UAOTZYV.COM

Patyson Beach Club

Адрес Кам'янець-Подільський, вул. Івана Виговського, 4
Телефон +380 (66) 955-54-57
Сайт www.patyson.club
Рубрики Общественный плавательный бассейн, Пляжный павильон, Кафе, Курорт, Площадка для стоянки и отдыха
Оценка 3 12 отзывов
Похожие компании в категории
Ксения — Кам'янець-Подільський, Жванецьке шосе, 3
Клеопатра — Кам'янець-Подільський, вулиця Татарська, 19

Patyson Beach Club отзывы

12
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Леруся
20 августа 2023 в 15:57

Приїхали в неділю в обід, багато шезлонгів було вільних і бунгало. Чудовий дитячий басейн, чудові гірки.

Взяли бунгало. Штори не закріплюються нормально, вітер постійно відкріпляє їх, тільки бігали і закріпляли. Індивідуально матраси нічим не застеляють.

В обід почалась анімація для діток, що чудово. Але не зрозуміло чому саме в обід в саме жарке палюче сонце і чому це проводиться біля бунгало. Адже в більшості їх орендують батьки з малюками і гучна музика, і крики приходяться на обідній сон малюків.

Також, іноді заносить аромати з туалетів.

Аня
16 июля 2023 в 10:29

У басейні вода чиста, тепла. Гарне місце для відпочинку, але будь ласка зробіть щось з персоналом.

Екатерина
25 февраля 2021 в 12:57

Кухня отсутствует, оказывается здесь её вообще нет (Это поставка с утра и до победного продают! Бармен грубит! На элементарные вопросы ответа нет! Всё остальное на 4+

Надія
24 февраля 2021 в 10:30

Закладу дуже не вистачає своєї кухні!
приносити їжу заборонено, а нагодувати дитину нереально!бургери заморожені, салати ніякі, з середини дня залишаються тільки чіпси!

Людмила
20 февраля 2021 в 16:12

Очікувала більшого. Басейн для дітей зрозуміло маленький, для дорослих теж маленький. Більше 50 чоловік в великому басейні не зручно. Територія велика, приємний момент - зелена зона. В барі все готове крім картоплі фрі. Але вона теж готова, а потім у фритюрі. Місце для приготування свіжих гамбургерів є, мангал є, але цим не користуються. Шкода, могли готувати свіжими гамбургерами з мангалу. Мали би свою фішку. Багато гострих кутів на басейнах, будьте обережні

Таня
17 февраля 2021 в 3:30

Вже не вперше відвідую Patyson beach club.
При вході вас зустрічають приємні хостес, які залюбки проінформують та підкажуть якщо у вас винекнуть якісь запитання.
Вода у басейнах завжди чиста та тепла (як приємний бонус є дитячі гірки)
Особливо чудово виконує свою роботу бармен Юліана, не зважаючи на великий обсяг роботи.
Єдиний в місті заклад, де можна добре відпочити протягом цілого дня.
Рекомендую

Дмитрий
15 февраля 2021 в 5:01

Все було добре до сьогодні. Шановна адміністрація реагуйте правильно та вживайте заходів коли ваші хамовиті працівники зверхньо відносяться до відвідувачів. Не потрібно розповідати як мамам виховувати дітей і доглядати за ними, при цьому криком керувати куди йти дитині, не лізти. На мою думку інструктор басейну сьогодні поводив себе не професійно, а головне що риба гниє з голови.

Никита
14 февраля 2021 в 16:24

" як на мене "! Туди потрібно іти компанією! Якщо звісно ти не мужчинчик який іде, щоб заглядати на попи в купальнику. Ті ресурси які потрібні для відпочинку тут можна потратити з розумом. Плавати на кілометр, а не мерт. Їсти їжу власного приготування (тобто з любов'ю) та залишатися в тишині та гармонії.

Влад
30 января 2021 в 15:55

Мені випала нагода побувати у цьому чудовому закладі. Напривелике щастя моя дружина і діти залишились задоволені. Для дітей є спеціально відведений басейн з дитячими гірками де вони весело проводили свій час. Дружина залишилась задоволена коктейлями від місцевого бармена. На тареторії є кухня, де можна підкріпитися і знову насолоджуватись басейном з чистою водою. Для дітей є ласощі у вигляді морозива на всі смаки.

Наталія
27 января 2021 в 12:07

Почула що бургери розморожують перед приготуванням, але все таки було цікаво відвідати ваш Патісон. Відпочивати в такому галасі. Так собі. Просто гребуть гроші, ще й не малі. Відношення як до відвідувача ніяке. Все по барабану, головне чим по більше напхати людей і заробити, а комфорт і решта на далеко задньому плані. Та реклама робить своє.

Катя
14 января 2021 в 15:02

Чудове місце для відпочинку і з сім'єю, і з друзями. Персонал привітний, знають свою справу та добре виконують свої обов'язки, особливо адміністратор Роман. Вечірки - ульот! Приходьте і переконайтесь в цьому особисто! Щира рекомендація відвідати даний комплекс

Саша
04 января 2021 в 12:30

Вже втретє в Patyson Beach Clab, все дуже подобається, діти у захваті від обох басейнів і гірок! Прийдемо ще)

Добавить отзыв