UAOTZYV.COM

Piccolino Trattoria отзывы

Адрес Хмельницький, Кам'янецька вулиця, 17/1
Телефон +380 (68) 868-04-32
Часы работы
понедельник12:00-21:00
вторник10:00-21:00
среда10:00-21:00
четверг10:00-21:00
пятница10:00-21:00
суббота10:00-21:00
воскресенье10:00-21:00
Сайт www.instagram.com/piccolino_trattoria.official
Рубрики Ресторан итальянской кухни, Кафе, Семейный ресторан, Доставка готовой еды, Доставка пиццы
Оценка 3.4 69 отзывов
Похожие компании в категории
Piccolino 2.0 - піца на дровах — Хмельницький, вулиця Проскурівська, 30

Кафе Piccolino Trattoria отзывы

69
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
надія
19 ноября 2023 в 13:45

Дуже хочу поділитись враженнями, вразило обслуговування, замовила каву, яку принесли мені з водичкою і молоком, все. Я так зрозуміла, що у Ваш заклад потрібно ходити з ложкою і цукром, адже цього Я не побачила, це жах, але є.

Іван
08 ноября 2023 в 21:10

Я ставлю негативний відгук, тому що, піцу подали нам не порізану через півтори години, цілих півтори години ми чекали піцу в піцерії, це жах, салат, ми чекали 40 хв, ви уявіть 40 хв чекати салат, жах повний, аргумент єдиний це нібито «багато клієнтів» на мою думку це звичайна відмазка, тому що це була пʼятниця і в пʼятницю така кількість клієнтів це норма, тому заклад працює на половину своєї можливості, оцінка негативна

Віталій
27 сентября 2023 в 12:57

Були проїздом у Хмельницькому з дружиною зайшли повечеряти, жахливе обслуговування це перше що можу сказати, наступне кухня на найнижчому рівні, наступне впевнений така жахливе обслуговування по причині того що швидше за все у офіціантів мала заробітня плата. Жахливе відношення до клієнтів закладу як зі сторони персоналу так і звернув що жахливе відношення зі сторони адмінів до працівників закладу. Не рекомендую, хто буде зацікавлений що б відвідати даний заклад це лише марна трата вашого часу та коштів.

Валерия
16 сентября 2023 в 1:28

Відпочивала на вихідних з сімєю, дуже сподобалась атмосфера, італійська музика, багато зелені, ми сиділи біля вікна і вигляд шикарний. Обслуговувала дівчина Анна привітна, приємна, замовлення виносили швидко і страви смачні, внук сказав що тут найсмачніша піца.

Катя
11 сентября 2023 в 2:38

Замовили їжу, сковорідку з куркою не смачно, салат типу грецький взагалі сир куском на тарілці не порізаний, але обслуговування гарне, дівчина дуже привітна

Аня
08 сентября 2023 в 5:36

Сьогодні відпочивала з подругою в цьому закладі, не знала шо в італійському ресторані є українське меню. Нас дуже зацікавило і я вирішила спробувати борщ. Дуже приємно здивувала подача (була в багатьох закладах, але борщ найбільше сподобався тут). Також обслуговування супер, максимально було комфортно з спілкуватись з офіціанткою

Саша
16 августа 2023 в 1:22

Замовили бульйон в якому була засушена комаха, на наше звернення підійшла адміністратор і запропонувала замінити страву за рахунок закладу. Замінили на пассту, яка була недоварена. Прибори були в той день брудні (ложки та виделки). Але за 2 тижна до цього була тут і все було супер.

Саша
15 августа 2023 в 2:03

Відпочивали компанією, на літній терасі атмосферно, але що стосується їжі-за 1,5 год часу моє замовлення так і не винесли, а це був просто салат.

Дмитрий
30 мая 2023 в 4:45

Відвідав заклад нещодавно. Зазвичай брав фірмовий салат, смакувало. Але замовив суші - це просто жах, виду не має, форми не має, рис чи то недоварений, чи то переварений, трапляються тверді рисини. Рол косий, нерівномірний. Замовлення затримали, наче переррбляли. Якщо така переробка, то що було спочатку?
Оранж-кава зовсім не оранж, а ананас з якоюсь зеленою штукою, наче абсент. Більше туди ані ногою

Наталія
15 апреля 2020 в 18:33

Раніше обожнювала цей заклад, зараз на жаль зіпсувався, давала кілька шансів ще, раптом щось зміниться. Але ні.
Персонал не привітний, таке відчуття ніби до когось без дозволу в гості прийшла, холодне ставлення, каву роблять 20 хв.
На інший раз, замовила равіолі, мало того що, вони були холодні, так ще й недоварені. Попросила замінити, бо це навіть не "альденте". В результаті принесли ідентичні.
Мала повне право не платити за них, але вже поспішала, не хотіла сваритись.
А дарма. Загалом- не рекомендую

Олександр
08 апреля 2020 в 11:02

Вже багато років влаштовуємо сімейні походи в Piccolino. Завжди смачно і затишна атмосфера. Дітям є де гратися. Приємна італійська музика. Рекомендуємо.

Андрій
16 марта 2020 в 3:37

Дуже хороший заклад смачна їжа та привітна офіціантка Олеся смачна подача цезаря оригінальне оформлення ️ Олеся дякуємо за гарний настрій завдяки вам

Василь
14 марта 2020 в 2:06

Чудове місце для проведення вільного часу для відпочинку, спілкування та смакування напоїв та інших смаколиків. Швидко подана піца з ананасом, апетитні сирнички-пальчики оближеш! Офіціант Олеся привітна та уважна до відвідувачів! Прекрасне місце-буду рекомендувати своїм друзям.

Альона
08 марта 2020 в 8:05

Піцу принесли швидко, але напої коли вона майже вистигла. В піці салат мікс - це 90% пекінка і 10% листки салату. Але смакує нормально. Ціни приємні, персонал ввічливий.

Volodymyr
05 марта 2020 в 16:29

Поїли з дружиною піццу у Piccolino, було смачно і недорого, у закладі дуже гарний інтер'єр, затишно і чисто, персонал був уважним і ввічливим, для дитини є велика гральна кімната, це дуже класно і зручно. Дякуємо Вам за смакоту і італійську атмосферу) 5 зірок без роздумів, рекомендую усім!

J D
27 февраля 2020 в 12:26

Все було дуже смачно, піцца на любителя, коктейль ананас-банан просто бомбический, суші - пальчики оближеш. Но було б не погано добавити сетів в японську кухню. Обслуговування на вищому рівні. Дякуємо офіціанту Тетяні

Елена
18 февраля 2020 в 17:35

Італійські мотиви створюють особливу атмосферу. Живі рослини додають затишку.
Зручні крісла дозволяють максимально розслабитись) важливим є якісне приємне і швидке обслуговування. Дужеее смачні і ситні сирнички)

Виктория
09 января 2020 в 21:21

Ходили в Піколіно, та вже не будемо. Повне розчарування. Замовили піцу з морепродуктами, яка мала б бути з «чорним» тістом. Принесли звичайне тісто, не попередивши. Чекали на «болоньєзе» більше години. Вилка була погнута, попросили замінити. Офіціант, який нас обслуговував, не уважний та явно не на своєму місці. Адміністратор нічого не вирішила.
Не рекомендую.

Рита
03 января 2020 в 19:22

Загалом смачно було завжди, але цього разу задоволення мало, повністю спортили враження про заклад те що напроти нашого столу, сиділа дівчина яка грудью кормила дитину, хоча для цього є відведене місце, неприємно на це спостерігати! Персонал не звернув ніякої уваги і не зробив жодного зауваження, можливо ця дівчина почувала себе комфортно, особисто мені було гидко на це дивитись, фуу! Апетит зіпсували, ніякої реакції не було, половину свого салату я так і не доїла, мої думки ніхто не запитав чи сподобалось! Нас обслуговувала офіціантка з кучерявим волоссям, коли ми просили рахунок, вона принесла, а коли попросили термінал, на її обличчі було явне невдоволення, і читалось «ви не могли зразу сказати», не сподобалась атмосфера, обслуговування, і те що дуже шумно, музика не допомагає боротись з криками дітей! Не раджу нікому, відвідувати заклад!

Віталій
02 января 2020 в 10:28

Змінив ставлення після обслуговування (точніше його відсутності) офіціантка вручила меню і десь літала в своїх мріях, після певного очікування її уваги наше відвідування даного закладу закінчилось. Дві зірки тільки за те, що був не один раз і до цього моменту все було на рівні 4

Добавить отзыв