачно!
Italiana на ньоках - просто смакота!

Дарья
11 августа 2023 в 9:29

Один з найулюбленіших ресторанів в Камʼянці куди хочеться повертатися, запрошувати друзів та святкувати особливі події.
Від різноманіття страв розбігаються очі. Фанати італійської кухні будуть в захваті.
Дуже смачні пасти, піци, салати. Роли теж варті уваги.

Особисто для мене цей заклад поєднує в собі смачну та різноманітну кухню, розвиток, адже постійно додаються нові позиції, помірні ціни, хороший сервіс та затишну атмосферу.

Артем
30 июля 2023 в 13:52

Вже в який раз переконуюсь, що це найсмачніший та найпривітніший заклад у місті, ввічливі офіціанти, хороший адміністратор, неймовірно смачні страви.

Оксана
30 апреля 2022 в 8:23

Шикарний заклад, смачно все, що пробувала, а була я декілька разів
Швидка, якісна доставка (їжа якісно запакована)
Сирний суп мають спробувати всі
Інтер'єр заворожує, особливо нижній поверх
І обслуговування на вищому рівні. І це все не "за всі гроші"
Офіційно найкращий заклад європейської кухні в місті️

Анжела
22 апреля 2022 в 17:58

Це гордість нашого міста. Смакота. Чистота. Вічливий та вихований персонал який знає за що йому платять зарплатню. Так тримати.

Женя
19 апреля 2022 в 19:42

Классное кафе, вкусная паста и салат с телятиной, официант Юлия очень классная, видео что не первый год, Интерьер мне понравился очень, спускайтесь вниз друзья, Advice

Тетяна
12 апреля 2022 в 12:10

Надзвичайно смачна піца. Обов'язково відвідаю заклад ще раз.
На жаль, фото не встигли зробити, так було смачно

Waclaw
31 марта 2022 в 1:54

Найсмачніша піца мого міста. Бракує широкого вибору доброго вина (ви ж маєте великий підвал, зробіть там винотеку). Вітрина десертів замала, якось аж не зручно звідти шось замовляти, ніби маю обдерти заклад, залишити порожнім. З нетерпінням чекаю відкриття літнього ганку.
В цілому ви молодці. Дякую

Vita
15 марта 2022 в 13:08

Гарний заклад. Замовляти піцу - смачна. Приємний персонал.
Сиділи при вході, трохи незручно і шумно.

Инна
26 февраля 2022 в 23:02

У це гарне свято Ганни ми відвідали піцерію Даніель, залишилися дуже гарно враженими від обслуговування, піца була нереально смачна, та усі страви з кухні були неперевершеними, дякуємо кухарю та усім працівникам. Дякуємо що є такий чудовий заклад радимо усім відвідати.

Добавить отзыв