UAOTZYV.COM

Паркінг Михайлівського монастиря

Адрес Хмельницька обл., Бакотська маркована екологічна стежка
Часы работы 00:00-24:00
Рубрики Автомобильная стоянка
Оценка 4 13 отзывов
Похожие компании в категории
Центральный — Хмельницький, вулиця Гагаріна, 5
Паркувальний майданчик — Хмельницький, вулиця Проскурівська, 107
АТК Дача — Хмельницький, М12
Автомобильная стоянка — Старокостянтинів

Паркінг Михайлівського монастиря отзывы

13
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
користувач
27 сентября 2021 в 22:14

Место впечатляет. Очень красивый природный пейзаж. Проблема са спуском к воде. Условия санитарии антисанитарные.

Maks
26 сентября 2021 в 22:46

Місце чудове!
Місце сили
Однак! Дорога! З Кам'янець-Подільського її майже немає. Численні ями та напливи.
Зараз її активно ремонтують і пускають транспорт лише по одній полосі, що теж впливає на швидкість.

Дима
05 августа 2021 в 20:55

Чудове місце, краєвиди супер. Один величезний мінус - туди від Кам'янець-Подільського дуже ПОГАНА ДОРОГА і особливо НЕБЕЗПЕЧНА. Сама парковка невелика, брудна, в пікові години не вистачає місця для паркування.

Marko
13 июля 2021 в 11:42

Приїжати тільки сюди, краєвиди просто чудові! Від парковки до Білої гори іти 5 хв. Проте дорога сюди, особливо якщо їдете з сторони Дунаївців просто жесть, велика частина з бруківки якій вже хто зна скільки років. З сторони Кам'янця трохи краща, але також погана. Сам з'їзд на бакоту більшу частину дороги постелили новий асфальт, потім просто польова дорога. Але воно того вартує, щоб сюди приїхати

Ярослав
12 июля 2021 в 6:48

Не паркінг, а невеличкий неасфальтований майданчик забитий машинами. Бажаючих припаркуватись значно більше ніж паркомісць. Щоб сюди доїхати потрібно подолати біля чотирьох кілометрів грунтовки посередньої якості.

Василий
25 июня 2021 в 17:29

Краєвиди, зе бест, варті далекої дороги и піших підйомів. Але варто сюди їхати з пікніком, тоді гарний та захопливий день вам гарантовано. Місце має історію, екскурсоводів не має, тому спілкуйтесь з місцевими, вони на локації торгуют сухим чаєм та смачними пиріжками з сиром)

Тарас
17 июня 2021 в 12:23

Найкращі види на Бакоту тільки тут! Нормальний паркінг посеред поля. Доїхати сюди змаже будь яке авто. У кінці десь 3 км грунтової рівної дороги без ям.

Mykhaylo
10 июля 2020 в 22:30

Дуже мальовниче місце, дивовижні краєвиди, відмінна локація для крутих фотографій. Годину займе спуск до води, на шляху залишки печер монастиря та оглядові майданчики. Внизу на березі можна облаштувати пікнік і поплавати у річці. Магазинів поруч немає, тому все необхідне потрібно привозити з собою.

Олег
23 июня 2020 в 1:31

Ніякий не паркінг а просто розкатаний шматок поля. Місця для всіх туристів не вистачає, немає контролю за паркуванням, туму бидлота зупиняється на проїзді і роби що хочеш. Також є місця для автомобілів біля самого оглядового майданчика, але заїзд туди перекрили металевим тросом на замку місцеві "царьки". Звичайним людям туди зась а вони свої мерси залишають там, дикість і свавілля, тимпаче у заповідній зоні, там де раніше цвіло різнотрав'я.

Марсік?
03 июня 2020 в 1:36

Підтримую не паркінг! Люди, які ще не були тут, порада: . НЕ заїжджайте автобусом! Потім не розвернутися! Паркуйтесь на в'їзді.

Александр
24 ноября 2018 в 0:16

Очевидно - что паркинг должен в поле быть бесплатный. Но всякое бывает. Тут парковка по периметру огорожена и бесплатная

Володимир
12 ноября 2018 в 7:30

Це не паркінг, це крайня точка до монастиря, де можна залишити автомобіль. А ще тут можна придбати фруктів, вина та магніт на холодильник.

Ирина
10 ноября 2018 в 22:36

Были здесь в конце апреля. Одно из самых красивых мест в Украине. Монастырь просто потряс своей красотой. Обязательно посетим это место ещё.

Добавить отзыв