UAOTZYV.COM

Piccolino 2.0 - піца на дровах

Адрес Хмельницький, вулиця Проскурівська, 30
Телефон +380 (98) 053-37-66
Часы работы
понедельник09:00-22:00
вторник09:00-22:00
среда09:00-22:00
четверг09:00-22:00
пятница09:00-23:00
суббота11:00-23:00
воскресенье11:00-23:00
Сайт piccolino.restaurant
Рубрики Пиццерия, Кафе, Семейный ресторан, Ресторан итальянской кухни, Доставка готовой еды
Оценка 3.4 23 отзыва
Похожие компании в категории
Мрія / Мрия — Хмельницький, Будинок побуту 5, вулиця Інститутська
Пиццерия Мрия — Хмельницький, 2/Б 1, Старокостянтинівське шосе
Chili Pizza Чилі Піца — Хмельницький, Кам'янецька вулиця, 2
Мрія — Хмельницький, вулиця Проскурівська, 107/2

Piccolino 2.0 - піца на дровах отзывы

23
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
KENTURION
22 мая 2024 в 0:56

Не рекомендую, придбав купон onedeal де сказано що він діє як в закладі так і на самовивіз, перший раз прийшов замовив з собою піцу все було ок, другий раз зібрались з друзями на природу, прийшли замовити піцу, адміністратор каже на сомовивіз не можна тільки в закладі їсти, хоча декілька днів тому було можна, в підсумку спорчений настрій і віпочинок

пользователь
25 марта 2024 в 22:19

Все дуже смачно, персонал привітний та обізнаний. Панує гарна атмосфера.
Дуже все сподобалось

Дима
08 января 2024 в 19:58

Дуже все сподобалось. Швидко, смачно, люб'язно. Дружина сказала що це кращій заклад де ми були. Дякую

Оксана
02 ноября 2023 в 1:14

Були сьогодні з донькою. 10 хвилин очікували, щоб до нас хтось підійшов та прийняв замовлення. Потім я підізвала адміністратора, вона сказала, що зараз когось з офіціантів до нас пришле. Але. Ніхто не підійшов і сама вона з залу щезла. Я встала зі свого столика і очікувала, що на нас хтось зверне увагу, офіціант проходив повз нас декілька раз і робив вигляд, що нас не бачить.
Прочекавши ще 10 хвилин, ми з дитиною покинули заклад.
Розчарована дуже таким обслуговуванням!

Сергей
03 сентября 2023 в 22:41

Все дуже смачно, куштували бургер, сковорідку зі свининою, локшину з сосисками з дитячого меню та лимонад. Не сподобався тільки лимонад, тому що по суті це не лимонад а вода з сиропами та льодом. Усе інше просто супер, котлета для бургера готується з під ножа, ніяких заморозок і т. Д. Готують у великій печі. Ціни середні, але точно не дорого тим паче що все дійсно смачно. Є літня тераса (курити не можна), для дітей до 5 років є куточок з різними іграшками та розмальовками усередині закладу. Кафе розташоване на центральній прогулянковій вулиці.

Маргарита
01 сентября 2023 в 8:57

Прийшли обідати в ваш заклад 07.09.2023 в хорошу настрої, вийшли засмучені.
Подали салат з личинками, які лазили по засушеному апельсині. Підійшов стажер, вибачився і забрав мій салат, хоча він не був нашим офіціантом, покликав нашу офіціантку на що вона сказала «Ну це ж сухоцвіт, таке буває», я просто в шоці. Запитала яку іншу страву принести, без вибачення, без компліменту від закладу, без знижки, тобто ніяк не перекрити цю прикру ситуацію, я перший раз бачу таке, дуже не приємно, залишився поганий осадок від такого ставлення до клієнта і обслуговування.

d_ozik
20 апреля 2023 в 19:03

Все впринципі задовільно. Обслуговування хороше (гарні дівчата). Все шидко і якісно)
єдиний - меню по qr коду. Для мене це не зручно)

Надія
25 апреля 2022 в 17:30

Дуже гарне місце для відпочинку як особистого, так і з сім'єю: смачні страви, прийнятні ціни, столики як на видноті, так і такі, що дозволяють усамітнитися і чудовий дитячий майданчик для найменших)

Женя
25 апреля 2022 в 9:19

Супер! Були на дитячому МК по приготуванню піци, все дууже сподобалось) І там дуже смачна кухня)

UA Kharkov
23 апреля 2022 в 22:02

Даний заклад не рекомендую!
Зайшовши в заклад побачив столик за яким ніхто не сидить і він був не прибраний, запитайся у офіціанта чи він вільний, відповіли - зайнятий, сів за інший, через 2 хв бачу його почали прибирати, запитався то чому мені відмовили сісти за нього, я би почекав щоб прибрали, ну добре. Замовив першу страву з меню, офіціантка прийняла замовлення і все, нічого додаткового мені не повідомлялося. Принесли замовлення, бачу що воно не відповідає тому що написано в меню, неповна комплектація скажемо так, запитався в офіціантки, думаю може забули. А ні, сказали що меню змінили (але це треба повідомляти коли я роблю замовлення, а не після того), не встигли змінити, змінити електронне меню! До речі, яке навіть не потрібно друкувати. А тепер окремо про посуд який було подано, це просто жах: видно жирні сліди на тарілці де їх не має бути, бо ж несли на іншій тарілці, сліди від води навіть на стакані, відразу з'являється відраза до такої подачі напоїв та страв. Одним словом персонал, взагалі не підготовлений, треба ще запитати чи принесуть вам все те, що вказано в меню в подачі страви!

Любава
28 марта 2022 в 5:47

Смачна піца, але маленька.
Цікаві акції, хоча офіціант дуже невчасно про них повідомила, коли ми насолоджуватися їжею‍️
Загалом все добре.

H E L E N A
26 марта 2022 в 12:56

Готують тут дуже смачно! Не потрібно довго очікувати замовлення. Персонал закладу привітний, інтер'єр дуже затишний і комфортний. Також є великий акваріум з рибками

користувач
22 февраля 2022 в 21:27

Сьогодні були у цій піцерії. Замовили суші та піцу. Суші смачні, піца приготована так, ніби тісто випікалось окремо (порадувала моцарела, яка чомусь ні трішечки не розтанула), якось дивно. Офіціанти, як сонні мухи, поки до нас підійшли пройшло хвилин 10, замовлення чекали близько 40. Десерту навіть не хотілось замовляти. А розрахунку взагалі не дочекались, довелось самій йти до комп'ютера і ловити офіціантку. Прикро, бо кухня не погана.

Михайло
22 февраля 2022 в 20:20

Хороше місце для сімейних посиденьок. Багато відвідувачів із дітьми. Є спеціальне місце для паркування дитячих візочків, але розташування столів дозволяє обрати зручний столик та поставити візочок біля себе, нікому не заважаючи. Є стільчик для годування, дитяче меню. Також наявний дитячий куточок. В закладі привітний персонал, чисто, приємна атмосфера, гарний інтер'єр. Смачна піца, салати, десерти, ароматний чай. Ціни помірні. Рекомендую для сімейного відпочинку!

Настя
13 февраля 2022 в 0:34

Заклад гарний, обслуговування хороше, але довге очікування страв. Можливо це у зв'язку з великою кількістю людей, але в іншому пункті піколіно очікуння довге навіть коли пустий зал, тому не скажу що проблема лише в кількості клієнтів.

Влад
01 января 2022 в 19:36

Все було добре, але не працював термінал, про це було повідомлено перед тим як я зробив замовлення, але всеодно це викликало незручності.

Антін
16 декабря 2021 в 1:24

Смачна піца. Гарна атмосфера, приємна музика. Добре обслуговування. Є дитячий куточок з іграшками, дошками, дитячим столом і стільцями.

София
12 декабря 2021 в 4:01

Заказывали тальетелле "Карбонара", салат "Piccolino", лазанью "Болоньезе" и милкшейк с карамелью. Всё принесли достаточно быстро, все блюда невероятно вкусные. Красиво, уютно, всё в цветах флага Италии, а все песни на итальянском. Цены невысокие и очень вкусно, не представляю почему так мало людей. Возможно, просто попали в такое время)

Сергій
08 декабря 2021 в 16:12

Такої поганої піци я ще не їв! Купували перший раз і повелись на відгуки, таке відчуття що то просто кусок тіста помащений чимось і все. Пародія на піцу, спортили нам вечерю. Брали також роли, впринципі непогані

Юля
24 ноября 2021 в 9:25

Кухня не погана, обслуговування на літньому майданчику бажає кращого, чекали поки офіціант прибере стіл, і не дочекалися, змушені були пересісти в середину. Закладу є куди рости, а також персоналу, бажаю успіхів.

Добавить отзыв