UAOTZYV.COM

Paprika отзывы

Адрес Кам'янець-Подільський, вулиця Князів Коріатовичів, 19
Телефон +380 (68) 267-63-96
Часы работы 09:00-20:00
Рубрики Кафе, Банкетный зал, Бар, Павильон для мероприятий, Доставка готовой еды
Оценка 4.2 10 отзывов
Похожие компании в категории
Кофе от полицмейстера — Кам'янець-Подільський, вулиця Старобульварна, 8
Сіті блюз — Кам'янець-Подільський, просп. Грушевського, 17а
Madam Bushe — Кам'янець-Подільський, вулиця Лесі Українки, 35а
ОККО / Okko — Кам'янець-Подільський, просп. Грушевського, 2-В

Кафе Paprika отзывы

10
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
користувач
06 июля 2021 в 20:47

6.05.2021 відвідали заклад з донькою, дитина вибаглива до їди але борщ зайшов на урасміло рекомендую! Тут смачно та гарна атмосфера

користувач
29 июня 2021 в 9:24

Гірше закладу в своєму житті не відвідувала! Жахливий персонал, який не здатен вирішувати конфлікти конструктивним способом - лише через насильство і примус. Якщо не бажаєте зіштовхнутись з рейдерством і кражею, В ЖОДНОМУ РАЗІ НЕ ВІДВІДУЙТЕ це місце.

Женя
21 июня 2021 в 17:01

Приехала на выходные отдохнуть в Камьянец-Подольский – провела все дни в апартаментах и еле-еле вернулась в родной город. Несколько недель с нетерпением ждала этого отдыха, запланировала кучу всего на эти два дня. Но все мои мечты и планы рухнули благодаря заведению “Paprika”.

Не знаю, чего я ожидала от места, которое так выглядит. Но считаю, что в любом заведении должны следить за такими базовыми вещами как: свежие продукты, адекватный обслуживающий персонал и чистота.
Очень жалею, что не поддалась первому порыву и не ушла сразу же.
После долгой дороги, проголодалась и решила зайти в кафе, которое находится так близко к вокзалу. Заказала себе пару блинчиков и кофе. Особенно запомнился мне блинчик с курицей и грибами, потому что это послевкусие мучило меня пару часов до того как мне стало плохо. Я жутко отравилась и провела все время до отъезда рядом с туалетом. Про грязь, обшарпанное меню, старую мебель, недовольный и неприятный обслуживающий персонал я уже просто молчу.

Если вы уважаете себя и беспокоитесь о своем здоровье, советую обходить это место десятой дорогой!

Оля
17 июня 2021 в 8:02

Відвідую цей заклад доволі таки часто, завжди все на вищому рівні) страви готують смачно, обслуговують якісно. Не дорого!
Всім рекомендую, особисто дуже задоволена!

Женя
13 мая 2021 в 17:45

Дуже сподобався заклад.
Доступні ціни та ввічливий персонал
Обов'язково зайду ще
Дякую було смачно)

Альона
07 мая 2021 в 15:59

Чудовий заклад, на період карантину є доставка з собою, замовлення дуже швидко доставили, дякую ️

користувач
05 марта 2021 в 8:04

Харчуюсь в цьому закладі харчування більше року, персонал дуже привітний, на запитання про запропоновані блюда дає чітку лаконічну відповідь. Кухня: їжу готують смачно, порції великі, особливо смачно готують печінку, рагу та зелений борщ. Ціни низькі. Удачі і процвітання.

користувач
15 февраля 2021 в 6:21

Гарний заклад, чудове обслуговування, ціни супер комплексний обід 45 грн! Великий вибір! Рекомендую

Ваня
29 декабря 2020 в 15:00

Два борща і овочеве рагу за 40 грн. Люди милі, та я так дешево і так смачно ще ніколи в житті не обідав. Та ще й салатик і 2 компота на додачу просто так принесли. Та в сусідньому фастфуді одна нещасна шаурма тільки 45грн. ЛЮДИ їжте нормально, шукайте такі заклади, а не ці фастфуди дурацькі. Я просто в шоці, офіціантці для чайових і старатись не треба).
Страви смачні, сервіс прекрасний, досить приємна обстановка, особливо радує жива зелень в приміщенні) Аплодую власнику і працівникам цього закладу;) Так тримати! Раджу і на далі оживляти приміщення живими вазонами, а на вулиці можливо посадити одне гарне дерево яке буде давати приємний, прохолодний, атмосферний затінок і + захищати від пилу)

Ярослав
07 декабря 2020 в 4:36

Цікавий заклад, оформлений в одному стилі. Тут тепло і затищно, особливо в холодний осінній день. Недорогі але смачні страви, замовляв комплексний обід – прикольний.

Добавить отзыв