UAOTZYV.COM

Паркувальний майданчик

Адрес Хмельницький, вулиця Проскурівська, 107
Часы работы 00:00-24:00
Рубрики Автомобильная стоянка
Оценка 4.2 5 отзывов
Похожие компании в категории
Центральный — Хмельницький, вулиця Гагаріна, 5
Гаражный кооператив Центральный — Хмельницький, провулок Гагаріна, 12

Паркувальний майданчик отзывы

5
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Андрій
21 мая 2020 в 0:37

Величний пам'ятник Богдану Хмельницькому в нашому обласному центрі встановлено на Привокзальній площі біля залізничного вокзалу ще у 50-ті роки. На початку 1954 року в країні широко відзначалося 300-річчя возз'єднання України з Росією. З нагоди цієї події, на честь видатного державного діяча Б. Хмельницького місто Проскурів було перейменовано у Хмельницький, а Кам'янець-Подільську область – у Хмельницьку. Отож, постало питання про встановлення пам'ятника гетьманові в обласному центрі.
За виконання цього пам'ятника взялися одні з найкращих на той час скульпторів – народні художники України М. К. Вронський та О. П. Олійник, архітектор О. Сидоренко. Це були досить відомі, талановиті митці, лауреати Сталінської премії за скульптуру Т. Шевченка у м. Києві. За півроку роботу було завершено. Відтак, 31 липня 1955 року, в День залізничника на Привокзальній площі було урочисто відкрито пам'ятник Б. Хмельницькому.
Пам'ятник являє собою повнофігурну залізобетонну скульптуру заввишки 3,5 м. Підняту на чотиригранний цегляний постамент заввишки 4 м.

Екатерина
26 января 2020 в 22:35

Після реконструкції приємно вражає, це місце стало значно зручнішим і безпечнішим для пересування пішохода.

Иванна
29 октября 2018 в 21:30

Хороший вокзал, хоть и со старым ремонтом советского союза), но здесь нету неприятно пахнущих бомжей, за всем следит полиция, есть камера хранения, туалет, платный зал ожидания (но если вы не хотите платить, есть также много места). Досить чисто та є парковка перед вокзалом. Перехід через колії зручний, я вважаю.

Женя
23 октября 2018 в 5:41

Звичайна, містечкова ж/д станція, із стандартною будівлею яку можна побачити в багатьох інакших містах України. Не велика парковка перед будівлею і перехід через ж/д колії бажають кращого. Обласний центр вартий кращого: (

Валерий
20 октября 2018 в 16:52

Простой железнодорржный вокзал, вход через узкие двери, нет бесплатного вайфая, низкий комфорт, все очень провинциально. В областном центре вокзал должен быть более комфортным и современным. Возле вокзала установлен красивый памятник Богдану Хмельницкому.

Добавить отзыв