UAOTZYV.COM

Перукарня Пудра отзывы

Адрес Хмельницький, вулиця Панаса Мирного, 18/1б
Телефон +380 (67) 255-53-66
Часы работы 10:00-19:00
Сайт www.instagram.com/pudra_salon_khm
Рубрики Парикмахерская, Мужская парикмахерская, Маникюр и педикюр
Оценка 3.6 12 отзывов
Похожие компании в категории
Визит, Салон- Парикмахерская — Хмельницький, вулиця Зарічанська, 57/1
Лайм, Перукарня — Хмельницький, вулиця Панаса Мирного, 30/1
Шарм Ель — Хмельницький, вулиця Кармелюка, 4/1
Перукарня Натали — Хмельницький, вулиця Зарічанська, 38

Парикмахерская Перукарня Пудра отзывы

12
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Любов
14 октября 2023 в 22:00

Всією сімʼєю ходимо до майстра Наталі. Чоловік завжди задоволений стрижкою, враховує побажання, радить що можна змінити, завжди привітна. Також стриг інший майстер з цієї перукарні, теж все пройшло добре і професійно. Мені робить брови, довго носяться і максимально натуральні, макіяж то взагалі її стихія.

Света
05 октября 2023 в 17:38

Найкраща перукарня нашого міста. Стрижемося всією сім'єю. І вже не перший рік. Перукарь Ірина просто неймовірний перукарь. Завдяки їй, моє волосся виглядає шикарно, і я змогла відростити довжину нижче поясаСин якому 7, їде на стрижку, як на свято. Чоловік взахваті. Дякую персоналу Пудри, а особливо Ірині. За те, що ви найкращі! Гарних вам клієнтів, та процвітання!

Светлана
02 октября 2023 в 0:41

Враження жахливі. Привела дитину, показала фото. Перукар слухав, але не почув і почав розкішне волосся дитини збивати насадкою "0". На питання: що виробите, відповіла- шукайте іншу перукарню. Ні вибачень, ні намагання привести зачіску дитини до більш-менш нормального вигляду не було. На мої обурення став захист персоналу, що ця дівчина з синім волоссям найкращий спеціаліст. Мені пригрозили, що більше їхній салон мене обслуговувати не буде. Якщо хочете зіпсоване волосся і сльози дітей, то цей заклад саме для цього

Женя
20 июня 2023 в 14:56

Поганий досвід, підстригла дівчина яка мабуть ще не стригла ні разу. Все що я сказав просто зробити трішки коротше успішно забула. Постригла просто як під насадку машинкою. Чуб в кінці не могла вирівняти, був кривий і підстригала все вище і вище. Ще дружина сфотографувала окантовку взаді то вона не рівна також. В кінці після стрижки коли в мене майже не було волосся "майстер"запитала чи я зачісуюсь догори. Коли вже немає чого зачісувати. Мене це взагалі винесло. Будь ласка, наймайте кваліфікований персонал, якщо найняли когось на стажування попереджуйте, а не просто беріть повну оплату.

Kidzo
19 июля 2021 в 9:52

Узнала у знакомой которая там стажировку проходила, что они не стирают полотенца а просто сушат

Женя
09 июля 2021 в 20:25

Салон затишний, привітний персонал. Особливо хочу відмітити майстра манікюру Аріну, професіонал своєї справи. Ходжу до неї вже рік і всі роботи шикарні, а головне все дуже бистро та якісно. Аріна - ти моя чарівниця)

Romka
02 июля 2021 в 13:52

Очень хорошо постригли и приятный персонал
Если вам надо укратить вашу буйную гриву, добро пожаловать в пудра салон

Светлана
17 июня 2021 в 23:22

Шановний власник перуканрн1 Пудра. У вас не працюе перукар Св1тлана 1 майстер ман1кюру Марина. Нав1що ви присвоюете подяку чужим майстрам на рахунок свого салону?

Соня
11 июня 2020 в 15:23

Сегодня делала у Вас в салоне коррекцию и окрашивание бровей и хочу выразить огромную благодарность девочке мастеру (к сожалению не узнала как зовут), но это был очень профессиональный сервис! Мне мало того, что сделали идеальные бровки, так ещё и кучу советов по уходу и нюансов в покрасках – было очень интересно! Спасибо большое) Была у Вас впервые, но теперь буду посещать регулярно)

Евеліна
10 июня 2020 в 18:44

Огромное спасибо мастеру маникюра и педикюра -Ирине! Хожу делать ногтики только к ней и каждый раз она приятно удивляет меня своим мастерством! Сразу видно, что человек любит свою работу и очень педантично относится к мелочам, даже которые невидны клиенту! Ирина, спасибо Вам за то, что каждый раз радуете! Отличный салон с прекрасными мастерами и отзывчивым администратором. ”

Cube
05 марта 2019 в 4:34

Посетили парикмахерскую Пудра по адресу вулиця Панаса Мирного, 18/1б, у Хмельницькому. Работой мастеров остались очень довольны. Спасибо Вам.

Марина
02 января 2019 в 14:43

Була на стрижці. Все сподобалось, ось тільки столик, на якому малювала дитина, був весь у волоссі. Потрібно частіше витирати.

Добавить отзыв